Първоначално изпратено от йосиф
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз вече казах че си вярвам на моя морален компас. Не ми трябва някой да ми казва кое да харесвам и кое не, и кое как да наричам и как не. Като кажа на някой че е сектант си казвам моето мнение. Не ми се налага да казвам изрично че това е моето мнение, защото нямам конфликт в съзнанието с едновременно подържане на моето мнение и на мнението на някой друг. В който случай наистина може би щеше да се налага да ги разграничавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЧе запалката=СоКоЛоВ и без това не може да чете! Той само пише...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеИзпитвам изключителни съмнения относно чистата ти съвест. Ако беше така, то горното мнение би следвало да изглежда така:
Когато някой според мен се държи като сектант и е част от група, която според мен има всички характеристики на секта, аз мога да го нарека сектант
Но ти предпочиташ да се представиш в позиция на морален съдник от последна инстанция, каквато по принцип не се полага никому в демократичното общество...
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнениеНяма ли кой да я заключи тази тема?Взе да ми става много противна,а явно и не само на мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОт къде да знам, гледам някакъв пироман иска да ограничава свободата на словото, от къде да знам че е пилето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеТипичен пример за аргумент ад хоминем, тоест преминаване на лични нападки и квалификации. Характерно за опонентите с недостиг на интелектуален и морален кураж. Скучно...
По-интересното е дали Калфин, за когото някои усърдно агитираха, може да бъде пример за личност със собствено мнение и позиция. Някои го считаме за номенклатура...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКогато някой се държи като сектант и е част от група, която има всички характеристики на секта, с чиста съвест мога да го нарека сектант
Когато някой според мен се държи като сектант и е част от група, която според мен има всички характеристики на секта, аз мога да го нарека сектант
Но ти предпочиташ да се представиш в позиция на морален съдник от последна инстанция, каквато по принцип не се полага никому в демократичното общество...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи сега ли го разбра....
Когато и последният гражданинл разбере че облъчването по телевизора ,радиото ,пресата и форумите от дадена прослойка е шарлатанство ,сектанство и начин за политическо оцеляване с цел просперитет на същата тази прослойка за по дълго време на гърба на останалите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеХерман Ван Ромпой за няколко часа в София
В негово присъствие ще бъде открит новоизграденият участък от софийското метро - от ж.к. "Младост 1" през "Младост 3" до бул. "Цариградско шосе
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4752511
Председателят на Европейския съвет Херман Ван Ромпой пристига на еднодневно посещение в София.
Той ще пристигне от Букурещ, където ще се срещне с президента Бъсеску, ще говори на пленарно заседание на парламента и ще има работен обяд с премиера Михай Ръзван Унгуряну.
С негово участие и в присъствието на министър-председателя Бойко Борисов, министъра на транспорта информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски и кмета на столицата Йорданка Фандъкова ще бъде открит новоизграденият участък от софийското метро - от ж.к. "Младост 1" през "Младост 3" до бул. "Цариградско шосе".
Новото трасе е с дължина 2.25 км, две метростанции и буферен паркинг под "Цариградско шосе" с 1300 паркоместа.
Строителството на метрото става със средства от еврофондовете по оперативна програма "Транспорт". Проектът се съфинансира и със заем от Европейската инвестиционна банка. Това е най-успешният български проект по еврофондовете, който често получава похвали от Брюксел.
По-късно през деня Борисов и Херман Ван Ромпой ще имат среща "на четири очи" в Министерския съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
Пишете си бе, много сте "забавни"!Вчера или онзи ден равновесието,казва че всички в ГЕРБ са прости,днес че са сектанти,явно става въпрос за изключителен човек,който се крие зад този ник,щом прави такива квалификации към мнозинството от българският народ.
Когато някой прави простотии и друг казва, че му се кефи на простотиите и ще продължава да го подържа, за да може този първия да продължава да прави простотии, то с чиста съвест мога да накара подържащия кибик простак.
Когато някой се държи като сектант и е част от група, която има всички характеристики на секта, с чиста съвест мога да го нарека сектант
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПочвам да разбирам това сляпо копи пейст, което се вижда в тази тема. Очевиден пример за криене на липсата на собствено мнение зад готови ПР статии.
Когато и последният гражданинл разбере че облъчването по телевизора ,радиото ,пресата и форумите от дадена прослойка е шарлатанство ,сектанство и начин за политическо оцеляване с цел просперитет на същата тази прослойка за по дълго време на гърба на останалите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОт къде да знам, гледам някакъв пироман иска да ограничава свободата на словото, от къде да знам че е пилето
Пишете си бе, много сте "забавни"!Вчера или онзи ден равновесието,казва че всички в ГЕРБ са прости,днес че са сектанти,явно става въпрос за изключителен човек,който се крие зад този ник,щом прави такива квалификации към мнозинството от българският народ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПочвам да разбирам това сляпо копи пейст, което се вижда в тази тема. Очевиден пример за криене на липсата на собствено мнение зад готови ПР статии.
По-интересното е дали Калфин, за когото някои усърдно агитираха, може да бъде пример за личност със собствено мнение и позиция. Някои го считаме за номенклатура...
Коментар
Коментар