IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Бензина се качва защото в цял свят цените на нефта се качват, но основната причина, си е ваша, руско-социалистическа. Вие се одупихте на руснаците и им продадохте нефтохима за смешните 100 милиона. и им узаконихте монополното положение. вашите Господа агенти продаваха българските национални интереси на руснаците.Сърди се на тях не на ГЕРБ. Ако продължават да вдигат цените , ще им намерят цаката. ,но тук много плюнки мяташ . Като си недоволен иди и протестирай. Така правят недоволните хора. Ти самаоплямпаш. а и си на държавна служба.
    Елементарно Уотсън ,
    Аз да не съм малоумник да знаИш ,2008 г. петрола стигна 150 долара барела а цената беше 2,47 да знаИш...... и имаше 30 % увеличение на заплатите и 20 % на пенсиите за компенсация а сега компенсацията е да гледаме БорисоФ как Фърчи с хеликоптер из цялата страна с мойте данъци да играе футбол и тенис ....
    ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Не исках да ти казвам защото повечето тук се пишат на големи бизнесмени....
      Откакто сте на власт сте ми замразили заплатата на ниво 2008 г а цените на парното ,ток ,вода и бензин са се качили с над 30 % и то при мен с една по висока заплата ,но имам абитуренка ,студенка и т.н , ами тези с 500 лева и парно и ток колкото заплатата ....Ти вярно си паднал от МАРС....ЩОМ аз от средната класа обръщам внимание на консумативите и цената на бензина а и разходите как ли са другите ,другаЮ ГЕРБЕР..!
      СПРИ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ !
      Напиши си името и адреса и ще видиш къде са тези 70 % ....
      Защото вече жив Гербер няма на улиците без охрана и по малко трима да се движат....от клуба.
      А скоро смениха гледам ръководството на района че много напускат и не искат да участват в мероприятията....имали много друга работа!
      Бензина се качва защото в цял свят цените на нефта се качват, но основната причина, си е ваша, руско-социалистическа. Вие се одупихте на руснаците и им продадохте нефтохима за смешните 100 милиона. и им узаконихте монополното положение. вашите Господа агенти продаваха българските национални интереси на руснаците.Сърди се на тях не на ГЕРБ. Ако продължават да вдигат цените , ще им намерят цаката. ,но тук много плюнки мяташ . Като си недоволен иди и протестирай. Така правят недоволните хора. Ти само плямпаш. а и си на държавна служба.
      Last edited by 4un4o; 28.08.2012, 12:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
        Ти като истински комунист обвиняваш другите за собствените си престъпления. Ето доказателството:

Така че ясно е, че работиш за Службата на вътрешното разузнаване в Русия (СВР)...
        Хаха, аз съм от службата за контраразузнаване в интернет - с основна цел запазване на свободата в интернет и основен път за постигане на тази цел правене на неефективно действията на службата по разузнаване

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Всъщност, не са 70%, а според дадените ти от Алфата са -> 77.7% НЕприемащите ГЕРБ да ги управлява
          Изненадва ме малката разлика с %те на БСП - няма и 4% .....и ниския % за Кунева - явно, все още не успява да се идентифицира ясно в пространството.
          Партията на Кунева изпрати НДСВ в девета глуха, особено с излизането и на Даниел Вълчев от нея и подкрепата му за Кунева.
          За мен, дясното политическо пространство продължава да се върти около личности, а не ясни идеи и политики.
          Лично, бих била склонна да гласувам за Кунева, ако Д.Вълчев обяви агресивно ориентирано финансиране на образованието и иновациите!

п.п...нали не си скаран нещо с числата и релациите им))
          ако гледаш % натрупана инфлация, погледни и натрупан ръст на БВП, който има непряка връзка с нарастването на доходите, конкретно паритетната му стойност

