IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
    а кой да ги вземе парите..
    И правилно, като е БАНДИТ от СИК, на кой друг да даде парите от винетките, ако не на любовницата си !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Пак не отговори на въпроса
      Защо любовницата на Бойко Цветелина взе парите, а винетките се разпространяват от държавните пощи и държавните пътни управления?? Защо Стамболов??
      а кой да ги вземе парите..
      А относно парите за АЕЦ Белене. Съгласен съм да извадя 20-30 хилядарки за него. Ама токът от АЕЦа да се дава само на тези, които са платили. А софиянци да духат супата. Да си купуват ток от Турция.
      добре де шуменци от къде си купувате тока... или сте без ток в момента....А и дори и да почне да се строи АЕЦ Белене , ти едва ли ще доживееш тока от там ... излишно се косиш

Country € per kWh
      Austria € 0.2128
      Belgium € 0.2215
      Bulgaria € 0.0934
      Cyprus € 0.2131
      Czech € 0.1541
      Denmark € 0.3078
      Estonia € 0.1130
      Finland € 0.1574
      France € 0.1478
      Germany € 0.2781
      Greece € 0.1403
      Hungary € 0.1787
      Ireland € 0.2162
      Italy € 0.2164
      Latvia € 0.1174
      Lithuania € 0.1378
      Luxembourg € 0.2013
      Malta € 0.1822
      Netherlands € 0.2202
      Poland € 0.1600
      Portugal € 0.1925
      Romania € 0.1207
      Slovakia € 0.1815
      Slovenia € 0.1649
      Spain € 0.2154
      Sweden € 0.2066
      United King € 0.1676
      това какво ти говори....
      Last edited by X_Y; 02.08.2012, 09:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Тва да си собственик на Локо Пловдив не е ли нещо като проклятието на Тутанкамон.
        +++++++ и мен питай за чий са му някакви ритнитопковци.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          ‎"По неофициална информация през уикенда Бойко Борисов е имал среща и с аптечния бос Веселин Марешки в резиденцията." Това е най-важното изречение. Миналата седмица Бойко Борисов също така представил лично в Пловдив новия собственик на "Локомотив Пловдив" - Веселин Марешки.... Защо ли си мисля, че скоро ще имаме предсрочни местни избори и нов кмет?! Въпроса е само дали Кирето ще се оттегли сам поради здравословни и лични причини, или ще му направят полицейска акция, за някоя от безбройните му далавери. Новата кандидатура на Б.Б. явно е Марешки.."
          Тва да си собственик на Локо Пловдив не е ли нещо като проклятието на Тутанкамон.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Идиотията герберастка продължава:

ДАНС и НАП ще разследват производители и търговци на месо и мляко

ДАНС разкри терористите бомбаджии, та сега погва терористите търговци....

От Тиква може да се родят само тикви, тук там и някоя кратуна

Аман от идиоти...
            Не е идиотия - това е новата бизнес етика. ДАНС разчиства конкуренцията. Още неясно за кого.

Крайно време е някой да вземе да пита Тиквата защо с нашите пари от данъци прави само простотии, а после мрънка как нямало пари и е трябвало да стягаме коланите.

Коментар

• Анонимните превзеха сайта на Парламента .Атаката продължава до 23 часа

Анонимните започнаха организирана атака срещу сайта на Народното събрание. Хакеритепризоваха за съдействие своите съмишленици в социалната мрежа Фейсбук.

Акцията срещу официалната страница започна днес от 20 ч. и трябва да продължи до 23 часа.

Атаката е "протест срещу нарушаването на гражданските права, срещу мизерните условия на живот, срещу всички корумпирани хора във властта, срещу приемането на закона на детето, срещу мръсотията в България, срещу качването на цените на електроенергията и храната", посочват в специално послание в социалната мрежа хакерите.

