IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Е не, ако ГЕРБ не бяха тръгнали с рогата напред да се налагат със сила и втълпяване на страх и полицейщина и аз щях да пропусна този избор. Но за мен ГЕРБ са опасни за демокрацията в България.

Дори само пропагандната им машина и унищожаването и на малката свобода на медиите е вредна. Така че при избори БСП срещу ГЕРБ ще си вдигна задника и ще отида да гласувам за БСП.
    Няма го опонентът който би ме заставил да гласувам за БСП

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      "Алфа рисърч": ГЕРБ - 22,3%, БСП - 18,4%, партия на Кунева-5,5%

14.06.2012 21:48; Мила Гeшакова;
      Къде ги видя тези 70% още ни дишате изгорелите газове
      За това в червеното. Наистина се справиха Намалиха ми доходите от 3 к на 2 к защото с 33.3 % инфлация е 1/3. Или казано по просто сега с 3000 лв мога да си купя за 1000 лв по малко стоки и услуги А аз се самоиздържам, не чакам на заплата.
      Не исках да ти казвам защото повечето тук се пишат на големи бизнесмени....
      Откакто сте на власт сте ми замразили заплатата на ниво 2008 г а цените на парното ,ток ,вода и бензин са се качили с над 30 % и то при мен с една по висока заплата ,но имам абитуренка ,студенка и т.н , ами тези с 500 лева и парно и ток колкото заплатата ....Ти вярно си паднал от МАРС....ЩОМ аз от средната класа обръщам внимание на консумативите и цената на бензина а и разходите как ли са другите ,другаЮ ГЕРБЕР..!
      СПРИ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ !
      Напиши си името и адреса и ще видиш къде са тези 70 % ....
      Защото вече жив Гербер няма на улиците без охрана и по малко трима да се движат....от клуба.
      А скоро смениха гледам ръководството на района че много напускат и не искат да участват в мероприятията....имали много друга работа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Забравяш една Особеност ,че преди Вие да гоните някой с камъни идва една студена ,скъпа зима която не знам дали няма вас да ви изгонят с камъни .....
        Забравяш че вече бяха на власт и сессправиха много по добре от ВАС и това не е само мое мнение а на 70 % от хората по социологическите проучвания а че крадеха ами те пък цигари и наркотици не контрабандираха....
        "Алфа рисърч": ГЕРБ - 22,3%, БСП - 18,4%, партия на Кунева-5,5%
        14.06.2012 21:48; Мила Гeшакова;

Къде ги видя тези 70% още ни дишате изгорелите газове
        За това в червеното. Наистина се справиха Намалиха ми доходите от 3 к на 2 к защото с 33.3 % инфлация е 1/3. Или казано по просто сега с 3000 лв мога да си купя за 1000 лв по малко стоки и услуги А аз се самоиздържам, не чакам на заплата.
        Last edited by 4un4o; 28.08.2012, 10:45.

Коментар

Който се смее последен се смее най добре. Ти да не мислиш ,че ако Бойко види ,че социологическите проучвания не му дават необходимото мнозинство, няма да върне жеста на Другарите рибари.Ще вдигне пенсите с 20% не със 7% и ще им го начука 1.5 милиарда както те направиха. също ще им върне и 2.5 милиарда дългове към фирми за държавни поръчки и тогава , считай ,че пак ще ви гоним с камъни от Парламента , защото пак ще ни докарате хиперинфлация и пак пенсиите ще станат по 3 долара на месец. А този път хората имат 53 милиарда спестени в банките а не 13 миларда. и няма да ви гонят с камъни а направо ще ви разстрелват по улиците като кирливи псета, както вие правехте навремето и избихте десетки хиляди невинни хора, за да ограбите имуществто им спечелено с ум и трудолюбие. Сърбахме ви попарата на два пъти, и ако този народ е плиткоумен пак да гласува за вас.
          Забравяш една Особеност ,че преди Вие да гоните някой с камъни идва една студена ,скъпа зима която не знам дали няма вас да ви изгонят с камъни .....
          Забравяш че вече бяха на власт и сессправиха много по добре от ВАС и това не е само мое мнение а на 70 % от хората по социологическите проучвания а че крадеха ами те пък цигари и наркотици не контрабандираха....

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
            Чак пък да не може да спомене... Държавните пари в Корпоративна какво са? Увеличен държавен дълг с над 5 милиарда от началото на мандата. Приватизация на Булгартабак и ББ казва, че не знае от кого е купен ( той дето иначе се прави, че знае всичко, което се случва в държавата). Алея първа дето не била част от Морската градина и не била публична държавна собственост. Страници във Фейсбук за стотици хиляди. Равни цени на горивата с Франция при много по-ниски акцизи у нас. Всеки може да ме допълни.
            Държавните пари си бяха в КТБ и преди ГЕРБ. Увеличеният държавен дълг не е с 5, а с 2 милиарда и то при много по-изгодна сделка от на царското мекере. В приватизацията на "Булгартабак" няма до момента нищо смущаващо, въпреки неяснотите около собствеността. Всички изисквания на Държавата се спазват. За алея първа мисля, че трябва да търсиш кмета на Варна. За горивата се произнесоха вече, че няма картел а ги оскъпява високия акциз. Да допуснем все пак, че картел има. За това обаче няма пряка вина ГЕРБ. Златев си дерибействаше и при БСП, откъдето се е пръкнал.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              При такъв избор се пие бира
              Е не, ако ГЕРБ не бяха тръгнали с рогата напред да се налагат със сила и втълпяване на страх и полицейщина и аз щях да пропусна този избор. Но за мен ГЕРБ са опасни за демокрацията в България.

