IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Колко е слабопаметен бугарина?! Къде останаха Жан, проф Беров и Фильо разпарчетосвача!!! Жан за мен е най-бялата птица- той предизвика хиперинфлация и не открадна лев. Ето това е соц. политика. Трябва Жан да го изографисат на летящата чиния в Бузлуджа, а те го пратиха на бунището на историята. Ех тези червени дяволи
    /нямам предвид манчестър юнайтед/
    И те също, но списъка става дълъг !!!

Я виж гербаджиите какво готвят за дъщерите ни с нашите пари !!!
    http://blog.zepir.com/bg/blog/view/i...omichenca.html
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Според доста от пишещите тук трябва да има някаква далавера. Ама каква ли е? Обяснете, моля!

Висшите служители остават без заплащане от съвети и комисии
      Служители на администрацията не могат да бъдат наемани като външни експерти

Премиерът, вицепреимиерите и министрите да не получават възнаграждения за участие в съвети, комитети, комисии, органи на управление или контрол на фондове, сметки и други, гласува парламентът с приетите на първо четене промени в Закона за администрацията.
      Вносител е Министерският съвет.
      Без заплащане ще са и заместник-министрите, посочени като еднолични органи и техните заместници и членове на колегиални органи, областните управители и заместник-областните управители, ако участват като представители на държавата или общината в съвети, одитни комитети, комисии, работни групи, органи на управление или контрол на търговските дружества с държавно или общинско участие, сметки и други, които не са юридически лица или органи на управление и контрол на юридическите лица.
      Като външни експерти не могат да бъдат наемани служители в администрацията на изпълнителната власт, реши още Народното събрание.
      На привлечените като консултанти външни експерти ще се изплаща възнаграждение в размер, определен със заповедта за тяхното назначаване.
      Предлаганите законови промени целят да се отговори на обществената необходимост за по-голяма прозрачност и публичност на възнагражденията в държавната администрация и са продължение на вече започнатия процес по въвеждане на общ, справедлив и обществено оправдан за данъкоплатеца модел на възнаграждения в публичния сектор. Това са мотивите на правителството, с които предлага измененията, цитира ги БТА.
      http://dnes.dir.bg/news/ministri-sav...-11648910?nt=6

А, сетих се! Явно вече толкова са се накрали, че сега не не им трябва повече. Само хвърлят прах в очите на хората. Това трябва да е!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Това е абсолютно вярно !!!

1. Иван Костов
        2. Ахмед Доган
        3. Симеон Сакскобургготски
        4. Сергей Станишев
        5. Бойко Борисов

Те обраха България
        До кога ще им позволяваме да ни грабят
        Колко е слабопаметен бугарина?! Къде останаха Жан, проф Беров и Фильо разпарчетосвача!!! Жан за мен е най-бялата птица- той предизвика хиперинфлация и не открадна лев. Ето това е соц. политика. Трябва Жан да го изографисат на летящата чиния в Бузлуджа, а те го пратиха на бунището на историята. Ех тези червени дяволи
        /нямам предвид манчестър юнайтед/

Коментар

• Първоначално изпратено от gen4o Разгледай мнение
          ТОВА МНОГО МИ ДОПАДНА
          Това е абсолютно вярно !!!

1. Иван Костов
          2. Ахмед Доган
          3. Симеон Сакскобургготски
          4. Сергей Станишев
          5. Бойко Борисов

Те обраха България
          До кога ще им позволяваме да ни грабят
          Last edited by mechobikov; 26.07.2012, 20:44.
          tnm

Коментар

• Това май не се нуждае от коментар!

