Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВсъщност малко съм се объркал, ама паметта ми вече не е същата.
Човекът е служил в морската пехота. В 61-ва отделна Киркинеска бригада. Толкова е очевидно!
http://images.vector-images.com/r/ru-mil/?lng=ru
Голям човек е този ветеран.
Сериозно го казвам.
http://www.podgourski.net/content/2316.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеhttp://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/09/12/1905092_
Ромите са щастливи, че общината "най-сетне е разрешила проблема" им. Обещаха да гласуват отново за кмета на "Люлин". Въпреки че не знаеха, че се казва Милко Младенов, го благославяха.
"Много сме му благодарни, само той ни реши проблема", каза една жена. Мъж зад нея се провиква: "И Бойко Борисов!".
Като чета тази статия ,все едно чета Чунчо и Ленлорда....
Аз съм мъжа зад нея!!!!!!!!!
Коментар
-
Аз се чудя къде се скри Мечо, а то и бъдещата му дружинна Имератора се покрил, и талера се кротнал заради силното евро и въобще се страхувам Мечо да не посегне на себе си, ЩОТО С неговите разбирания! Мечо давай на компотите, сигурен съм, че ще оцелееш, ти си добър анализатор, ако трябва пиши на лични, ще пращаме армагани, няма да те оставим на гладна смърт!
П.П. Като съдбата на всеки любител на фиатните пари!
Коментар
-
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/09/12/1905092_
Ромите са щастливи, че общината "най-сетне е разрешила проблема" им. Обещаха да гласуват отново за кмета на "Люлин". Въпреки че не знаеха, че се казва Милко Младенов, го благославяха.
"Много сме му благодарни, само той ни реши проблема", каза една жена. Мъж зад нея се провиква: "И Бойко Борисов!".
Като чета тази статия ,все едно чета Чунчо и Ленлорда....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИмаше скандал с ордените на ветераните......
Старчоците са се увличали и слагали каквото намерят по униформите си......
Папагалска работа , но на тази възраст им е позволено...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВсъщност малко съм се объркал, ама паметта ми вече не е същата.
Човекът е служил в морската пехота. В 61-ва отделна Киркинеска бригада. Толкова е очевидно!
Старчоците са се увличали и слагали каквото намерят по униформите си......
Папагалска работа , но на тази възраст им е позволено...
Коментар
-
72% от българите не одобряват действията на правителството на бащицата срещу икономическата криза. 86% пък са убедени, че икономическата ни система работи за тесен кръг хора.Изследването е по проект на германска неправителствена организация "Джърман Маршал ФондВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
kat123 -Най- важното нещо при ГЕРБ , или да си завършил ВИФ или да си поредната Калинка. Този господин стана началник на НСО, само защото е завършил ВИФ и е охранявал лично ББ.Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеВЕЧЕ ВСИЧКО Е ЯСНО, КИТ-КАТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗЯДЕН!
Кариера:
Назначен на кадрова военна служба от 30.07.1993 г.
Последователно заема длъжностите разузнавач, инспектор, главен инспектор, началник група, началник на сектор.
Със заповеди на министъра на отбраната и началника на НСО е повишаван в поредно офицерско звание, както следва:
1993 г. - повишен в звание "лейтенант"
1996 г. - повишен в звание "старши лейтенант"
1999 г. - повишен в звание "капитан"
2002 г. - повишен в звание "майор"
2005 г. - повишен в звание "подполковник"
2009 г. - повишен в звание "полковник"
ЦЯЛАТА КАРИЕРА НА ЧИЛЯКА Е ПРЕМИНАЛА В НСО, А ПЪК КАКВО ПИШЕ НАЙ-ОТГОРЕ НАЧНАЧЕН НА КАДРОВА ВОЕННА СЛУЖБА!
АЙДЕ У ЛЕВО!Last edited by коки; 12.09.2012, 22:11.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеГигов,
мерси за сайта, много е добър.
А и как обичам да се представям, че съм от "службите"!. Нищо, че съм обикновен орган
Коментар
-
мерси за сайта, много е добър.
Коментар
-
ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ЯСНО, КИТ-КАТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗЯДЕН!
Кариера:
Последователно заема длъжностите разузнавач, инспектор, главен инспектор, началник група, началник на сектор.
Със заповеди на министъра на отбраната и началника на НСО е повишаван в поредно офицерско звание, както следва:
ЦЯЛАТА КАРИЕРА НА ЧИЛЯКА Е ПРЕМИНАЛА В НСО, А ПЪК КАКВО ПИШЕ НАЙ-ОТГОРЕ НАЧНАЧЕН НА КАДРОВА ВОЕННА СЛУЖБА!
АЙДЕ У ЛЕВО!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЕеееее, Лорде, несериозно го даваш.
Все едно да те питам какво пише на нашивката на долния "ЮНАК" и към каква служба работи.....
