Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеНай правилният политически ход е изграждането на инфрастуктурата на държавата, което ще доведе след себе си съживяване на икономиката и увеличение на БВП. оттам увеличение на пенсии и заплати, социални помощи, здравеопазване и т,н..
Иначе, най-правилните политически ходове много рядко са най-правилни и икономически
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеНе знам как ги мериш за фамилиите, ама в икономиката се ползват децилни групи :-)
Относно демокрацията - ако имаш референдум за ядрена енергетика и от ядрена енергетика разбират 0.001% от населението, този референдум добра идея ли ти изглежда? Мен - не. Пряката демокрация работи, когато критична маса от населението разбира в някаква приемлива степен от материята.
Ползата от референдум е следната
1. Бойко Борисов може да бъде купен или сплашен (във връзка с бандитското му минало например)
2. Целия народ много по трудно може да бъде купен или сплашенБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеИ пътни отсечки струващи колкото метро
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахахаха, сега не им дават бонуси, дават им да правят Фейсбук страници по за няколко стотин хиляди
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНепрозначните бонуси за държавните служители секнаха. Това беше също правилен ход на ГЕРБ.
П!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКажи един правилен управленски ход на ГРОБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеПравилен за кого!? Нали не си мислиш, че истината и справедливостта са обективни понятия!? Сегашните правилни ходове може да се струват неправилни за определени групи от хора и правилни за други. Не си мисли, че твоята истина е всеобщата истина!
Правят и глупости разбира се. Спирането на АЕЦ Белене и пушилката около парогазовата централа е най-голямата им грешка. Чиста демагогия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобре, да го оставим комунизъма. Вие използвате една сложна дума либертарианец. (дано не бъркам). Доколкото разбирам сте за свободна конкуренция и ненамеса. И аз съм за това. Но за да има свободна конкуренция в бизнеса, трябва да има и свободна конкуренция в политиката. Какво мислите за пряката демокрация. Защо вие либералите искате хем представителна демокрация, хем свободна конкуренция и ненамеса на държавата в бизнеса. При представителната демокрация няма достатъчно свобода в борбата за политическата власт, което да ни дава увереност, че свободната конкуренция при бизнеса действително ще бъде свободна конкуренция. И фактически виждаме, че при представителната демокрация, основната част от средствата се концентрира в малко хора, дори и когато управляват либералите (или може би е правилно либертарианците). При управлението на царя примерно си продължи натрупването на основната част на средствата у определени фамилии. Това нещо не е спряло и до сега де, но нали царя уж беше либерал.
Относно демокрацията - ако имаш референдум за ядрена енергетика и от ядрена енергетика разбират 0.001% от населението, този референдум добра идея ли ти изглежда? Мен - не. Пряката демокрация работи, когато критична маса от населението разбира в някаква приемлива степен от материята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
http://www.blitz.bg/news/article/152139
Манията за величие на тоя субект минава вече всички граници. Като вземем властта няма да можем да го осъдим, вярвайте ми. Адвокатите му ще пледират невменяемост и ще призоват 5 000 000 Българи за свидетели.
Прав си Импе, има луд със сигурност - или той, или ние
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениене ги защитавам . коментирам политиката им. Най добрите Управници от 20 години насам. ако има по добри ще гласувам за тях и ще ги подкрепям с две ръце. ама засега няма. Това е факт.
Икономика - за пръв път от десет години имаме ръст на БВП под средния за ЕС и света
Бизнес климат - Световната Банка - без коментар
Социална политика - всичко замразено (с право де, ама все пак - замразено)
Спорт - най-слаба Олимпиада ever
Култура - справят се добре
Я, пак?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеПравилен за кого!? Нали не си мислиш, че истината и справедливостта са обективни понятия!? Сегашните правилни ходове може да се струват неправилни за определени групи от хора и правилни за други. Не си мисли, че твоята истина е всеобщата истина!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМозъков, оди си у темата за форексо. Тука само се излагаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКажи един правилен управленски ход на ГРОБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениесъни(тя) Вятър те вее на бял кон.Каква рецесия те тресе. Всичко това е театър скъпа, разиграван от най скъпоплатените артисти. Пак ще ти кажа: целта е смъкване на врвото колкото се може по надолу. Това е лекарсвото за икономиката. Само ,че има много несъгласни с това. Единият е САЩ. и те искат скъпо евро и евтин долар, Нещо да си чувала за валутна война. или си фен на максимата Мразим да мислим!
коментирах Гърция...
Коментар
Коментар