Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениене ми се цитират библейски приказки за твоя(вашия-герберастки) случай
Имам само един въпрос!
Колко запетаи, липсват в твоя(подготвено критичен) пост???
да ти подскажа - няколко са
Остави я да изкара някой лев, че току виж. станишко и резнал надницата за некадърност.
Ако не си забелязал, в този форум е като в ТВ7 на Бареков . Който не плюе против Бойко вън от чадъра. Само, че тук не дават скунксове.Last edited by hari55; 26.02.2013, 00:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТова не е дребнавост. Всеизвестна истина е, че в един Закон запетаите определят смисъла, а кифли като теб не само не знаят запетаите, но и родовете на думите. Но пък са с претенции да четат, преценяват и дават съвети относно междудържавни спогодби. УЖАС!!!!!
Как имаше смелост изобщо да ми отговориш на поста?!
На твое място бих се скрил в кифленската фурна, откъдето си излязла.
Ела, Боже, и си прибери вересиите!
Имам само един въпрос!
Колко запетаи, липсват в твоя(подготвено критичен) пост???
да ти подскажа - няколко са
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеми, с тоз премиер ква граматика, БЕ
дребнавостта ти е най-големият проблем
Как имаше смелост изобщо да ми отговориш на поста?!
На твое място бих се скрил в кифленската фурна, откъдето си излязла.
Ела, Боже, и си прибери вересиите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеMного рехаво взе да става тук
Ако ти, като данъкоплатец ако искаш да разбереш на какви цени кметството купува бензина за полицейските цени и от коя фирма, кметството ще бъде ли длъжно да ти отговори?
Или искаш да узнаеш на какви цени се купуват одеялата за щатския затвор, то щатската администрация ще ти даде ли данни? Или ще ги скрие?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение"Уличната демокрация", ползва няколко идеи по-книжовен български език от премиера, който ни управлява 4 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнениеДа от 4 години най-после ни управлява Български Премиер. Ти да не искаш да ти плямпа на руски???
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе че нещо, ама всъщност най-горния край на нишката е най-интересен предполагам - този който е за износа.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение"Уличната демокрация", ползва няколко идеи по-книжовен български език от премиера, който ни управлява 4 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнениеВъв Форума пак замириса на кифли, бозЪ и партенки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениесъгласна съм
но когато са свързани лица, при това, наредени в нишка, нещата изглеждат по-различно
Коментар
-
Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнениеВъв Форума пак замириса на кифли, бозЪ и партенки!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Цената на която Лукойл купува нефта от .... където и да е си е търговска тайна на частно дружество. Това не ни интересува нас. Интересува данъчните.
но когато са свързани лица, при това, наредени в нишка, нещата изглеждат по-различно
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеми, с тоз премиер ква граматика, БЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЕй затова се дразня. Щом личности като съни(тя) не знаят, че това е природен газ (съществително от мъжки род), а не светилна газ (съществително от женски род), то какво да очаквам от цялото население????
Тръпки ме побиват от тази улична демокрация.
Коментар
Коментар