Дори само пропагандната им машина и унищожаването и на малката свобода на медиите е вредна. Така че при избори БСП срещу ГЕРБ ще си вдигна задника и ще отида да гласувам за БСП.

Коментар

Внуци на БКП деятели, След 20 години, Ще са правнуци на БКП деятели, след 40 г ще са пра пра внуци на БКП деятели. или всички партии в българия са свързани с БКП и по добре да се върнем преди 1989. Ха -ха -ха Чавка ти е изпила мозука ако въобще имаш такъв.
                Ми ти тръгна с историческите справки за БСП. Как така едно и също нещо важи за БСП, но не и за ГЕРБ. Че то разлика няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  Тези глупости за потеклото си остават само напразно дърдорене. Ние не сме във феодализма за да гледаме потеклото. Ние сме в капитализма и е важно кой каква политика провежда. Определено ГЕРБ провежда политика в център- дясно с едно единствено изключение- големите соц. разходи и вдигането единствено на минималната заплата и соц. пенсии.
                  Какво им е център дясно на политиката. Че те убиват дребния бизнес - това не е център дясно. засилват милиционерщината - това си е диктатура. Това и БСП дори не го правеха.

Коментар

Аз не гласувам за БСП, но ако изборът ми е само между БСП и ГЕРБ ще гласувам за БСП.

А ГЕРБ са със същото потекло като на БСП. Герберастите са си били всичките от БКП - така че не виждам как нещо в миналото което е лошо за БСП, няма да е лошо и за ГЕРБ.
                    Внуци на БКП деятели, След 20 години, Ще са правнуци на БКП деятели, след 40 г ще са пра пра внуци на БКП деятели. или всички партии в българия са свързани с БКП и по добре да се върнем преди 1989. Ха -ха -ха Чавка ти е изпила мозъка ако въобще имаш такъв.

Коментар

• ГЕРБ и те си знаят че са същите като БСП. И като манталитет и като антидемократичност и като нагласи. Но са много по-некадърни и прости.

За това впрягат всичките медии на Пеевски да облъчват с пропаганда как се борят с БСП. Една пропаганда само е различието. А простия електорат им се връзва на лъжите и облъчването. Жълти парцали, статии в жълти парцали, облъчване от жълти парцали. Това е основата на политическата идентич(ност на ГЕРБ. Медиина чалга. Лика прилика с чалгаджийската същност на ГЕРБ.

Ако човек погледне отвъд пропагандата, вижда просто едни некадърни комунистически кариеристи, които си задоволяват комплексите за малоценност на гърба на българския народ. Е сори, не ме кефи някакви прости комплексари да ме управляват.

Коментар

Аз не гласувам за БСП, но ако изборът ми е само между БСП и ГЕРБ ще гласувам за БСП.
                        При такъв избор се пие бира

Коментар

А ГЕРБ са със същото потекло като на БСП. Герберастите са си били всичките от БКП - така че не виждам как нещо в миналото което е лошо за БСП, няма да е лошо и за ГЕРБ.
                          Тези глупости за потеклото си остават само напразно дърдорене. Ние не сме във феодализма за да гледаме потеклото. Ние сме в капитализма и е важно кой каква политика провежда. Определено ГЕРБ провежда политика в център- дясно с едно единствено изключение- големите соц. разходи и вдигането единствено на минималната заплата и соц. пенсии.

Коментар

+

Коментар

БСП е по лоша и от кафявата чума. Знаеш ли за кой гласуваш? Навремето дядо ми е разказвал. Всички разбойници издирвани от закона са ходили да се крият в шумата. БКП пък са ги използвали да им вършат терористичните актове и съботажи. И като са промивали мозъците на бедните младежи, за равенство и благоденствие , са ги карали да извършват престъпления и след това да бягат при разбойниците в гората да стават пушечно месо. Ако не бяха ни окупирали руснаците 1944 знаеш ли кога щяха да дойдат на власт БСП. Никога. Шайка измамници и крадци. А след 9 ти нали се сещаш, че разбойниците елиминираха всички истински комунисти влючително и чрез убийства и завзеха властта.

Коментар

Хахаха, че аз и БСП не ги харесвам. Просто към момента ги харесвам повече от ГЕРБ
                                БСП е по лоша и от кафявата чума. Знаеш ли за кой гласуваш? Навремето дядо ми е разказвал. Всички разбойници издирвани от закона са ходили да се крият в шумата. БКП пък са ги използвали да им вършат терористичните актове и съботажи. И като са промивали мозъците на бедните младежи, за равенство и благоденствие , са ги карали да извършват престъпления и след това да бягат при разбойниците в гората да стават пушечно месо. Ако не бяха ни окупирали руснаците 1944 знаеш ли кога щяха да дойдат на власт БСП. Никога. Шайка измамници и крадци. А след 9 ти нали се сещаш, че разбойниците елиминираха всички истински комунисти влючително и чрез убийства и завзеха властта.
                                П.П. БСП е партия която се бори против богатите. Затова тази партия не може да направи Българина богат. И да замогне малко идва Жан и събира спестеното. Идва Костов и НДСВ пооправят нещата След това плиткоумният народ забравя 1996-1997 и пак избира БСП. И те за благодарност им намаляват доходите с 33.3%.
                                А твърдяха ,че криза нямало.
                                Сега Герб по време на световната криза , успяха да задържат инфлацията около 2.5% средногодишно и да съживят икономиката, като наливат пари в инфрастуктура, ефекта от която ,тепърва ще увеличава приходите на населението и държавата и ще намалява разходите и вредните емисии.
                                Last edited by 4un4o; 28.08.2012, 09:38.

Коментар

Working...
                                X