IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    1. Политиците са наши слуги
    2. Слугите като не ги кастриш губят страх
    3. Като спрат да се страхуват се качат на главата на господаря
    Абсолютно - Боко имаше и прозрение, но бе объркал взаимоотношението. народа трябва да се държи с политиците като с кучета, не обратното

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Човек като изкарва на яве откровените идиотии на ГЕРБ помага за еволюцията на човечеството. Не е нормално политици с акъл достаен за награди Дарвин да се смятат за безалтернативни. Всъщност нормално е - идва им отвътре така да се каже.
      1. Политиците са наши слуги
      2. Слугите като не ги кастриш губят страх
      3. Като спрат да се страхуват се качат на главата на господаря
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Човек като изкарва на яве откровените идиотии на ГЕРБ помага за еволюцията на човечеството. Не е нормално политици с акъл достаен за награди Дарвин да се смятат за безалтернативни. Всъщност нормално е - идва им отвътре така да се каже.

Коментар

• Леле, леле! Колко приказки днес.

Не изброявам, ще се познаете сами.
          Отричате, че симпатизирате на комунистите. Но грешите. Самият Станишев ви брои за свои. Като плюете непрекъснато ББ, като гласувахте масово за Калфин, защото не сте харесвали Плевнелиев – като какви да ви броят от БСП. Не го осъзнавате, но работите за червените. Апропо, в това няма лошо, но ако открито изразите симпатиите си, а не се криете като мишки.
          И престанете с невярната теза, че не трябва да се коментира личността на пишещия. Та личността ви и позициите ви не са нещо различно. А и как да стоиш и четеш непрекъснато уличния език, грубите нападки, обиди, ругатни, дори откровени псувни към управляващите и на първо място към българския министър-председател. Аз не харесвам Станишев и неговите министри, не харесвам Доган и кръга около него, не харесвах накрая царя и много от неговите министри. И да си спомните някога да съм говорил за изброените с епитетите, използвани от Гигов, а напоследък и от Бикомечов, я и от много други. Я ми кажете как да нарека човек (ако вманков е такъв), който отправя директни призиви евреите да бъдат избити. Най-малкото е да го наречеш антисемит и идиот. И да подсетиш модиратора да му изтрие поста. А и какво да кажа за непрекъснатото пъчене на някои (не)уравновесени псевдоинтелектуалци, които се опитват да правят нескопосни анализи на пределно ясни събития, хора, политики. Макар да има и някои нормални постове.
          Като искаш да пишеш за политика първото нещо е да дадеш ясно да се разбере за какво би гласувал или се борил, т.е. чий привърженик си. След това критикувай, но без да преминаваш границите на цивилизоваността. А вие всички се криете като мишки. Единствено Гигов заявява, че ще гласува за БСП, после за Първанов, сега за Кунева. Но въпреки това неговияят език може да засрами автора на бай Ганьо. Бикомечов упорите се мъчи да го достигне. И като пишеш да политика като ругаеш, обиждаш, плюеш и т.н., трябва да си готов да си понесеш съответния отговор.
          И що за сериозни политически коментари правите - братя Галеви били на пранилка на ДЕА, ББ би също на хранилка на ДЕА – значи затова ги е пуснал. Или ББ бил преди 15-20 години на коктейл с някакви, значи е убиец, мошеник и отдавна е трябвало за бъде в затвора ?!?!?? Прекрасна аргументация. Какво можеш да отговориш на такъв „политичсеки анализ”, освен да изкоментираш болния мозък на написалия го.
          Та не искайте стерилно отношение към вашите понякога цинични, обидни, ругателни, нецензурни и направо идиотски коментари.

Пп Ето един последен невероятен политически коментар –
          1. Политиците имаме право да ги плюем.2. Един друг нямаме право да се плюем 3. Премиера наистина е БАНДИТ от СИК

Коментар

• Мечо, Надето съм я сложила защото е разпознаваема, а и има история зад гърба си. Тругаде слагам акцента-какво точно избираме.

Коментар

Аз срещу обидите и квалификациите точно в тази тема се боря.
              Сега го разбирам. Добре.

Но е загубено дело (вал/ши - кауза пердута).

Фалим за идеализма, без бъзик.