"шапкарите" винаги парадират с униформата си, без значение каква длъжност заемат - военна, военизирана или цивилна.
http://images.vector-images.com/r/ru-mil/?lng=ruНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеТоя образ за срок от една година е назначен за шеф на НСО
Бригаден генерал Тодор Николаев Коджейков е бил охранител през 2006 на премиера Бойко Борисов. Той е роден на 14 март 1968 година в София. Семеен, има две деца.
През 1993 г. завършва висше образование във Национална спортна академия" В. Левски". През 2009 г. минава стратегически курс във факултет "Национална сигурност и отбрана" към Военна академия "Г. С. Раковски". През периода 2009 г.-2011 г. завършва образование във Военна академия "Г. С. Раковски" и придобива професионална квалификация- Магистър по национална сигурност и отбрана.
Кариера:
Награждаван е с награди за постигнати добри резултати при изпълнение на служебните задачи.
Завършил е следните курсове:
1. Курс в "Дипоматик секюрити сървиз" - САЩ;
2. Курс за инструктори за стрелба;
С указ No318/24.09.2009г. на Президента на Р. България е назначен за зам.-началник на Национална служба за охрана.
С указ No115/03.05.2010г. на Президента на Р. България е удостоен с висше военно звание "бригаден генерал".
Има издаден сертификат за достъп до натовска класифицирана информация.
Най- важното нещо при ГЕРБ , или да си завършил ВИФ или да си поредната Калинка. Този господин стана началник на НСО, само защото е завършил ВИФ и е охранявал лично ББ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТИ НАИСТИНА СИ БИЛ МНОГО НАГЛО КО*EЛЕ!!!
1. КОЙ ТИ ОТВОРИ ОЧИТЕ, ЧЕ НСО Е ПОДЧИНЕНО НА ПРЕЗИДЕНТА?
2. КОЙ ДА ТИ ОТВОРИ ОЧИТЕ, ЧЕ НСО РАБОТИ СЪЩО ПО ЗАКОНА ЗА ОТБРАНАТА И ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ???!
Чл. 27. (Изм. - ДВ, бр. 70 от 2007 г., бр. 96 от 2009 г., в сила от 4.12.2009 г.) Офицерите и сержантите от Националната служба за охрана се ползват с правата на военнослужещи по смисъла на Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България до приемането на закон за организацията и дейността на службата.
Ти вече на молоумен ли се правиш или си си?!?!?!
ГИГОВ , ДАЛИ ДИРЕКТНО ИЛИ ИНДИРЕКТНО, НСО СЕ ПОЛЗВАТ С ПРАВАТА НА ВСИЧКИ ВОЕННОСЛУЖЕЩИ!!! СЪГЛАСНО ТОЧНО ЗАКОНА ЗА ОТБРАНАТА КАПИШ?!
И понеже бях написъл КЪМ МО, това недоразумение взе да ме обижда, че съм бил написал някаква глупост. Е глупост ли е като всички охранители в НСО се ползват с правата на всички редови военнослужещи и ползват всичките им бази?
Я ми кажи началникът на НСО на кого е подчинен на министъра на отбраната или на президента?
Я ми кажи къде в Закона за отбрана и въоръжените сили пише за какво точно отговаря министъра на отбраната относно НСО :
Хайде сега чети Законът:
"Чл. 26. Министърът на отбраната:
1. ръководи планирането на отбраната;
2. съставя проект на бюджет на министерството и ръководи изпълнението му;
3. ръководи дейността по осигуряване на информация в интерес на отбраната;
4. осъществява международно сътрудничество в областта на отбраната и сключва международни договори;
5. участва във формирането на политиката и вземането на решения в НАТО и в Европейския съюз на равнище министри на отбраната на държавите членки;
6. ръководи кадровата политика;
7. ръководи осъществяването на здравната политика и на военномедицинското и психологичното осигуряване;
8. ръководи социалната политика;
9. (изм. - ДВ, бр. 16 от 2010 г., в сила от 26.02.2010 г.) контролира дейностите по създаване на безопасни и здравословни условия за изпълнение на военната служба и за полагане на труд в Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия;
10. разрешава участието на военни формирования при овладяване и/или преодоляване на последиците от бедствия въз основа на постъпило искане от съответния държавен орган съгласно плановете за провеждане на спасителни и неотложни аварийно-възстановителни работи;
11. ръководи стандартизирането, кодифицирането и сертифицирането на военната и специалната продукция за нуждите на въоръжените сили в съответствие със стандартизационните споразумения на НАТО и Европейския съюз, по които Република България е страна;
12. утвърждава военните доктрини и оперативните планове на въоръжените сили по предложение на началника на отбраната;
13. (изм. - ДВ, бр. 16 от 2010 г., в сила от 26.02.2010 г.) ръководи дейността по опазване на класифицираната информация в Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия в съответствие със Закона за защита на класифицираната информация;
13а. (нова - ДВ, бр. 16 от 2010 г., в сила от 26.02.2010 г.) обявява списък на категориите информация, подлежаща на класификация като служебна тайна за сферата на дейност на Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия;
14. (изм. - ДВ, бр. 16 от 2010 г., в сила от 26.02.2010 г.) назначава и отзовава представителите на Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия в международни организации, аташетата по отбраната, военните аташета и служителите в службите към тях и ръководи тяхната дейност;