ВСС праща нова информация за Мирослава Тодорова на главния прокурор

С пълно единодушие Висшият съдебен съвет (ВСС) реши да изпрати на главния прокурор Борис Велчев по компетентност онази част от стенограмата от заседанието си, свързана с Мирослава Тодорова, предаде БГНЕС.
            Главният прокурор ще получи и решенията по дисциплинарните производства срещу съдия Тодорова, както и изпратеното от административния ръководител на СГС Владимира Янева писмо до ВСС с дата 23 юли, в което се описва, че заради забавяне на мотивите по три дела, разглеждани от Тодорова е изтекла давността.
            От главния прокурор зависи да прецени на кого да изпрати тази информация по компетентност за извършване на допълнителна проверка - на съответната прокуратура или на Инспектората към Върховната касационна прокуратура (ВКП).
            Пламен Стоилов, член на ВСС, докладва на колегите си писмото на Владимира Янева, от което става ясно, че е извършена нова проверка на делата на Тодорова. Проверено е НОХД № 63/2005 г, присъдата, по което е постановена на 04.12.2006 г.
            Административният ръководител на Софийския градски съд (СГС) е установил, че към момента на проверката, делото, заедно с мотивите, не е било предадено в канцеларията на деловодството. По единия от пунктовете на обвинението с инкриминиран период, приключващ на 26.07.1999 г., съгласно правилата за давността, абсолютната давност е изтекла в началото на 2007 г. По втория инкриминиран период, приключващ на 16.12.1998 г., абсолютната давност е изтекла през м. юни 2006 г.
            В писмото се съобщава и за проверка по НОХД № 2055/2005 г. Това е едно от 99 дела, поради което заради забавяне на мотивите по д.д. № 9/2011 г. на съдия Мирослава Тодорова е наложено дисциплинарно наказание от ВСС - намаляване на трудовото й възнаграждение с 15% за срок от две години. Въпреки това, по време на проверката е установено, че към 20.07.2012 г., повече от една година, мотивите към делото все още не са предадени в деловодството на съда. Междувременно е изтекла и абсолютната погасителна давност за търсене на наказателна отговорност на подсъдимото лице. Предметът на делото е престъпление по чл. 219 от НК за нанесени щети в размер на 543 милиона и 500 хиляди лева. Според запознати става дума за делото срещу Атанас Тилев, някогашния собственик на Банката за земеделски кредит, който през 2007 година бе оправдан от Тодорова.
            Проверено е и НОХД № 681/2004 г., по което е постановена присъда № 37/18.07.2007 г. и докладчик по него е била съдия Мирослава Тодорова. С решение № 272/13.07.2013 г. Апелативният съд в София съдът е оставил без наказание подсъдимите, като е приложил Законът за давността", обяснява Стоилов.
            Стенограмата от заседанието ще бъде изпратена и на председателя на Народното събрание Цецка Цачева, премиера Бойко Борисов и президента Росен Плевнелиев. Целта според Иван Колев, който предложи трите институции да получат стенограмата е те "да знаят какво е станало, а не после да се наложи да говорят, без да имат информация".
            http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=938690

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Нали ти е ясно, че това е абсолютна лъжа. Лъжа, изречена стотина пъти от лъжеца Бойко и даже влязла в енциклопедия. Пожарните от София се използваха да разгонват с водни струи мирните демонстрации на турците, нежелаещи да си сменят имената. Аз лично съм свидетел на това. Случи се през пролетта на 1989г на бул.Симеон Велики в Шумен, близо до пазара. Видях го с очите си.
              Та Бойко Лъжеца не е пазил никаква реколта. Той е командвал разгонването на демонстрантите. ФАКТ!
              Така е, прав си. Но забелязваш ли, че колкото и да лъже не може да избяга от миналото си на отявлен комунист (защото отказва да се деполитизира) и на БАНДИТ от СИК !!!
              И забелязваш ли, че точно неговите защитници в безсилната си ярост и злоба ни обиждат с обиди, които отнесени към техния лидер са ИСТИНА.
              tnm

Коментар

• ТОВА МНОГО МИ ДОПАДНА
                Attached Files

Коментар

През 1982 година инж. Бойко Борисов постъпва .... По време на т.нар. „Голяма екскурзия“ е назначен през лятото на 1989 година за командир на батальон за охрана на селскостопански обекти и оказване на помощ по прибирането на реколтата в Дулово и Каолиново след масовите изселвания на местните жители в Турция[6]....
                  Нали ти е ясно, че това е абсолютна лъжа. Лъжа, изречена стотина пъти от лъжеца Бойко и даже влязла в енциклопедия. Пожарните от София се използваха да разгонват с водни струи мирните демонстрации на турците, нежелаещи да си сменят имената. Аз лично съм свидетел на това. Случи се през пролетта на 1989г на бул.Симеон Велики в Шумен, близо до пазара. Видях го с очите си.
                  Та Бойко Лъжеца не е пазил никаква реколта. Той е командвал разгонването на демонстрантите. ФАКТ!
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• А бе Стамболов, ти как въобще си представяш БАНДИТА от СИК - БОКО ТИКВАТА да предотврати атентат.

Или искаш да кажеш, че той точно докато е предотвратявал атентата и е изпуснал братя Галеви ???
                    tnm

Коментар

• Ех Стамболов, Стамболов не се опитвай да ме атакуваш, защото отнесени към мен атаките ти са лъжи и обиди, но отнесени към Боко Тиквата те са истина. Доказателства бол. А си си позволил да ме обидиш, а съм изкарал къде читателите могат да прочетат, че точно Боко Тиквата е такъв, каквито ти се опитваш да ни изкараш.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                        Отново комунистически лъжи.

Ето опровержението:

Българските служби са предотвратили терористичен акт, обяви израелският министър Стас Мисежников
                        http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...ristichen_akt/
                        Стамболов, нали каза че не ползваш ad hominem.
                        Прилагателното комунистически пред лъжи какво е, не е ли нападка срещу мен, а не срещу мнението ми ???

