IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    никой не ти казва на какво и кого да вярваш , ако искаш вярвай и на зелените човечета , но недей да даваш ти характеристики на хората които не мислят като тебе ... това се иска от теб..а кой сектант , кой зомби , кой платен , кой друг си е негова работа .... като си толкова знаещ на каква база реши ,че партия Герб е сектанска и на каква база реши ,че на събранията хората се зомбират и пеят псалми във възхвала на Борисов и Цветанов.... Честно като гледам масови прояви на бсп там по скоро виждам екзалтирани бабички и дядковци , попиващи с влажен поглед великите слова на станишев или на някой от другите ви "божества"...
    Разбира се че мога да давам характеристики на който си искам. Не виждам нищо лошо някой ако им прилича на сектант да го наричам сектант.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Аз вече казах че си вярвам на моя морален компас. Не ми трябва някой да ми казва кое да харесвам и кое не, и кое как да наричам и как не. Като кажа на някой че е сектант си казвам моето мнение. Не ми се налага да казвам изрично че това е моето мнение, защото нямам конфликт в съзнанието с едновременно подържане на моето мнение и на мнението на някой друг. В който случай наистина може би щеше да се налага да ги разграничавам
      никой не ти казва на какво и кого да вярваш , ако искаш вярвай и на зелените човечета , но недей да даваш ти характеристики на хората които не мислят като тебе ... това се иска от теб..а кой сектант , кой зомби , кой платен , кой друг си е негова работа .... като си толкова знаещ на каква база реши ,че партия Герб е сектанска и на каква база реши ,че на събранията хората се зомбират и пеят псалми във възхвала на Борисов и Цветанов.... Честно като гледам масови прояви на бсп там по скоро виждам екзалтирани бабички и дядковци , попиващи с влажен поглед великите слова на станишев или на някой от другите ви "божества"...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Че запалката=СоКоЛоВ и без това не може да чете! Той само пише...
        Гигов с тази си аналитичност ще изпрати половината ни нация по лагерите,които ще са лично ръководени от равновесието и монти.Като чета гигов все едно чета сталин-"Има човек - има проблем, няма човек - няма проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
          Изпитвам изключителни съмнения относно чистата ти съвест. Ако беше така, то горното мнение би следвало да изглежда така:
          Когато някой според мен се държи като сектант и е част от група, която според мен има всички характеристики на секта, аз мога да го нарека сектант

Но ти предпочиташ да се представиш в позиция на морален съдник от последна инстанция, каквато по принцип не се полага никому в демократичното общество...
          Аз вече казах че си вярвам на моя морален компас. Не ми трябва някой да ми казва кое да харесвам и кое не, и кое как да наричам и как не. Като кажа на някой че е сектант си казвам моето мнение. Не ми се налага да казвам изрично че това е моето мнение, защото нямам конфликт в съзнанието с едновременно подържане на моето мнение и на мнението на някой друг. В който случай наистина може би щеше да се налага да ги разграничавам

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
            Няма ли кой да я заключи тази тема?Взе да ми става много противна,а явно и не само на мен.
            Е няма да се заключва тази тема, колкото и да ти се иска!!!

Коментар

От къде да знам, гледам някакъв пироман иска да ограничава свободата на словото, от къде да знам че е пилето
              виждаш ли се какъв папагал си ..Излиза гигов и ти казва ,че зад еди кой си ник стои друг ..И ти хоп доволно се съгласяваш..Как мислиш гигов ли е най-големия умник дето знае всички и всеки ... излезе гигов и каза преди време ,че съм платен гербаджия и хоп ти започваш да я повтаряш тази измислица....

Коментар

Типичен пример за аргумент ад хоминем, тоест преминаване на лични нападки и квалификации. Характерно за опонентите с недостиг на интелектуален и морален кураж. Скучно...

