Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениене я четиНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Херман Ван Ромпой за няколко часа в София
В негово присъствие ще бъде открит новоизграденият участък от софийското метро - от ж.к. "Младост 1" през "Младост 3" до бул. "Цариградско шосе
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4752511
Председателят на Европейския съвет Херман Ван Ромпой пристига на еднодневно посещение в София.
Той ще пристигне от Букурещ, където ще се срещне с президента Бъсеску, ще говори на пленарно заседание на парламента и ще има работен обяд с премиера Михай Ръзван Унгуряну.
С негово участие и в присъствието на министър-председателя Бойко Борисов, министъра на транспорта информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски и кмета на столицата Йорданка Фандъкова ще бъде открит новоизграденият участък от софийското метро - от ж.к. "Младост 1" през "Младост 3" до бул. "Цариградско шосе".
Новото трасе е с дължина 2.25 км, две метростанции и буферен паркинг под "Цариградско шосе" с 1300 паркоместа.
Строителството на метрото става със средства от еврофондовете по оперативна програма "Транспорт". Проектът се съфинансира и със заем от Европейската инвестиционна банка. Това е най-успешният български проект по еврофондовете, който често получава похвали от Брюксел.
По-късно през деня Борисов и Херман Ван Ромпой ще имат среща "на четири очи" в Министерския съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнениеНяма ли кой да я заключи тази тема?Взе да ми става много противна,а явно и не само на мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеГЕРБ е голяма партия с много хора членуващи в нея и много често има различни мнения. И затова изобщо не е вярно че отстрани изглежда сектантска структура.
Но тук във форума няма да се задълбочавам по този въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение"търсим чуждото мнение и коригираме позицията си" Пак множествено число - къде е индивида в Герб, къде е личното мнение и личната отговорност. Само в Бойко има право на лично мнение, всички други имат колективно. Или поне така изглежда отстрани. А това си е сектантска структура.
Но тук във форума няма да се задълбочавам по този въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеНапротив, никога не сме желали да се изолираме, а търсим чуждото мнение и коригираме позицията си. Тази твоя карикатура си е лично твой проблем. Ето гигов нарича всички предатели които не са съгласни с неговото мнение. Но ние нямаме нищо общо с неговото сектантство.
А карикатурното ти описание на събранията на ГЕРБ изключително много ме забавлява. Нищо общо с реалноста, но няма да те убеждавам. Щом вярваш че всички на събранието са с униформи...
Разбира се че не вярвам на това което съм писал в ироничния ми пост. Просто съм пресилил сериозно нещата за да се види до къде води подобен кълт към личността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВ момента се идентифицираш с Герб - а не изказваш собствена позиция.
Работите и убеждавате само в противостоене на "врага" - никога или почти никога не търсите плюсове и минуси на отделен проблем, а винаги като част от черно бялата ви стратегия с която се изкарвате различни от всички останали - т.е. изолирането е част от вътрешно присъщия ви начин на действие.
А карикатурното ти описание на събранията на ГЕРБ изключително много ме забавлява. Нищо общо с реалноста, но няма да те убеждавам. Щом вярваш че всички на събранието са с униформи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Opiten1 Разгледай мнениеТази сутрин ми се стори, че полудявам. Гледам сутришния блок на БТВ и Яни Янев отлично се дупеше на ББ. Няма да коментирам преди 2 години кви ги плещеше. Отвратителен е. Не го издържах. След 5 минути минавам на Канал 1 и хоп отново задникът на Яни Янев лъсва. Отново идеално надупен. Сега съм на Нова телевиия в очакване да го опнат за трети път.
Това го доказвам във темата за АЕЦ Белене.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеМили боже какви глупости. Абсолютно изсмукани от пръстите клевети, без никакво основание.
ГЕРБ определено е най-диалогичната партия от представените в парламента.Ето един сегашен пример - на т.н. вот за недоверие за Белене накрая всички партии без БСП достигнаха до консенсус и го отхвърлиха. Единствените сектанти останаха от БСП...
Да не говорим колко често сме си променяли позициите, за да търсим консенсус с гражданското общество и партиите в парламента. Не те ли е срам, ravnovesie, така да клеветиш!?
Променята си позициите само и единствено когато лидера на сектата ви си ги променя - до сега не съм срещал гербер с различно мнение от това на Бойко по който и да било въпрос
Работите и убеждавате само в противостоене на "врага" - никога или почти никога не търсите плюсове и минуси на отделен проблем, а винаги като част от черно бялата ви стратегия с която се изкарвате различни от всички останали - т.е. изолирането е част от вътрешно присъщия ви начин на действие.
Коментар
-
Между другото ако отида на някое събрание на Герб ще бъда изгонен почти веднага. Ако съм си изградил някакво мнение си го подържам и няма как да се съгласявам с неща, към които съм негативно настроен все едно кой е казал че са правилни.
-Не приемам прости обяснения за сложни въпроси.
-не гледам на света в черно и бяло а ми харесва да търся нюансите
-не приемам правотата на никой ако тази правота не се доказва за всеки един конкретен случай
-не мога да си мълча когато нещо рязко контрастира със собствената ми ценностна система и не приемам да ми се налага чужда ценностна система
-не мога да подържам неща - дори и само проформа - с които не съм съгласен
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАми Йосифе, държите се като секта. Не само в този форум, а навсякъде включително и тези в парламента и в министерски съвет.
ГЕРБ определено е най-диалогичната партия от представените в парламента.Ето един сегашен пример - на т.н. вот за недоверие за Белене накрая всички партии без БСП достигнаха до консенсус и го отхвърлиха. Единствените сектанти останаха от БСП...
Да не говорим колко често сме си променяли позициите, за да търсим консенсус с гражданското общество и партиите в парламента. Не те ли е срам, ravnovesie, така да клеветиш!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениесега прочетох отзивите от един фантастичен разказ не един неуравновесен "мислител" и изобщо не се учудих ...и съни и монти абсолютно първосигнално си дават мненията..Е ако това не се вика зомбиране , здраве му кажи...
Момчета и момичета ( или там каквито сте ) защо се опитвате да внушавате неверни неща ... мислите останалите за идиоти ли.... После монти се сърди ,че му викам идиот...ами само идиот може да се радва на измислици и да ги приема за реалност.....
Всичките доводи на ГЕРБ се изчерпват само до това че Тройната коалиция крадяла, че който не е с нас е комунист и че Бойко е прав. Това е просто несериозно.
За сравнение ето ги отдолу основните техники за промиване на мозъка при секти
- хората се поставят в стресираща ситуация
- за техните проблеми се дава едно просто обяснение, като се завшава значително значението на това обяснение
-дава им се да се разбере че ще получават пълна любов приемане и подкрепа от лидера на култа
-идентифицират се на база принадлежност към култа
-изолират се от останалите
Коментар
Коментар