Администраторите успяха да отблъснат нападението малко преди 21 часа. Макар и трудно страницата се зарежда, но от нея липсват основни елементи. Няма никакви публикувани новини, а достъпът до подкатегориите с данните на народните представители е труднодостъпна. Около 21.10 ч. обаче сайтът беше окончателно свален. Около 21.50 достъпът до страницата беше възстановена напълно.
              http://www.novini.bg/news/79008-%D0%...%D0%B0%29.html
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• ‎"По неофициална информация през уикенда Бойко Борисов е имал среща и с аптечния бос Веселин Марешки в резиденцията." Това е най-важното изречение. Миналата седмица Бойко Борисов също така представил лично в Пловдив новия собственик на "Локомотив Пловдив" - Веселин Марешки.... Защо ли си мисля, че скоро ще имаме предсрочни местни избори и нов кмет?! Въпроса е само дали Кирето ще се оттегли сам поради здравословни и лични причини, или ще му направят полицейска акция, за някоя от безбройните му далавери. Новата кандидатура на Б.Б. явно е Марешки.."
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                  Е, ...пак... не... те... разбирам...! Прекалено.... сложна .. си....за....мен....Аз....съм....само....един.....Д илетант....Не.....съм....запасен.....офицер....!
                  Ще пробвам пак да ти помогна

1. Съни повтори думите на премиера
                  2. Ти каза, че нея не можеш да я разбереш, а премиера го разбираш
                  3. Въпросът за 1 000 000 долара е - Как така когато двама човека казват едни и същи думи, единия го разбираш, а другия не.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                    в единия случай думите се приемат анблок за святата истина и всяко ...детайлизиране води до сериозна вътрешна колизия
                    Е, ...пак... не... те... разбирам...! Прекалено.... сложна .. си....за....мен....Аз....съм....само....един.....Д илетант....Не.....съм....запасен.....офицер....!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      3. Как така, когато двама човека казват едни и същи думи, единия го разбираш, а другия не ???
                      в единия случай думите се приемат анблок за святата истина и всяко ...детайлизиране води до сериозна вътрешна колизия
                      Допускам, че в този момент Дилетантът точно с това е зает.....за да може да ми отговори, все пак

Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      Споко, и аз понякога не я разбирам. Вчера например взе да ми обяснява що е то "българин", и какво означава да се чувстваш такъв... сякаш никой друг освен нея не знае
                      не съм обяснявала, описах моето усещане...на някой, който питаше кои сте вие българите

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        Споко, и аз понякога не я разбирам. Вчера например взе да ми обяснява що е то "българин", и какво означава да се чувстваш такъв... сякаш никой друг освен нея не знае
                        Дилетанта точно не знае. Той все ни плюе българите !!!
                        tnm

Коментар

Ей богу, не те разбирам. На кого да дава, защо да дава, кой е страхливеца - нещо не си ясна.
                          А ББ го разбирам, просто защото е ясен и точен. Това всички го признават.

Коментар

Ей богу, не те разбирам. На кого да дава, защо да дава, кой е страхливеца - нещо не си ясна.
                            1. Съни повтори думите на премиера
                            2. Ти каза, че не я разбираш.
                            3. Как така, когато двама човека казват едни и същи думи, единия го разбираш, а другия не ???
                            tnm

Коментар

• малко ми е...тъпо едни и същи неща да се повтарят, аз се чувствам неудобно, че другите не разбират...а те нещата, толкова ясни и точни

Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                              Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                              А сега де!

........
                              Премиерът Бойко Борисов е заявил: „Лили, направете проверка, защото законът е такъв. И сто подписа да има, няма да му дам на този страхливец е точната дума, където след Америка не пожела да подпише договора, това е истината, и аз я знам много по-добре от вас, и той я знае, и съпартийците му я знаят. Защото той няма да си прави на мой гръб кариера. ...
                              http://www.focus-news.net/?id=n1681942
                              Нагъл...нагъл, нагъл тип е премиерът ни
                              Борисов от г-жа Клинтън ли се уплаши, та от раз отсече - няма Белене, ще местим реактора???

Дилетанте, и какво няма да му даде Борисов - Референдума ли???

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                как си разбирате лидера, пък мен не

Та, какво няма да му даде Борисов на онзи, точната дума е страхливец?

Коментар

Working...
                                X