IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Освен това да не забравяме, че господ не е оторизирал лично Равновесие и господин Каролев да съдят дали аджеба българския народ е прост или умен.
    Редно е суверена да решава !!! Суверен е народа.
    Т.е. редно е народа да реши дали е способен да вземе решение за това дали е способен да вземе решение

Мечо ходи в някоя селска кръчма. Ама не в тези села покрай градовете, а в баш село. За предпочитане след 10 вечерта. Влез вътре почерпи някоя голямата компания и вземете да си говорите за всички неща, за които си мислиш че народа може да вземе решение. не ги убеждавай в нищо, просто ги слушай как говорят, какво говорят.

След това отиди в една чалготека. Пробвай същото.

Ето ти две представителни извадки на огромен дял от българското население. И ще имаш възможността да ги разбереш как мислят и какво ги вълнува за по по-малко от 200 лева. След това да видим дали ще искаш нещата в българия да се решават с рефенедуми

тези хора дето ти познаваш, не са тези хора дето всъщност са мнозинство.

Коментар

• Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнение
      Каролев, едно ти признавам- като всеки управлявал политик имаш повече инфо от масата. Ако 5 човека от НДСВ седнат зад компа и почнат да общуват по този начин в по популярните форуми за икономика и политика и разясняват доводите си, сигурен съм, че ще сте първата партия-политически труп завърнала се на бял кон в парламента. Пиша съвсем сериозно!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        +1!

А къде са НДСВ сега, и в частност лидерът им!?
        Абе, не знам къде са НДСВ, ама мога да ви кажа къде ни е БВП-то сега (като не говоря за променените методики и шефовете на НСИ) - за пръв път под средното за ЕС и света от 10 години

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          Не отричам. Б.Б или С.Д. ако бяха тук, щяха да махнат презрително с ръка и да напомнят, че това се случваше в цикъл на растеж на световната икономика, а сега е световна криза.
          Все пак подозирам, че не ти се говори за испано-португалския консорциум, както и за продажбата на "Виваком" Това ли са сенките от задния двор на НДСВ?
          http://www.capital.bg/biznes/kompani...tizirahme_btk/

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
            Това беше времето в началото на кредитния балон когато цената на труд в България беше ниска, и домакинствата нямаха чак такива дългове. И трите неща не са пряко зависещи от политическите лидери.
            +1!

А къде са НДСВ сега, и в частност лидерът им!?

П.П. 2-ра Божа Заповед - Не си правете кумири!

Коментар

• За мен да държиш народа си беден и безработен не е правилна политика. Такава мизерия на ниските слоеве насвеление не е имало от времето на Виденов, но пропагандата- възхвала и следенето на хора са рекордни. Пак казвам- политици , които не са подобрили материалното благосъстояние на народа си и са увеличили безработицата ги свалят веднага в Европа, а корупцията е ненадмината- Каролев е прав. Спорта е пълен провал, а образованието се забатачва още повече

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                Това беше времето в началото на кредитния балон когато цената на труд в България беше ниска, и домакинствата нямаха чак такива дългове. И трите неща не са пряко зависещи от политическите лидери.
                Брей. Да бяхме национализирали всичко, както Волен предлага, щеше да видиш как не е пряко зависело от политическите лидери Това, че нашата философия е, че държавата най-много да попречи като тръгне да се меси, не значи, че е лесно да проведеш такава политика

Коментар

Недей ходи по акъла на Тотю, Волен и синдикатите
                  Тотю не е проблем, той е чиновник. Виж синдикатите определено са проблем.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                    а като плямпаш кажи колко са мостовете и крустовища на 2 или 3 нива . 11 години имам като организатор по ценообразуване в строителството. Смятал съм и пътни настилки. Пак удари на камък! Съжалявам.
                    Знаех си аз че са те купили, ама да беше казал че за тези 49 милиона става дума, щях да те разбера. За толкова кинти и аз ставам гербер

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                      тук съм съгласен че е глупост, но хиляди българи вземат поне по 50 лева отгоре и отделно влиза нещо и в бюджета. а тези 50 лева са покупателна сила на пазара и движат икономиката.
                      и от притеснение да не се вдигне покупателната активност, взеха че надигаха ток, газ, води, данъци, такси, нови разрешителни, нови касови апарати...
                      даже и яйцата, заради щастието на кокошките

Коментар

Викаш в ерата на най-добри бизнес условия, най-свободни медии, най-ниска корупция и най-висок ръст на БВП, в пъти над средния за ЕС и света Да дам източници?
                        Не отричам. Б.Б или С.Д. ако бяха тук, щяха да махнат презрително с ръка и да напомнят, че това се случваше в цикъл на растеж на световната икономика, а сега е световна криза.
                        Все пак подозирам, че не ти се говори за испано-португалския консорциум, както и за продажбата на "Виваком" Това ли са сенките от задния двор на НДСВ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Чунчо ,
                          да ти развия пак тезата за малката и голямата правда....
                          Това че поради някакви причини си спечелил някой леФ ,не значи че 90 % от хората в БГ са добре при управлението на Борисоф.
                          Мога да те запозная със стотици хора доволни от Виденов финансово....
                          А и друго почна да заместваш Радослава в късният етап когато защищаваше правителството на Тройната и доказваше колко не се краде.......
                          Тогава България беше някъде 70-та в класацията на Transparency, дали не се е крало? Е, сега сме 86-ти, още по-не се краде

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Три километра от околовръстното (северна дъга) на стойност 49 милиона плюс още 12 милиона за отчуждаване. Малко множко ми се струва.
                            Особено като нямам отчуждена земя там.
                            а като плямпаш кажи колко са мостовете и кръстовища на 2 или 3 нива . 11 години имам като организатор по ценообразуване в строителството. Смятал съм и пътни настилки. Пак удари на камък! Съжалявам.

Коментар

Викаш в ерата на най-добри бизнес условия, най-свободни медии, най-ниска корупция и най-висок ръст на БВП, в пъти над средния за ЕС и света Да дам източници?
                              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                Не мисли народа за толкова глупав и неук!
                                Освен това да не забравяме, че господ не е оторизирал лично Равновесие и господин Каролев да съдят дали аджеба българския народ е прост или умен.
                                Редно е суверена да решава !!! Суверен е народа.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X