Много ясно, че Израелците ще излъжат, че нашите са направили нещо, защото както казвам в мнението си, те държат с компромати нашите на къс повод, защото нашите са с БАНДИТСКО МИНАЛО и ГРАБИТЕЛСКО НАСТОЯЩЕ

Не аз Стамболов не аз, а Бойко Методиев Борисов е бил член на БКП

Цитирам Уикипедия

Бойко Борисов завършва средно образование в Банкя. Редовната си военна служба отбива в ШЗО-Плевен през периода 1977-1978 година[2]. През 1977 година кандидатства във Висшата специална школа „Георги Димитров“ на МВР в Симеоново, факултет „Държавна сигурност“, но e пренасочен и приет в трети факултет „Противопожарна охрана“ с оглед миналото на дядо му, който е разстрелян от комунистите през 1944 година. Според Бойко Борисов по силата на вътрешните правила на МВР тогава той, както и всички останали курсанти в Симеоново, е приет в БКП[3]. През 1982 година Борисов се дипломира като инженер по специалността „Противопожарна техника и безопасност“ с чин лейтенант[4][5].
                        Работа в МВР [редактиране]
                        През 1982 година инж. Бойко Борисов постъпва на работа в Софийското градско управление на МВР като командир на взвод, а по-късно е командир на рота. Впоследствие е преназначен в ЦУПО (Централно управление на противопожарната охрана). По време на т.нар. „Голяма екскурзия“ е назначен през лятото на 1989 година за командир на батальон за охрана на селскостопански обекти и оказване на помощ по прибирането на реколтата в Дулово и Каолиново след масовите изселвания на местните жители в Турция[6].
                        От 1985 до 1990 година инж. Бойко Борисов е преподавател във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност (ВИПОНД) на МВР. Защитава пред ВАК дисертация по темата „Психо-физическата подготовка на оперативния състав“ и с диплома № 20109 от 8 май 1990 година му е присъдена научната степен „кандидат на науките“ (равностойна на „доктор“).[7] Последната му длъжност във ВИПОНД е завеждащ катедра. През 1990 година напуска системата на МВР със звание майор от запаса. Повод за това се оказва т. нар. "деполитизация" на силовите структури в държавата, като той формално отказва да се деполитизира.[8]
                        Охранител [редактиране]
                        На 13 септември 1991 година Бойко Борисов основава фирмата „Ипон-1“ ООД [9][10], която осигурява охраната на видни личности като Тодор Живков, Симеон Сакскобургготски и президента на Международния Олимпийски комитет Хуан Антонио Самаранч. „Ипон-1“ е сред най-големите охранителни фирми в страната, членува в Световната организация на охранителите IAPPA, а Бойко Борисов е персонален член на организацията. През 1992 година Борисов създава „Ипон-2“ ООД и след това „ИПОН – Агенция за сигурност и охрана“ ООД. През 90-те години той работи в тясно сътрудничество с Румен Николов ("Пашата") и Младен Михалев и е определян в печата като „висш служител от средите на СИК“.[11] Самият Борисов по-късно отрича да е имал връзки с мафията, преди да стане главен секретар на МВР[3]. След назначаването му на държавен пост през 2001 г. се оттегля от бизнеса.
                        Last edited by mechobikov; 26.07.2012, 19:43.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                          Българските служби са предотвратили терористичен акт, обяви израелският министър Стас Мисежников
                          Аха! Точно тъй. На 18 юли 2012г, на летище Сарафово...

Коментар

+1

Израелците много добре знаят, че нас ни управляват БАНДИТИ. Израелците държат нашите управляващи на къс повод заради бандитското им минало и заради настоящите им далавери. Напълно в реда на нещата е Израел да няма доверие на нашите управляващи БАНДИТИ !!!
                            Отново комунистически лъжи.

Ето опровержението:

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...ristichen_akt/

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Какво обезпокоително има тук? Че израелски професионалисти-антитерористи са се заели да разследват? Ти какво искаш, вифаджията Цвъки или другият вифаджия Флоров да разследват? Че герберските "антитерористи" могат единствено да рекетират хора и фирми! С това се занимават...
                              +1

Израелците много добре знаят, че нас ни управляват БАНДИТИ. Израелците държат нашите управляващи на къс повод заради бандитското им минало и заради настоящите им далавери. Напълно в реда на нещата е Израел да няма доверие на нашите управляващи БАНДИТИ !!!
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1479307

Много обезпокойтелно......
                                Какво обезпокоително има тук? Че израелски професионалисти-антитерористи са се заели да разследват? Ти какво искаш, вифаджията Цвъки или другият вифаджия Флоров да разследват? Че герберските "антитерористи" могат единствено да рекетират хора и фирми! С това се занимават...

Коментар

Working...
                                X