Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Баба ме научи на много неща.
tnm
-
Първоначално изпратено от pernik Разгледай мнениеЕ не се ли крие? Аз поне не видях да се каже, значи се крие. Няма среден вариант, или казваш или не, в случая не се казва.
Колкото до жена ми, тя и да крие с помощта наедин винкел нещата ще се разберат, ако ме разбираш ...
Обаче, тук не говорим за жена ми, а за премиера, от когото всички ние зависим.
Здраве да е. Трябва само да изкараме 2-3 месеца и да не рухне държавата. Щото тогава и винкела няма да помогне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗащо смяташ, че се "крие"? Ето, ти започваш с недоверие.
Питай жена си, дали би искала да сподели всички периоди и случки от живота си с теб? Или ти с нея.
Сигурно не, но все още ще ти бъде жена и ще правите семейство.
Стига с тези ченгесарски истории или както Мечобиков ви внушава - "всички са маскари". Гнусна работа е това.
Колкото до жена ми, тя и да крие с помощта наедин винкел нещата ще се разберат, ако ме разбираш ...
Обаче, тук не говорим за жена ми, а за премиера, от когото всички ние зависим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pernik Разгледай мнениеВсе пак и на мен не ми е ясно, какво толкова лошо има в този период от живота на премиера ни, че се налага да се крие?
Ако не се налагаше, едва ли щеше да се крие. Ако се крие, значи сигурно се налага.
Не е нормално да имаме за премиер човек, който има периоди от живота си за които се срамува. Ами в си представете че някой има информация и може да го изнудва точно за този период?
Разсъждавам като редови гражданин.
Питай жена си, дали би искала да сподели всички периоди и случки от живота си с теб? Или ти с нея.
Сигурно не, но все още ще ти бъде жена и ще правите семейство.
Стига с тези ченгесарски истории или както Мечобиков ви внушава - "всички са маскари". Гнусна работа е това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи би бил прав, ако живеехме в нормална държава.
В момента поне 3 партийни централи и 1-2 служби в сянка търсят слаби места в личността на служебния Премиер, за да подготвят предизборната си борба. Колкото и фотогенично да се представят няколко от "слабите" му години, то тези партийни централи и чрез няколкото си сайта, ще изкарат или Плевнелиев лъжец или Премиера такъв.
Така поне си мисля.
Поздрави и на теб!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи би бил прав, ако живеехме в нормална държава.
В момента поне 3 партийни централи и 1-2 служби в сянка търсят слаби места в личността на служебния Премиер, за да подготвят предизборната си борба. Колкото и фотогенично да се представят няколко от "слабите" му години, то тези партийни централи и чрез няколкото си сайта, ще изкарат или Плевнелиев лъжец или Премиера такъв.
Така поне си мисля.
Поздрави и на теб!
Ако не се налагаше, едва ли щеше да се крие. Ако се крие, значи сигурно се налага.
Не е нормално да имаме за премиер човек, който има периоди от живота си за които се срамува. Ами в си представете че някой има информация и може да го изнудва точно за този период?
Разсъждавам като редови гражданин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
Периодът винаги може да бъде фотогенично представен по начин, който не буди размисли.
Поздрави!
Така поне си мисля.
Поздрави и на теб!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗа теб нещата са: 1. казарма, 2. ДС или.... 3. нещо друго....., което също трябва да е свързано, ако не с казарма, то с ДС или обратното.
Обожавате да търсите телето под вола.
Премълчаването води до съмнения и догатки, обаче. А тъкмо те са крайно неприемливи в ситуации като тази, когато политическата класа е сериозно дискредитирана, отворила се е пропаст, която може да хвърли страната в хаос.
Обратното, излизане в авангарда на силни личности, без значителни недостатъци и съмнителни обвързаности, може да положи началото на очистващ процес и благоприятни цялостни перспективи. Примери има.
И за да ти илюстрирам, че не му търся слабостите и "цаката", ще ти кажа, че ако в този период наистина е гонил какички - да кажем в Белград, набирал е жизнен опит, аз въобще не го намирам за опорочаващо или срамно. Какво толкоз, случва се на поразглезени деца от богати семейства, които могат да си го позволят, или просто така е преценено, че е подходящо. Това е важна част от реализирането на нашата човешка същност.
Периодът винаги може да бъде фотогенично представен по начин, който не буди размисли.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнениеАбе хич и не обичам да гадая, обаче защо не ни кажат биографията и да не гадаем?
Лошото е че говорим за премиера ни, поне за него като публична личност би трябвало да няма тайни с биографията му.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнениеАми не е срамно човек да кара такси, нищо лошо няма, да го кажат.
Това е Министър-председател, не началник в частна компания.
Просто във всяка биография има по 3-4 години, които не са "представителни". Замисли се за твоята? Изрядна ли е? И ако имаш 3-4 години, които не ги вписваш в нея, това прави ли те лош човек?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАми може да е карал такси. Аз като инженер също съм карал такси по едно време. Това ли искаш да чуеш от трибуната на Министерски съвет или Президентството?!
Аз имам приятел, който също завърши МО по време на промените и работеше в пицария цяла година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнениеАбе хич и не обичам да гадая, обаче защо не ни кажат биографията и да не гадаем?
Лошото е че говорим за премиера ни, поне за него като публична личност би трябвало да няма тайни с биографията му.
Аз имам приятел, който също завърши МО по време на промените и работеше в пицария цяла година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеmnz, ти ми приличаш на следователите от "Разследване на самолетни катастрофи" на National Geographic.Търсиш "черната кутия" на новия ни Премиер. Всичко трябва да е точно до секундата.
За теб нещата са: 1. казарма, 2. ДС или.... 3. нещо друго....., което също трябва да е свързано, ако не с казарма, то с ДС или обратното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнениеТака поне няма да гадаем какво е правил през годините на комунизма, дали е бил в казармата, дали е бил агент, или нещо друго. Все пак се губят едни 3-4г. за които нищо не се казва, каква е причината никой и не пита. Ако забелязахте, биографиите на останалите министри си бяха пълни, само на новия ни премиер не е.Търсиш "черната кутия" на новия ни Премиер. Всичко трябва да е точно до секундата.
За теб нещата са: 1. казарма, 2. ДС или.... 3. нещо друго....., което също трябва да е свързано, ако не с казарма, то с ДС или обратното.
Коментар
Коментар