Първоначално изпратено от dimka_1981
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПак не отговори на въпроса
Защо любовницата на Бойко Цветелина взе парите, а винетките се разпространяват от държавните пощи и държавните пътни управления?? Защо Стамболов??
А относно парите за АЕЦ Белене. Съгласен съм да извадя 20-30 хилядарки за него. Ама токът от АЕЦа да се дава само на тези, които са платили. А софиянци да духат супата. Да си купуват ток от Турция.
Country € per kWh
Austria € 0.2128
Belgium € 0.2215
Bulgaria € 0.0934
Cyprus € 0.2131
Czech € 0.1541
Denmark € 0.3078
Estonia € 0.1130
Finland € 0.1574
France € 0.1478
Germany € 0.2781
Greece € 0.1403
Hungary € 0.1787
Ireland € 0.2162
Italy € 0.2164
Latvia € 0.1174
Lithuania € 0.1378
Luxembourg € 0.2013
Malta € 0.1822
Netherlands € 0.2202
Poland € 0.1600
Portugal € 0.1925
Romania € 0.1207
Slovakia € 0.1815
Slovenia € 0.1649
Spain € 0.2154
Sweden € 0.2066
United King € 0.1676Last edited by X_Y; 02.08.2012, 09:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТва да си собственик на Локо Пловдив не е ли нещо като проклятието на Тутанкамон.+++++++ и мен питай за чий са му някакви ритнитопковци.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение"По неофициална информация през уикенда Бойко Борисов е имал среща и с аптечния бос Веселин Марешки в резиденцията." Това е най-важното изречение. Миналата седмица Бойко Борисов също така представил лично в Пловдив новия собственик на "Локомотив Пловдив" - Веселин Марешки.... Защо ли си мисля, че скоро ще имаме предсрочни местни избори и нов кмет?! Въпроса е само дали Кирето ще се оттегли сам поради здравословни и лични причини, или ще му направят полицейска акция, за някоя от безбройните му далавери. Новата кандидатура на Б.Б. явно е Марешки.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеИдиотията герберастка продължава:
ДАНС и НАП ще разследват производители и търговци на месо и мляко
ДАНС разкри терористите бомбаджии, та сега погва терористите търговци....
От Тиква може да се родят само тикви, тук там и някоя кратуна
Аман от идиоти...
Крайно време е някой да вземе да пита Тиквата защо с нашите пари от данъци прави само простотии, а после мрънка как нямало пари и е трябвало да стягаме коланите.
Коментар
-
Анонимните превзеха сайта на Парламента .Атаката продължава до 23 часа
Анонимните започнаха организирана атака срещу сайта на Народното събрание. Хакеритепризоваха за съдействие своите съмишленици в социалната мрежа Фейсбук.
Акцията срещу официалната страница започна днес от 20 ч. и трябва да продължи до 23 часа.
Атаката е "протест срещу нарушаването на гражданските права, срещу мизерните условия на живот, срещу всички корумпирани хора във властта, срещу приемането на закона на детето, срещу мръсотията в България, срещу качването на цените на електроенергията и храната", посочват в специално послание в социалната мрежа хакерите.
Администраторите успяха да отблъснат нападението малко преди 21 часа. Макар и трудно страницата се зарежда, но от нея липсват основни елементи. Няма никакви публикувани новини, а достъпът до подкатегориите с данните на народните представители е труднодостъпна. Около 21.10 ч. обаче сайтът беше окончателно свален. Около 21.50 достъпът до страницата беше възстановена напълно.
http://www.novini.bg/news/79008-%D0%...%D0%B0%29.htmlВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
"По неофициална информация през уикенда Бойко Борисов е имал среща и с аптечния бос Веселин Марешки в резиденцията." Това е най-важното изречение. Миналата седмица Бойко Борисов също така представил лично в Пловдив новия собственик на "Локомотив Пловдив" - Веселин Марешки.... Защо ли си мисля, че скоро ще имаме предсрочни местни избори и нов кмет?! Въпроса е само дали Кирето ще се оттегли сам поради здравословни и лични причини, или ще му направят полицейска акция, за някоя от безбройните му далавери. Новата кандидатура на Б.Б. явно е Марешки.."http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеЕ, ...пак... не... те... разбирам...! Прекалено.... сложна .. си....за....мен....Аз....съм....само....един.....Д илетант....Не.....съм....запасен.....офицер....!
1. Съни повтори думите на премиера
2. Ти каза, че нея не можеш да я разбереш, а премиера го разбираш
3. Въпросът за 1 000 000 долара е - Как така когато двама човека казват едни и същи думи, единия го разбираш, а другия не.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениев единия случай думите се приемат анблок за святата истина и всяко ...детайлизиране води до сериозна вътрешна колизия
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение3. Как така, когато двама човека казват едни и същи думи, единия го разбираш, а другия не ???в единия случай думите се приемат анблок за святата истина и всяко ...детайлизиране води до сериозна вътрешна колизия
Допускам, че в този момент Дилетантът точно с това е зает.....за да може да ми отговори, все пак
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеСпоко, и аз понякога не я разбирам.Вчера например взе да ми обяснява що е то "българин", и какво означава да се чувстваш такъв... сякаш никой друг освен нея не знае
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеСпоко, и аз понякога не я разбирам.Вчера например взе да ми обяснява що е то "българин", и какво означава да се чувстваш такъв... сякаш никой друг освен нея не знае
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеЕй богу, не те разбирам. На кого да дава, защо да дава, кой е страхливеца - нещо не си ясна.
А ББ го разбирам, просто защото е ясен и точен. Това всички го признават.Вчера например взе да ми обяснява що е то "българин", и какво означава да се чувстваш такъв... сякаш никой друг освен нея не знае
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеЕй богу, не те разбирам. На кого да дава, защо да дава, кой е страхливеца - нещо не си ясна.
А ББ го разбирам, просто защото е ясен и точен. Това всички го признават.
2. Ти каза, че не я разбираш.
3. Как така, когато двама човека казват едни и същи думи, единия го разбираш, а другия не ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
малко ми е...тъпо едни и същи неща да се повтарят, аз се чувствам неудобно, че другите не разбират...а те нещата, толкова ясни и точни
А ББ го разбирам, просто защото е ясен и точен. Това всички го признават.Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеА сега де!
........
Премиерът Бойко Борисов е заявил: „Лили, направете проверка, защото законът е такъв. И сто подписа да има, няма да му дам на този страхливец е точната дума, където след Америка не пожела да подпише договора, това е истината, и аз я знам много по-добре от вас, и той я знае, и съпартийците му я знаят. Защото той няма да си прави на мой гръб кариера. ...
http://www.focus-news.net/?id=n1681942
Борисов от г-жа Клинтън ли се уплаши, та от раз отсече - няма Белене, ще местим реактора???
Дилетанте, и какво няма да му даде Борисов - Референдума ли???
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениекак си разбирате лидера, пък мен не
Та, какво няма да му даде Борисов на онзи, точната дума е страхливец?
А ББ го разбирам, просто защото е ясен и точен. Това всички го признават.
Коментар
Коментар