IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от СоколовВвВ Разгледай мнение
    Ами това какво е сега ?????????????????????????????????

http://www.economymagazine.bg/news/9...-v-Sofiya.html

На тиквата и росното чело ще им набиват чембери

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      И ти да си над 90 годишен и ти ще си забравиш поделението....

За друг път да знаеш:
      Гугъл има една функция - да търси по картинка.
      http://www.google.com/imghp?hl=en&tab=wi

Когато те интересува някоя снимка, копваш я и си я записваш на ПС-то. После я ъплоудваш и гугъл търси в Интернет. Обикновено я намира.
      Не съм търсил конкретната снимка.
      Задачата беше по наръкавния знак да открия къде е служил. Нъл тъй!
      И аз открих!
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ами това какво е сега ?????????????????????????????????

Коментар

• [QUOTE=кофе бабоне;1059314035]Дянков много ме кефи,особено с предложението към милиционерите.[/QUOTE
          Евала! Никакъв фандък на тъпите куки!]

Коментар

• Дянков много ме кефи,особено с предложението към милиционерите.
            нека силата бъде с вас

Коментар

Днес му гледах това изказване. Много ме изкефи.
              Ама така е като не си длъжник никому...... и не ти строят руснаците Втората АЕЦ.

Пък и газа не могат да ни вдигнат вече.
              Какво ще кажете , СИМО на пиадестала, РУМЕН в затвора!

Коментар

• Първоначално изпратено от СоколовВвВ Разгледай мнение
                А бе този кога щеше да си тръгва??????????????????????????яххяхяхяхяхях

Дянков се развихри: Ще пляскаме руснаците, търпението ни към Холандия се изчерпа

Днес му гледах това изказване. Много ме изкефи.
                Ама така е като не си длъжник никому...... и не ти строят руснаците Втората АЕЦ.

Пък и газа не могат да ни вдигнат вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Вече мога спокойно да си легна! Олекна ми значи!

НО! Ветеранът твърди, че е служил в
                  а носи на ръкава си знака на 61-ва отделна Киркинеска бригада.
                  Ето го знака.

http://images.vector-images.com/r/ru-mil/?lng=ru
                  Може това да е намерил на пазара. Все пак е от морската пехота. И да не е могъл да намери на своята бригада.

Бахти! Това интернета било голяма работа ве!
                  И ти да си над 90 годишен и ти ще си забравиш поделението....

За друг път да знаеш:
                  Гугъл има една функция - да търси по картинка.
                  http://www.google.com/imghp?hl=en&tab=wi

Когато те интересува някоя снимка, копваш я и си я записваш на ПС-то. После я ъплоудваш и гугъл търси в Интернет. Обикновено я намира.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Ти ся орган лЕ си или член?
                    орган. за член се изисква членски внос!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      А и как обичам да се представям, че съм от "службите"!. Нищо, че съм обикновен орган
                      Ти ся орган лЕ си или член?

Коментар

• Ситуация! СТАВА зверска тежка катастрофа на Витиня! Най близкият служител е на НСО, Вашата 15 годишна дъщеря агонизира. Да и направи ли първа помощ служителя на НСО????????????????????????

Коментар

Ето ти го, да не се чудиш.
                          Голям човек е този ветеран.
                          Сериозно го казвам.

http://www.podgourski.net/content/2316.html
                          Вече мога спокойно да си легна! Олекна ми значи!

НО! Ветеранът твърди, че е служил в
                          продолжал свой рассказ Михаил Васильевич - нас отправили в морскую пехоту. Я был помощником командира взвода автоматчиков в 72-й отдельной морской стрелковой бригаде.
                          а носи на ръкава си знака на 61-ва отделна Киркинеска бригада.
                          Ето го знака.

http://images.vector-images.com/r/ru-mil/?lng=ru
                          Може това да е намерил на пазара. Все пак е от морската пехота. И да не е могъл да намери на своята бригада.

Бахти! Това интернета било голяма работа ве!
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• А бе този кога щеше да си тръгва??????????????????????????яххяхяхяхяхях

Дянков се развихри: Ще пляскаме руснаците, търпението ни към Холандия се изчерпа

Коментар

Лорде, с пускането на тази снимка исках да ти кажа друго:
                              Всички висши офицери имат униформи, но униформата не показва кой им плаща заплатата или под чие подчинение са.

Утре можеш да видиш и Бойко Борисов с парадна униформа на Генерал, но това не означава, че е към МО.
                              Сигурно, но този бригаден генерал Коджейков си е чист генерал , а пък цял живот е бил назначен на кадрова военна служба в НСО. Тогава какъв е?

П.П. Все пак да напрявя обръщение към всички лаици: Ей хора, като се опитвате да квалифицирате, да определяте и да уточнявате кой какъв е мислете, че някой може да е служил с тия хора рамо до рамо, ден след ден. ТОГАВА КОЙ Е ПО- В ЧАС С ТЯХНОТО БИТИЕ И ЖИТИЕ, НЯКАКЪВ СЛУЧАЕН ЛУЗЪР ИЛИ КОЛЕГАТА????????????
                              Last edited by LANDLORD 31; 12.09.2012, 23:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                Човека три войни е преживял и е нормално да има всички тези ордени! А Анона го искара шарлатанин едва ли не!
                                Лорде, с пускането на тази снимка исках да ти кажа друго:
                                Всички висши офицери имат униформи, но униформата не показва кой им плаща заплатата или под чие подчинение са.

Утре можеш да видиш и Бойко Борисов с парадна униформа на Генерал, но това не означава, че е към МО.

Коментар

Working...
                                X