IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Ама вие сте много осведомени за "мислите" дори на Станишев. Някакво видео от срещата за да онагледиш твърденията си? Или аудио запис? Или изявление на някое от участвалите в срещата лица? Или черпиш тези махленски клюки от Фроглайнонюз?

Станишев да се натиска да слага Кристалина за премиер? Той да издига гербаджийката? Ти да не си малоумен?
    Гигов,

я прочети хубу ко съм писал ... АКО Е ИСТИНА, нищо не твърдя ... клюки-млюки - не ме интересува ... само знам, че милиционерите клатят БГ вече 68 години ... очевидно ти праиш разлика между гербери и позитанци ... за мен са чисто и просто две страни на една и съща монета, а именно кумунасти ... и айде малко по-кротко с квалификациите а ?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от R.A.T.M. Разгледай мнение
      " ... в последните няколко седмици е имало срещи в Брюксел между Станишев и Кристалина Георгиева. Те са обмисляли вариант за широка коалиция от ГЕРБ, БСП и Меглена Кунева след изборите. Премиер щял да бъде Георгиева и точно заради това, Станишев каза, че няма да става министър-председател."

Ако е истина, този сценарий показва, че дрогарете няя изтърват кокела ...

Чистито на пролетарете, дет си мислат че има няква алтернатива ...
      Ама вие сте много осведомени за "мислите" дори на Станишев. Някакво видео от срещата за да онагледиш твърденията си? Или аудио запис? Или изявление на някое от участвалите в срещата лица? Или черпиш тези махленски клюки от Фроглайнонюз?

Станишев да се натиска да слага Кристалина за премиер? Той да издига гербаджийката? Ти да не си малоумен?
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/187641

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
          Дойде Бойко, как няма да дойде?
          Нали трябва да предаде властта и да легитимира новия премиер, въпреки мрачното му минало на агент от кариерата и номенклатурчик от класа?
          Марин Райков не е бил агент от кариерата. Това от къде го измисли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
            Чукам баса, мисля, че шефа Бойко ще дойде!
            Хахаха..
            Късно е чадо. Тва беше вчера. Тогава къде спа?

Коментар

• " ... в последните няколко седмици е имало срещи в Брюксел между Станишев и Кристалина Георгиева. Те са обмисляли вариант за широка коалиция от ГЕРБ, БСП и Меглена Кунева след изборите. Премиер щял да бъде Георгиева и точно заради това, Станишев каза, че няма да става министър-председател."

Ако е истина, този сценарий показва, че дрогарете няя изтърват кокела ...

Чистито на пролетарете, дет си мислат че има няква алтернатива ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                Дойде Бойко, как няма да дойде?
                Нали трябва да предаде властта и да легитимира новия премиер, въпреки мрачното му минало на агент от кариерата и номенклатурчик от класа?

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Ама аз не пия черно "Джони". Аз предлагам бас, та някой от герберчетата да пие. Ама ги е страх. А ако спечеля ще даря моята бутилка на "Дом Майка и дете". За децата!

Коментар

• http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5600491

Коментар

• http://www.segabg.com/article.php?id=640404
                        Зловещият язовир "Иваново" е на всички и на никого
                        Дори прокуратурата да предаде някого на съд за 11-те жертви на наводнението в Бисер, той ще бъде осъден на максимум 5 години

Коментар

• http://www.segabg.com/article.php?id=640449
                          Цветанов не се посвени да използва жертви на престъпления в агитацията си
                          Отчетът на МВР се превърна в цирк с обвинения срещу съда и медиите и нагласени хвалби от пострадали хора

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                            Тази дума е обидна само в устата на антисемит!

ПП Великий философе, не забравяй, че и Христос е еврейче!
                            Тълковен речник на Мечо Философ

Антисемит - дума служеща за заклеймяване на хора, които казват истината и стават неудобни на платените драскачи
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Израел е единствената държава в която е***********врейче не е обидна дума !!!
                                Тази дума е обидна само в устата на антисемит!

ПП Великий философе, не забравяй, че и Христос е еврейче!

Коментар

Working...
                                X