По-интересното е дали Калфин, за когото някои усърдно агитираха, може да бъде пример за личност със собствено мнение и позиция. Някои го считаме за номенклатура...
                Стамболов, ето чети: http://www.kalfin.eu/

Коментар

Когато някой се държи като сектант и е част от група, която има всички характеристики на секта, с чиста съвест мога да го нарека сектант
                  Изпитвам изключителни съмнения относно чистата ти съвест. Ако беше така, то горното мнение би следвало да изглежда така:
                  Когато някой според мен се държи като сектант и е част от група, която според мен има всички характеристики на секта, аз мога да го нарека сектант

Но ти предпочиташ да се представиш в позиция на морален съдник от последна инстанция, каквато по принцип не се полага никому в демократичното общество...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Ти сега ли го разбра....
                    Когато и последният гражданинл разбере че облъчването по телевизора ,радиото ,пресата и форумите от дадена прослойка е шарлатанство ,сектанство и начин за политическо оцеляване с цел просперитет на същата тази прослойка за по дълго време на гърба на останалите....
                    Коя прослойка бе,Монтажник?Само ти ли представяш нещата такива каквито са?Само анонимника монти ще покаже действителността и истината на народа.

Коментар

Херман Ван Ромпой за няколко часа в София
                      В негово присъствие ще бъде открит новоизграденият участък от софийското метро - от ж.к. "Младост 1" през "Младост 3" до бул. "Цариградско шосе

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4752511

Председателят на Европейския съвет Херман Ван Ромпой пристига на еднодневно посещение в София.

Той ще пристигне от Букурещ, където ще се срещне с президента Бъсеску, ще говори на пленарно заседание на парламента и ще има работен обяд с премиера Михай Ръзван Унгуряну.

С негово участие и в присъствието на министър-председателя Бойко Борисов, министъра на транспорта информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски и кмета на столицата Йорданка Фандъкова ще бъде открит новоизграденият участък от софийското метро - от ж.к. "Младост 1" през "Младост 3" до бул. "Цариградско шосе".

Новото трасе е с дължина 2.25 км, две метростанции и буферен паркинг под "Цариградско шосе" с 1300 паркоместа.

Строителството на метрото става със средства от еврофондовете по оперативна програма "Транспорт". Проектът се съфинансира и със заем от Европейската инвестиционна банка. Това е най-успешният български проект по еврофондовете, който често получава похвали от Брюксел.

По-късно през деня Борисов и Херман Ван Ромпой ще имат среща "на четири очи" в Министерския съвет.
                      Стамболов, разговорът като ще е на "на четири очи", вероятно Херман Ван Ромпой вече е започнал да говори български?

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение

Пишете си бе, много сте "забавни"!Вчера или онзи ден равновесието,казва че всички в ГЕРБ са прости,днес че са сектанти,явно става въпрос за изключителен човек,който се крие зад този ник,щом прави такива квалификации към мнозинството от българският народ.
                        Кво мнозинство - 30% от 50% общо 15%

Когато някой прави простотии и друг казва, че му се кефи на простотиите и ще продължава да го подържа, за да може този първия да продължава да прави простотии, то с чиста съвест мога да накара подържащия кибик простак.

Когато някой се държи като сектант и е част от група, която има всички характеристики на секта, с чиста съвест мога да го нарека сектант

Коментар

Почвам да разбирам това сляпо копи пейст, което се вижда в тази тема. Очевиден пример за криене на липсата на собствено мнение зад готови ПР статии.
                          Ти сега ли го разбра....
                          Когато и последният гражданинл разбере че облъчването по телевизора ,радиото ,пресата и форумите от дадена прослойка е шарлатанство ,сектанство и начин за политическо оцеляване с цел просперитет на същата тази прослойка за по дълго време на гърба на останалите....

Коментар

От къде да знам, гледам някакъв пироман иска да ограничава свободата на словото, от къде да знам че е пилето

Пишете си бе, много сте "забавни"!Вчера или онзи ден равновесието,казва че всички в ГЕРБ са прости,днес че са сектанти,явно става въпрос за изключителен човек,който се крие зад този ник,щом прави такива квалификации към мнозинството от българският народ.

Коментар

• Типичен пример щеше да е ако на твое мнение срещу да кажем връщането на милиционерщината, аз ти кажа че мислиш така защото си комунист

Коментар

Почвам да разбирам това сляпо копи пейст, което се вижда в тази тема. Очевиден пример за криене на липсата на собствено мнение зад готови ПР статии.
                                Типичен пример за аргумент ад хоминем, тоест преминаване на лични нападки и квалификации. Характерно за опонентите с недостиг на интелектуален и морален кураж. Скучно...

По-интересното е дали Калфин, за когото някои усърдно агитираха, може да бъде пример за личност със собствено мнение и позиция. Някои го считаме за номенклатура...

Коментар

Working...
                                X