IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=съни(тя);1059401874]анджък де, затуй знаем на какви цени се продава и договаря газта и в Германия...тук, това е тайна, онова е тайна
    ама, как бе, Гигов да не е тайна, като трудно се обясняват неизгодни договори
    за белене тайна ...
    откъде-накъде ще е тайна, наример договора на Лукойл с охранителните фирми, като всичко си калкулира в крайната цена до нас
    за цената на нефта от Русия също[/QUOTE]

Цената на която Лукойл купува нефта от .... където и да е си е търговска тайна на частно дружество. Това не ни интересува нас. Интересува данъчните.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA
      Абе лапе ти СОБСТВЕНО мнение кога ще изкажеш, като се пенсионираш ли? Ама ядосваш ма градски....
      Поне съм родом от там!!!
      Ама и и ли знаеш коя е улица "Каломенска"?
      А как и беше предното име? Я да те видя?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Не си запознат със законодателството.
        Договорите с Газпром и Лукой не са по Закона за обществените поръчки (ЗОП).
        Не съм запознат. Ако си прав, то тези закони трябва да се променят. Особено когато държавата купува нещо от частна фирма. Както са горивата от Лукойл. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с открита обществена поръчка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Mного рехаво взе да става тук
          Ша го накъдрим само кажи къде и кога ?
          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            анджък де, затуй знаем на какви цени се продава и договаря газта и в Германия...тук, това е тайна, онова е тайна
            за белене тайна ...
            откъде-накъде ще е тайна, наример договора на Лукойл с охранителните фирми, като всичко си калкулира в крайната цена до нас
            за цената на нефта от Русия също
            Ей затова се дразня. Щом личности като съни(тя) не знаят, че това е природен газ (съществително от мъжки род), а не светилна газ (съществително от женски род), то какво да очаквам от цялото население????

Тръпки ме побиват от тази улична демокрация.

Коментар

• Mного рехаво взе да става тук

Коментар

На теб може и съни(тя) да не ти трябва, но си я имаме.

И по-сериозно - ти само си мислиш, че не ти трябва природен газ. Сигурен съм, че последните месеци си си купил доста продукти, които са произведени от или чрез него.
                Точно това казвам, стъкларски завод/ако още го има де/ да си пазари газ, топлофикация от който и да е град да си си пазари газ, мен ко ма интересуват частните договори а правителствата до сега ги обвързваха с бюджета.....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Щом парите ги плащаме НИЕ, данъкоплатците, то и Лукойл и Мукойл ще са им ЯВНИ договорите. Нали ще са предмет на ОБЩЕСТВЕНА поръчка. С определени параметри. Какви търговски тайни са те гонили?
                  анджък де, затуй знаем на какви цени се продава и договаря газта и в Германия...тук, това е тайна, онова е тайна
                  за белене тайна ...
                  за цената на нефта от Русия също

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Мечо гледай Бепо Грило в Италия, за...би ги исландците. Този човек е за пряка демокрация, за разчистване на системата, изобщо все неща които очевидно вървят и в българия и без никаква медиина подкрепа, само с митинги и интернет си превърна движението в равно на това на Берлускони.
                    Много си прав и виж еврото как го отнесе.

П.П. И това е само началото.

Коментар

• Мечо гледай Бепо Грило в Италия, за...би ги исландците. Този човек е за пряка демокрация, за разчистване на системата, изобщо все неща които очевидно вървят и в българия и без никаква медиина подкрепа, само с митинги и интернет си превърна движението в равно на това на Берлускони.http://www.reuters.com/article/2013/...0BPL1X20130225
                      Last edited by ravnovesie; 26.02.2013, 00:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                        На мене газ не ми трябва, на който му трябва да си го поръчва и да си го плаща.
                        Не ме интересува от къде ще го купува и никои не трябва да го ОГРАНИЧАВА, еи тук е проблема в диктата.
                        На теб може и съни(тя) да не ти трябва, но си я имаме.

И по-сериозно - ти само си мислиш, че не ти трябва природен газ. Сигурен съм, че последните месеци си си купил доста продукти, които са произведени от или чрез него.

Коментар

....

Вече 20 години само мутри ни е докарвала.
                          а последните 3 до 23 години --най-автентичната мутра ни докара

Коментар

Щом парите ги плащаме НИЕ, данъкоплатците, то и Лукойл и Мукойл ще са им ЯВНИ договорите. Нали ще са предмет на ОБЩЕСТВЕНА поръчка. С определени параметри. Какви търговски тайни са те гонили?
                            Не си запознат със законодателството.
                            Договорите с Газпром и Лукой не са по Закона за обществените поръчки (ЗОП).

Коментар

Чакай малко - на теб все още не ти ли е ясно, че Лукойл има ГОСПОДСТВАЩО положение в България????!!!! Или примерно ГАЗПРОМ???!!

КЗК по отношение на енергоизточниците е безпомощна. Тя има влияние върху разпределителите на енергията.
                              В случая с газа и нефта - само гледа. В случая с тока може да вземе отношение, само заради АЕЦ Козлодуй. Ако имахме добив на шистов газ, можеше да вземе отношение и относно Газпром. Но за шистовия газ отново 5 хиляди лумпена на Орлов мост решиха за 7 000 000 българи, че няма да добиваме.

Така я мразя тази улична демокрация...

Вече 20 години само мутри ни е докарвала.
                              На мене газ не ми трябва, на който му трябва да си го поръчва и да си го плаща.
                              Не ме интересува от къде ще го купува и никои не трябва да го ОГРАНИЧАВА, еи тук е проблема в диктата.

Коментар

Тя, пълната прозрачност не е направена за простите. Ама и те трябва да имат достъп до тази информация, която ги интересува.
                                Гигов, моля те не се прави на прост.
                                Знаеш, че информацията, дори за времето, се приема от голяма част от населението такава, каквато е представена от медиите.

Само където за времето да кажат най-много "пак не познаха", но когато става дума за сметката за тока е съвсем друго положението.

Коментар

Working...
                                X