IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Това не е дребнавост. Всеизвестна истина е, че в един Закон запетаите определят смисъла, а кифли като теб не само не знаят запетаите, но и родовете на думите. Но пък са с претенции да четат, преценяват и дават съвети относно междудържавни спогодби. УЖАС!!!!!

Как имаше смелост изобщо да ми отговориш на поста?!
    На твое място бих се скрил в кифленската фурна, откъдето си излязла.

Ела, Боже, и си прибери вересиите!
    Ужас е, че смешник като теб може да се мисли за последна инстанция и да раздава масово определения за хората...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      не ми се цитират библейски приказки за твоя(вашия-герберастки) случай

Имам само един въпрос!

Колко запетаи, липсват в твоя(подготвено критичен) пост???

да ти подскажа - няколко са
      АНОНЕ НЕ СЕ ВРЪЗВАЙ НА ПРОВОКАЦИИТЕ НА ЕДНА КИФЛА!
      Остави я да изкара някой лев, че току виж. станишко и резнал надницата за некадърност.
      Ако не си забелязал, в този форум е като в ТВ7 на Бареков . Който не плюе против Бойко вън от чадъра. Само, че тук не дават скунксове.
      Last edited by hari55; 26.02.2013, 00:41.

Коментар

Това не е дребнавост. Всеизвестна истина е, че в един Закон запетаите определят смисъла, а кифли като теб не само не знаят запетаите, но и родовете на думите. Но пък са с претенции да четат, преценяват и дават съвети относно междудържавни спогодби. УЖАС!!!!!

не ми се цитират библейски приказки за твоя(вашия-герберастки) случай

Имам само един въпрос!

Колко запетаи, липсват в твоя(подготвено критичен) пост???

да ти подскажа - няколко са

Коментар

ми, с тоз премиер ква граматика, БЕ

дребнавостта ти е най-големият проблем

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Mного рехаво взе да става тук
            Американец, може ли да попитам нещо?
            Ако ти, като данъкоплатец ако искаш да разбереш на какви цени кметството купува бензина за полицейските цени и от коя фирма, кметството ще бъде ли длъжно да ти отговори?
            Или искаш да узнаеш на какви цени се купуват одеялата за щатския затвор, то щатската администрация ще ти даде ли данни? Или ще ги скрие?
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

"Уличната демокрация", ползва няколко идеи по-книжовен български език от премиера, който ни управлява 4 години
              Да ругаят гражданите с думите Мършо, ритат и трошат колите им и отвреме на време ги потупват по няколко юмрука в зъбите. видяхме го днес на живо.

Коментар

• Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнение
                Да от 4 години най-после ни управлява Български Премиер. Ти да не искаш да ти плямпа на руски???
                разберете се с анон за езика на уличната демокрация и премиерския

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Не че нещо, ама всъщност най-горния край на нишката е най-интересен предполагам - този който е за износа.
                  всеки износ е интересен - фиктивния и другия )

Коментар

"Уличната демокрация", ползва няколко идеи по-книжовен български език от премиера, който ни управлява 4 години
                    Да от 4 години най-после ни управлява Български Премиер. Ти да не искаш да ти плямпа на руски???

Коментар

Във Форума пак замириса на кифли, бозЪ и партенки!

Коментар

съгласна съм
                        но когато са свързани лица, при това, наредени в нишка, нещата изглеждат по-различно
                        Не че нещо, ама всъщност най-горния край на нишката е най-интересен предполагам - този който е за износа.

Коментар

4ун4о, ти защо си мениш често никовете? Защото те банват ли? Или защото си се дискредитирал като най-големия простак във форума?
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Цената на която Лукойл купува нефта от .... където и да е си е търговска тайна на частно дружество. Това не ни интересува нас. Интересува данъчните.
                            съгласна съм
                            но когато са свързани лица, при това, наредени в нишка, нещата изглеждат по-различно

Коментар

Коментар

Ей затова се дразня. Щом личности като съни(тя) не знаят, че това е природен газ (съществително от мъжки род), а не светилна газ (съществително от женски род), то какво да очаквам от цялото население????

Тръпки ме побиват от тази улична демокрация.

Коментар

Working...
                                X