If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дали ще мога да провокирам смислена дискусия тук? (разчитам, че платените тролове не разбират чужди езици). Правя експеримент. http://www.youtube.com/watch?v=Ab3Hhk4I1mc
Мисионерска поза е секс поза, при която Русия е отгоре, а България лежи по гръб, при което партньорите имат възможност да се гледат в очите, лице в лице.
Да бе, говориш за спинозните:
"Който обича България обича Русия" (Калфин)
и
"Ние си обичаме Русия, другите да си е*ат майките!" (Р. Петк.)
Впрочем да не забравяме, че и Бойко е заразен, и ако не му бяха отказали да е вътрешен министър в Триглавата никога нямаше да се сети, че е "анти-комунист", и да проплаче за убития от комунисти дядо (на жена си!):
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
И второ, ако намекваш за Триглавата - ми даже при тях не се подписа нито Белене, нито Южен поток, а Рапона от едното едва го отказаха Трайков и Хилари, а за другото с радост свали гащите ЗА ЗАДНА, и даже гордо размаха заплащането от 100 милиона. Освен това Съсела не ходеше с Гоце на инструктажи при Златев.
Добре, щом ти не си "вас".
За другите "вас" да поясня:
Мисионерска поза е секс поза, при която Русия е отгоре, а България лежи по гръб, при което партньорите имат възможност да се гледат в очите, лице в лице.
П.П. Дори става по-интересно в уикипедията:
Варианти
Позата има различни варианти, като при всички България е по гръб, а Русия отгоре, съответно България или е с разтворени крака, или краката обхващат Русия, или са вдигнати нагоре и т.н.
И второ, ако намекваш за Триглавата - ми даже при тях не се подписа нито Белене, нито Южен поток, а Рапона от едното едва го отказаха Трайков и Хилари, а за другото с радост свали гащите ЗА ЗАДНА, и даже гордо размаха заплащането от 100 милиона. Освен това Съсела не ходеше с Гоце на инструктажи при Златев.
Трето - ако е имало корупция около Белене тя е започнала още през 2002-а, когато Дедо задвижи проекта. Къде спа глав-секът Рапончо, че не пресече корупцията и националното -предателство?
Вече гавазите му ще могат не само да блъскат хора с деца по кръстовищата и да ги обвиняват в опит за атентат, а и да ги глобяват на място. Радва ли те тая перспектива?
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Ама аз го знам. И използвам същия сайт "Прикачи.ком" въпреки че поддържа само 4 формата на файлове. Не го ползвам често. И сега и през ум не ми мина да търся чрез него.
Да знаеш как може да се качи таблица на Ексел?
Май не ме разбра или аз не те разбирам.
Да кажем, че някой ти пуска някаква снимка. Ти не знаеш кой е на нея и искаш да разбереш. В Гугъл има функция чрез която можеш да пуснеш снимката и Гугъл да търси нейни съвпадения в Интернет. Когато намери съвпадение - виждаш и линка от който е снимката плюс подробности за човека/предмета на нея.
За качване на Ексел таблици ползвам "снимка на работната площ", преобразувам я в JPEG файл и я качвам като картинка.
Не мисля, че Инвестор поддържа Ексел функция в приложените файлове.
Не знам Воко ли е Моко ли е - вие там си ги знаете по-добре прякорите, но за първи път в съзнателния си живот чувам наш политик на висок пост да казва - Ще пляскаме руснаците.
Няма значение как ще свърши тая история. Но както и да завърши, то няма да е с комунистическото ви лизане на Руското дупе.
Къв е проблема Воко да обяви че Бистришките тигри могат да напляскат МанчестерЮнайтед
Погледни го това за Гугъл. Ще ти бъде полезно занапред.
Ама аз го знам. И използвам същия сайт "Прикачи.ком" въпреки че поддържа само 4 формата на файлове. Не го ползвам често. И сега и през ум не ми мина да търся чрез него.
Да знаеш как може да се качи таблица на Ексел?
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
викаш Воко върха на сладоледа, дето нема алтернатива
Не знам Воко ли е Моко ли е - вие там си ги знаете по-добре прякорите, но за първи път в съзнателния си живот чувам наш политик на висок пост да казва - Ще пляскаме руснаците.
Няма значение как ще свърши тая история. Но както и да завърши, то няма да е с комунистическото ви лизане на Руското дупе.
Коментар