Пробвай, пробвай. Аз ще знам и няма да преча.
              Свободен във виелицата.
              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Съни, точно този профанизиран образ на правене на политика, а и на политика като личност, се харесва на голяма част от хората. То и не случайно все още някои въздишат по тодор живков- близък им е, напомня им за калеко им от Павликени.
                Даже ще стигна по-далеч- Ако предложиш мажоритарен избор, изчистен от партийна окраска- Искра Фидосова с/у Надежда Нейнски, пак повтарям, без харизмата на ББ , Искра Фидосова ще спечели.
                Не съм съгласен.

1. Хубавото Наде не е алтернатива на Искрето
                2. Истинска алтернатива сте ти, Съни или tnm
                3. Тогава Искрето ще гълта прахоляка
                4. Хората не са прости.
                5. Не им се предлага реален избор
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                  Абе нема проблем, човек.
                  Ти сигурен ли си в твоите виждания, заедно с жизнения опит и логиката - тури си на оная работа критиката към твоята личност (а тя тук е форумна, даже не и лично твоя), ако не те преборват в логическите построения.

Аз заради това си позволих да критикувам личностно г-н Стамболов

Ти нещо омекна ли с това горещо лято бе, Мечо?
                  Са остава да съ разплачиш кът 16-годишна дивойкъ...

То ест, ако търсиш тук съчувствие - пробвай първо с бой по глъвътъ!

Бе ти бъзикаш ли ме.
                  Аз срещу обидите и квалификациите точно в тази тема се боря.
                  В 30 + да ме плюят колко си щат !!!
                  При нормална дискусия, знаеш ли колко много хора ще се появят в темата и колко свестни мнения ще се чуят.
                  За това я нападам светата троица.
                  За мен обсъждането на политиката е по интересно и полезно, когато се включват повече хора.
                  tnm

Коментар

• УНСС е прав. Някакъв организиран хаос и особен страх. Нежелание за вземане на инициатива та да не засенчат Слънцето.

Коментар

Става, само, че докато обсъжда Стамболов, ме обвини, че нямам морал !!! Използвам множествено число, тъй като и други два ника, а именно Дилетанта и Димка си позволяват лични нападки към коментатори в темата с цел да ги откажат да пишат !!!
                      Абе нема проблем, човек.
                      Ти сигурен ли си в твоите виждания, заедно с жизнения опит и логиката - тури си на оная работа критиката към твоята личност (а тя тук е форумна, даже не и лично твоя), ако не те преборват в логическите построения.

Аз заради това си позволих да критикувам личностно г-н Стамболов

Ти нещо омекна ли с това горещо лято бе, Мечо?
                      Са остава да съ разплачиш кът 16-годишна дивойкъ...

То ест, ако търсиш тук съчувствие - пробвай първо с бой по глъвътъ!

Last edited by vmаnkov; 25.07.2012, 19:28.
                      Свободен във виелицата.
                      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        Че е прошляк прошляк си беше. Нищо не решаваше той, а другите на смимката. Въпросът обаче е, че те не са обвинявани или осъждани за нищо за да ги наричат престъпници разни старшинки, които е по-вероятно да са крали от ГСМ-ма или артелната
                        Воко не е прошляк, Воко е Цар... Цар на интригите, майката им разката, като почнеш от СИК, нещо ги накара тези момчета да се хванат за гушите и просто изчезнаха...

Откакто е начело на държавата, няма правила или до обед са едни следобед други, няма институции, няма партии, няма партийни лидери, няма синдикати, обезличи всичко....

Държавата не работи, Воко държи златната акция и във всеки един момент отменя каквото си поиска, където си поиска... Нищо не се прави, само се отстрелват неудобните и освободените ниши се заемат от правилните хора...

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                          Че е прошляк прошляк си беше. Нищо не решаваше той, а другите на смимката. Въпросът обаче е, че те не са обвинявани или осъждани за нищо за да ги наричат престъпници разни старшинки, които е по-вероятно да са крали от ГСМ-ма или артелната
                          да де, нали си спомняш как си разчистваха конкуренцията....батковците от СИК, а ИПОН е дружеска партия с тях ли
                          И дали пък...прошляка не им помогна на батковците да не ...станат престъпници, но не от морални задръжки, а от властова позиция и добро почистване

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            Има граници и степен на търпимост, над които е мазохизъм да полагаш усилия да изясняваш позиции.
                            Когато няма спор по същество, а нападки и обиди, емоциите отиват на ниво махленски скандал и следва римската максима "убий глупака с мълчание", с което и герберите постигат целта си да няма дискусия, в която има нелицеприятни въпроси.

