IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Три километра от околовръстното (северна дъга) на стойност 49 милиона плюс още 12 милиона за отчуждаване. Малко множко ми се струва.
    Особено като нямам отчуждена земя там.
    Ба и да има 12 милиона за отчуждаване. Но 49 милиона за изграждане - кво ще правят там. да не вземат всичките километри да ги направят в детелини по на пет нива, че като влезе веднъж човек вътре и да става като в бермудския триъгълник, няма излизане.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Навярно си прав. Но като стана въпрос за магистрали, се сещам за един испано-португалски консорциум, който какво направи.............. Това май беше в ерата на Сакскобург-мадридски.
      Този консорциум го разкара Станишев. Заради него не можеше да почне да строи лотовете, с които сега се хвали Бойко. Не заради митичното спиране на еврофондовете.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        тук съм съгласен че е глупост, но хиляди българи вземат поне по 50 лева отгоре и отделно влиза нещо и в бюджета. а тези 50 лева са покупателна сила на пазара и движат икономиката.
        И още толкова хиляди Българи са без работа и лежат на социални помощи. А тези 50 лева смяташ, че иначе ще изчезнат с магическа пръчка от икономиката ли?

Недей ходи по акъла на Тотю, Волен и синдикатите

Коментар

г-н Каролев нещо политиканствате, Я помислете повишението на минималната заплата с 70 лева как се отразява на социално слабите слоеве, (за сметка на работодателите разбира се, но е факт).

Чунчо ,
          да ти развия пак тезата за малката и голямата правда....
          Това че поради някакви причини си спечелил някой леФ ,не значи че 90 % от хората в БГ са добре при управлението на Борисоф.
          Мога да те запозная със стотици хора доволни от Виденов финансово....
          А и друго почна да заместваш Радослава в късният етап когато защищаваше правителството на Тройната и доказваше колко не се краде.......

Коментар

• Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнение
            Ами... зле. Тъй като се увеличават неработещите. При нулев ръст на БВП да вдигнеш МРЗ. Трябва да си луд за връзване.
            тук съм съгласен че е глупост, но хиляди българи вземат поне по 50 лева отгоре и отделно влиза нещо и в бюджета. а тези 50 лева са покупателна сила на пазара и движат икономиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              Навярно си прав. Но като стана въпрос за магистрали, се сещам за един испано-португалски консорциум, който какво направи.............. Това май беше в ерата на Сакскобург-мадридски.
              Викаш в ерата на най-добри бизнес условия, най-свободни медии, най-ниска корупция и най-висок ръст на БВП, в пъти над средния за ЕС и света Да дам източници?

Коментар

И пътни отсечки струващи колкото метро
                Три километра от околовръстното (северна дъга) на стойност 49 милиона плюс още 12 милиона за отчуждаване. Малко множко ми се струва.
                Особено като нямам отчуждена земя там.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

И пътни отсечки струващи колкото метро

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Аз съм сигурен че е прост и неук.
                    За тия работи си има статистики на Евростат и т.н. По перо образование, Българите определено не блестим.

Коментар

Най правилният политически ход е изграждането на инфрастуктурата на държавата, което ще доведе след себе си съживяване на икономиката и увеличение на БВП. оттам увеличение на пенсии и заплати, социални помощи, здравеопазване и т,н. Ако сте ,чели за най успешният премиер на България Стефан Стамболов, ще разберете за какво ви говоря. Същият казва следните думи. Положил съм основите на българската икономика да са тясно свързани с икономките на западноевропейските страни. и поне 50 години след мен никой няма да може да преорентира ориентацията към интеграция със западноевропейските страни. По стечение на обстоятелствата точно на 50 тата годишнина руснаците ни окупират и преоринтират икономиката ни на североизток.
                      Стефан Стамболов, Чунчо, като е ударел с юмрук по масата и е ревнел "България над всичко" са треперели и англичани и руснаци и османлии. А Боко Тиквата се уплаши от Бриджит Бардо, дето мирише на пръст и е грозна като смъртта !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        Не мисли народа за толкова глупав и неук!
                        Аз съм сигурен че е прост и неук.

Коментар

г-н Каролев нещо политиканствате, Я помислете повишението на минималната заплата с 70 лева как се отразява на социално слабите слоеве, (за сметка на работодателите разбира се, но е факт).
                          Ами... зле. Тъй като се увеличават неработещите. При нулев ръст на БВП да вдигнеш МРЗ. Трябва да си луд за връзване.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Искаш ли да направим един референдум дали да вдигнем пенсиите на 5000 евро
                            Не мисли народа за толкова глупав и неук!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Бойко Борисов е едноличен лидер. Той разбира ли от ядрена енергетика. Нали и той трябва да се консултира както и простия народ.

Ползата от референдум е следната

1. Бойко Борисов може да бъде купен или сплашен (във връзка с бандитското му минало например)

2. Целия народ много по трудно може да бъде купен или сплашен
                              Аааа, не знам. Има си МИЕТ. Или ти смяташ, че Бойко ще вземе еднолично решение и народът не е мъдър, тъй като е избрал калпав управник? Моля ти се, народът е мъдър и винаги прави най-добрият избор

Коментар

По корупция са най-зле, дори по-зле и от Костов (Transparency International)

Икономика - за пръв път от десет години имаме ръст на БВП под средния за ЕС и света

Бизнес климат - Световната Банка - без коментар

Социална политика - всичко замразено (с право де, ама все пак - замразено)

Спорт - най-слаба Олимпиада ever

Култура - справят се добре

Я, пак?
                                г-н Каролев нещо политиканствате, Я помислете повишението на минималната заплата с 70 лева как се отразява на социално слабите слоеве, (за сметка на работодателите разбира се, но е факт).Кое е замразено. Вижте бюджета(по години, дал съм сайт по назад) 200 милиона повече за здраве от СтаниШев. 1.3 милиарда повече за пенсии от СтаниШев -това е разходната част на бюджета-факт Не можете да го оспорите.
                                Last edited by 4un4o; 24.08.2012, 21:33.

Коментар

Working...
                                X