15. (изм. - ДВ, бр. 74 от 2009 г., в сила от 15.09.2009 г.) осъществява общото ръководство на военното образование и на научната дейност и предлага създаването, преобразуването и закриването на военни академии, висши военни училища, факултети, филиали и институти към тях и на научни организации съгласувано с министъра на образованието, младежта и науката;
15а. (нова - ДВ, бр. 16 от 2010 г., в сила от 26.02.2010 г.) разкрива и осигурява дейността на курсове по начална и/или специална военна подготовка към граждански висши училища, военни академии, висши военни училища и средни училища съгласувано с техните ръководства, с кметовете на общини и с министъра на образованието, младежта и науката при условия и по ред, определени с наредба на Министерския съвет;
16. (изм. - ДВ, бр. 74 от 2009 г., в сила от 15.09.2009 г.) открива и закрива детски градини към министерството съгласувано с министъра на образованието, младежта и науката;
17. организира дейността по опазване и възстановяване на околната среда в районите на дислокация на военните формирования и в местата на провеждане на учения и мероприятия, свързани с отбраната на страната;
18. (изм. - ДВ, бр. 82 от 2009 г., в сила от 16.10.2009 г.) съгласува по предложение на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията реда за въвеждане и правилата за работа на Единната система за гражданско и военно управление на въздушното пространство, ръководи и контролира съвместно с министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията използването на териториалното море на Република България и вътрешните морски води за военни цели;
19. (изм. - ДВ, бр. 82 от 2009 г., в сила от 16.10.2009 г.) изготвя списък на военните летища, на които могат да се приемат чуждестранни военни въздухоплавателни средства, и съвместно с министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията изготвят списък на военните летища, които могат да бъдат определени за запасни летища на български граждански въздухоплавателни средства, изпълняващи международни и вътрешни обществени превози;
20. ръководи дейността по осигуряване на авиационна безопасност и летателна годност на военните въздухоплавателни средства и издава наредба за условията и реда за осъществяване на тази дейност;
21. определя реда за регистрация на въздухоплавателните средства на въоръжените сили в Регистъра на военните въздухоплавателни средства на Република България и организира воденето на въздухоплавателните средства на въоръжените сили в него;
22. определя реда за разследване на авиационни произшествия с български военни въздухоплавателни средства, както и на чуждестранни военни въздухоплавателни средства на територията на страната;
23. управлява предоставените на министерството държавни имоти и ръководи инвестиционната политика в министерството;
24. съгласува инфраструктурни проекти от национално значение за съответствието им с утвърдените от Министерския съвет изисквания за нуждите на отбраната;
25. (изм. - ДВ, бр. 16 от 2010 г., в сила от 26.02.2010 г.) ръководи спортната дейност в Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия и отговаря за развитието на спортната база;
26. (изм. - ДВ, бр. 16 от 2010 г., в сила от 26.02.2010 г.) ръководи информационната дейност на Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия и връзките с обществеността;
27. ръководи основни геодезически и картографски дейности, свързани със сигурността и отбраната на страната;
28. ръководи дейностите по подпомагане и грижи за военноинвалидите и военнопострадалите;
29. осъществява сътрудничество с военно-патриотичните съюзи, организации и сдружения на военнослужещите и определя формите за провеждането на военно-патриотичното възпитание;
30. утвърждава уставите на въоръжените сили, които се обнародват в "Държавен вестник";
31. ръководи изграждането, развитието и поддържането на Интегрирана комуникационно-информационна система за управление на страната и въоръжените сили при извънредно положение, военно положение или положение на война при условия и по ред, определени с акт на Министерския съвет;
31а. (нова - ДВ, бр. 16 от 2010 г., в сила от 26.02.2010 г.) утвърждава програма и/или проекти за инвестиционни разходи за придобиване и/или модернизация на въоръжение, техника и оборудване за нуждите на въоръжените сили, когато стойността на всеки от проектите не надвишава 50 млн.лв.
32. изпълнява и други правомощия, възложени му със закон."
http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2135631954
И не си преписвай неща , които нито съм писал, нито съм коментирал. Точно ти, си ми бил отворил очите - хайде бе точно такива като теб няма за какво да ми отварят очите, защото нивата ни са на космически разстояния.... Но щом искаш да спориш, спори но давай факти, цитирай закони.... , давай цифри. Няма как да докажеш нещо, което е грешно. Само се погледни, нито един от твоите колеги - гербери, не те е подкрепил, че си прав в тезата си. Защото чисто и просто - грешиш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
Коментар