Сега...политиката е битовизирана - във всеки дом от екрана наднича вожда, от всяка паланка или фабрика изскача батман, готов с решението(от днес до утре) и всъщност се постига обратния(и търсен) ефект - размиване на партийността и държавността, която се свежда основно до един образ
                            Съни, точно този профанизиран образ на правене на политика, а и на политика като личност, се харесва на голяма част от хората. То и не случайно все още някои въздишат по тодор живков- близък им е, напомня им за калеко им от Павликени.
                            Даже ще стигна по-далеч- Ако предложиш мажоритарен избор, изчистен от партийна окраска- Искра Фидосова с/у Надежда Нейнски, пак повтарям, без харизмата на ББ , Искра Фидосова ще спечели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                              Не е така. ГЕРБ винаги е призовавал хората да гласуват и да участват в политиката, . Това е част от нашето разбиране на политиката. Не е от неопитност, а е принципна позиция в защита на демокрацията.

А за личните нападки да се въздържаме. Аз какво ли не съм изпитал във форума и мисля че мога да издържа, но тук има по неопитни и раними участници
                              От неопитност е. Разбирам на какво се гради тази стратегия. БСП, ДПС и Костов имат твърди избиратели, лоялно ядро. ГЕРБ няма, или поне няма доказано такова. По този начин единствения шанс е да се получава висока избирателна активност при която привличате достатъчно разочаровани от БСП и десните. Може би се надявате да дейтвате така докато не си изградите твърдо ядро чрез наистина доста амбициозната ви програма за изграждане на местни структури.

Проблема е обаче че единственото на което се гради възможността ви да задържите дори и това евентуално изградено твърдо ядро е да сте във властта. Липсва всякаква идея зад ГЕРБ която да държи хората в тази партия, ако тя загуби избори - също както и при НДСВ. Разчитате на една личност и на разни мръсни номера при самите избори.

По този начин всякакво стимулиране на избирателната активност всъщност работи срещу ГЕРБ. Защото мотивите за гласуване са винаги само две - омраза или келепир. Не можете да доставите келепир на 600 х човека. А в същото време който е в управлението той обира и голямата порция от омразата. И колкото повече нажежавате страстите толкова повече страсти насочвате срещу себе си.

така че съдбата ви е да последвате НДСВ. Има голяма вероятност да сте в управлението и при следващите избори. Но в доста по-неприятна за вас коалиция, при която личността на Бойко ще се загуби. От която ползите за твърдото ви ядро ще стават все по-малки, а негативите от втори мандат в управлението все по-големи. тъй като и висшите ви кадри са подбирани доста посредствено и без никаква идея зад тях те ще се хванат за гърлото веднага като усетят че кокала им е намалял значително, една част от тях нищо чудно да започнат да атакуват и директно Бойко. И разпада ви при следващото управление е почти на80% сигурен.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Е може би защото аз всъщност не се напрягам, каквито ще глупости да приказват. А в същото време ама наистина обичам да споря За това и не приемам лично нападките, но в същото време техните нападки ме освобождават от всякакви цивилизовани ограничения които иначе се опитвам да спазвам. Така единственото нещо което постигат всякакви нападки - поне спрямо мен е да ми развържат ръцете и аз да започна с техните камъни по тяхната глава.

А иначе и това с образа е грешка според мен. Няма нищо лошо една партия да се опитва да спечели избори на гърба на популярността на някой свой политик. Но ако и в периоди без избори набляга на същата стратегия единственото което постига е първо постопенна, а след това бърза деградация на самата основа върху която си градят силата. Винаги е по-добре да подпреш една плоча с няколко колони, вместо само с една, особено когато тази една колона привлича все повече и повече удари върху нея.
                                И аз. Обаче хлъзгавите опоненти, за които правилното мислене и истината са на заден план, ме карат и аз да ставам хлъзгав !!!
                                tnm

Коментар

Working...
                                X