Погледни стойностите на ДИП(действителното индивидуално потпебление, НСИ използва ФИП - фактическоИП), показател показващ по-реално конкретното благосътояние на домакинствата, за 2011 има повишение, но стойността остава по-ниска от 2008ма.
          Та, като как 2005-2008 са изяли повече доход от 2009-2011?
          По тази логика 82% не приемат БСП. Така ли е? Аз не харесвам някои неща в оправлението на Герб.но просто няма кой друг да управлява по добре от тях, Поради тази причина избирам най малкото зло. А БСП нямат мандат с ниска инфлация. а това стопява доходите.
          А сега си напъни малкото мозъче и помисли защо по времето е имало малко повече ДИП. Ами много ясно. като има инфлация 12 % парите в банка ли да ги държа или е по добре да ги профукам, защото утре ще са със стойността на тоалетна хартия.
          през този мандат на ГЕРБ поради страховете от кризата много хора отлагат потреблението на някои стоки и правят спестявания. Ако можеш да дадеш и как са се променили спестяванията или отложеното потребление тогава ще получиш реална представа. Не ми отговори на един въпрос ,Как става така ,че средната инфлация е 8.25% по времето на БСП и в същото време БВП пак върви нагоре корегиран с инфлацията. Нали когато има увеличение на БВП на пазара се появяват повече стоки (по-голямо предлагане) . Това означава ,че цените трябва да падат. а те реално те се увеличават с.8.25% годишно. Тава идва да покаже ,че БСП как са изфабрикували някоя голяма лъжа. за ръста. Когато има инфлация над 2% това говори за намалено предлагане от където идва и повишението на цените.
          Пример: ако на пазара има един продавач на домати той може да продава на 5 лв за кг. ако обаче има 150 продавачи, цената няма да е повече от 1 лв.
          Обясни ми като разбирач на цифрите как има ръст на БВП и галопираща инфлация. това не ми е ясно.

Коментар

• Монти,

разбирам, че работиш в публичния сектор. Можеш ли да генерализираш по твои наблюдения общия профил на работоник в държавната администрация: възраст, заплащане, семейно положение, средно колко трудов стаж прави на работното място
            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              "Службата на вътрешното разузнаване в Русия (СВР) сериозно е притеснена от проблемата за "масово разпространение на информационни съобщения в социалните мрежи с цел формиране на общественото мнение" и планира да разработи методика за наблюдение на блогосферата. "

http://www.dnevnik.bg/sviat/2012/08/.../?p=0#comments

Герберите, вие да не сте първата вълна на това нашествие на милиционери в интернет.

Той Соки прилича на бот, по несвързаност. Аз си мислих че е нещо нестабилен, ама може да е просто бета версия

Ти като истински комунист обвиняваш другите за собствените си престъпления. Ето доказателството:

Първоначално изпратено от ravnovesie;
              Така че при избори БСП срещу ГЕРБ ще си вдигна задника и ще отида да гласувам за БСП.
              Така че ясно е, че работиш за Службата на вътрешното разузнаване в Русия (СВР)...

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Тези глупости за потеклото си остават само напразно дърдорене. Ние не сме във феодализма за да гледаме потеклото. Ние сме в капитализма и е важно кой каква политика провежда. Определено ГЕРБ провежда политика в център- дясно с едно единствено изключение- големите соц. разходи и вдигането единствено на минималната заплата и соц. пенсии.
                Де го тоя капитализъм ? То по-планова икономика не е имало и през 1982-а.
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• "Службата на вътрешното разузнаване в Русия (СВР) сериозно е притеснена от проблемата за "масово разпространение на информационни съобщения в социалните мрежи с цел формиране на общественото мнение" и планира да разработи методика за наблюдение на блогосферата. "

http://www.dnevnik.bg/sviat/2012/08/.../?p=0#comments

Герберите, вие да не сте първата вълна на това нашествие на милиционери в интернет.

Той Соки прилича на бот, по несвързаност. Аз си мислих че е нещо нестабилен, ама може да е просто бета версия

Коментар

• Дилетанта и Вертер ся чакат да ги (го) забравим
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                      "Алфа рисърч": ГЕРБ - 22,3%, БСП - 18,4%, партия на Кунева-5,5%
                      14.06.2012 21:48; Мила Гeшакова;

Къде ги видя тези 70% още ни дишате изгорелите газове
                      За това в червеното. Наистина се справиха Намалиха ми доходите от 3 к на 2 к защото с 33.3 % инфлация е 1/3. Или казано по просто сега с 3000 лв мога да си купя за 1000 лв по малко стоки и услуги А аз се самоиздържам, не чакам на заплата.
                      Всъщност, не са 70%, а според дадените ти от Алфата са -> 77.7% НЕприемащите ГЕРБ да ги управлява
                      Изненадва ме малката разлика с %те на БСП - няма и 4% .....и ниския % за Кунева - явно, все още не успява да се идентифицира ясно в пространството.
                      Партията на Кунева изпрати НДСВ в девета глуха, особено с излизането и на Даниел Вълчев от нея и подкрепата му за Кунева.
                      За мен, дясното политическо пространство продължава да се върти около личности, а не ясни идеи и политики.
                      Лично, бих била склонна да гласувам за Кунева, ако Д.Вълчев обяви агресивно ориентирано финансиране на образованието и иновациите!

п.п...нали не си скаран нещо с числата и релациите им))
                      ако гледаш % натрупана инфлация, погледни и натрупан ръст на БВП, който има непряка връзка с нарастването на доходите, конкретно паритетната му стойност

Погледни стойностите на ДИП(действителното индивидуално потпебление, НСИ използва ФИП - фактическоИП), показател показващ по-реално конкретното благосътояние на домакинствата, за 2011 има повишение, но стойността остава по-ниска от 2008ма.
                      Та, като как 2005-2008 са изяли повече доход от 2009-2011?

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                        ---------------------------
                        Монтажник, ти каква работа вършиш в тази администрация, където си, като по цял ден си в нета,;а и имаш претенции за по-висока заплата, наглец!Сигурен съм, че ако си напишеш името и местоработата, за теб колегите ще знаят, че си най-близък до шефа;ама голяма уста имаш в нета, а иначе си лакей и подлизурко.С това висене по цял ден в нета, няма как да ни убедиш, че си работар, а не ду***
                        ЗИПОТО ,ами имаме по 100 дни отпуска да знаИш и то благодарение на БорисоФ ...
                        А че не съм подлога като теб и че имам винаги собствено мнение знаят още колеги на Раковски 134 ,когато напуснах Костов ....
                        Да знаИш подлизурко и гъзолизеч....

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Няма го опонентът който би ме заставил да гласувам за БСП
                          Едно време когато митингувахме . Девизът беше Който не гласува гласува за комунистите .... Сега с ясно съзнание мога да напиша .....Който не гласува ,гласува за арогантноста ,простотията ,лъжата ,помпомността и глупоста...

Разбира се комунистите са ми последно място ,но ако сметна че Кунева ще прави коалиция с Борисоф , сините не се обединят с омраза за БСП . Вече един път гласувах за Калфин на втория тур и съм доволен заради не участието в избора на това мекотело в президенството .. Претръпнах.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Е аз за щастие още виждам други партии, така че и аз ще си го спестя това в реалността
                            Кои са те ???
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Не исках да ти казвам защото повечето тук се пишат на големи бизнесмени....
                              Откакто сте на власт сте ми замразили заплатата на ниво 2008 г а цените на парното ,ток ,вода и бензин са се качили с над 30 % и то при мен с една по висока заплата ,но имам абитуренка ,студенка и т.н , ами тези с 500 лева и парно и ток колкото заплатата ....Ти вярно си паднал от МАРС....ЩОМ аз от средната класа обръщам внимание на консумативите и цената на бензина а и разходите как ли са другите ,другаЮ ГЕРБЕР..!
                              СПРИ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ !
                              Напиши си името и адреса и ще видиш къде са тези 70 % ....
                              Защото вече жив Гербер няма на улиците без охрана и по малко трима да се движат....от клуба.
                              А скоро смениха гледам ръководството на района че много напускат и не искат да участват в мероприятията....имали много друга работа!
                              ---------------------------
                              Монтажник, ти каква работа вършиш в тази администрация, където си, като по цял ден си в нета,;а и имаш претенции за по-висока заплата, наглец!Сигурен съм, че ако си напишеш името и местоработата, за теб колегите ще знаят, че си най-близък до шефа;ама голяма уста имаш в нета, а иначе си лакей и подлизурко.С това висене по цял ден в нета, няма как да ни убедиш, че си работар, а не ду***

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Няма го опонентът който би ме заставил да гласувам за БСП
                                Е аз за щастие още виждам други партии, така че и аз ще си го спестя това в реалността

Коментар

Working...
                                X