IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Че запалката=СоКоЛоВ и без това не може да чете! Той само пише...
    От къде да знам, гледам някакъв пироман иска да ограничава свободата на словото, от къде да знам че е пилето

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      не я чети
      Че запалката=СоКоЛоВ и без това не може да чете! Той само пише...
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Почвам да разбирам това сляпо копи пейст, което се вижда в тази тема. Очевиден пример за криене на липсата на собствено мнение зад готови ПР статии.

Коментар

• Херман Ван Ромпой за няколко часа в София
          В негово присъствие ще бъде открит новоизграденият участък от софийското метро - от ж.к. "Младост 1" през "Младост 3" до бул. "Цариградско шосе

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4752511

Председателят на Европейския съвет Херман Ван Ромпой пристига на еднодневно посещение в София.

Той ще пристигне от Букурещ, където ще се срещне с президента Бъсеску, ще говори на пленарно заседание на парламента и ще има работен обяд с премиера Михай Ръзван Унгуряну.

С негово участие и в присъствието на министър-председателя Бойко Борисов, министъра на транспорта информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски и кмета на столицата Йорданка Фандъкова ще бъде открит новоизграденият участък от софийското метро - от ж.к. "Младост 1" през "Младост 3" до бул. "Цариградско шосе".

Новото трасе е с дължина 2.25 км, две метростанции и буферен паркинг под "Цариградско шосе" с 1300 паркоместа.

Строителството на метрото става със средства от еврофондовете по оперативна програма "Транспорт". Проектът се съфинансира и със заем от Европейската инвестиционна банка. Това е най-успешният български проект по еврофондовете, който често получава похвали от Брюксел.

По-късно през деня Борисов и Херман Ван Ромпой ще имат среща "на четири очи" в Министерския съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
            Няма ли кой да я заключи тази тема?Взе да ми става много противна,а явно и не само на мен.
            не я чети

Коментар

• Няма ли кой да я заключи тази тема?Взе да ми става много противна,а явно и не само на мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                ГЕРБ е голяма партия с много хора членуващи в нея и много често има различни мнения. И затова изобщо не е вярно че отстрани изглежда сектантска структура.

Но тук във форума няма да се задълбочавам по този въпрос.
                "Политическата система на Анкх-Морпорк се описва като демократична - "Един човек, един глас". В случая този един човек е Ветинари, и той има въпросния един глас по всички възможни въпроси. В същото време, той внимава да не го упражнява в моменти, когато общественото мнение не е на негова страна. В смисъл, че взима мерки то винаги да е на негова страна в нужните моменти."

Коментар

"търсим чуждото мнение и коригираме позицията си" Пак множествено число - къде е индивида в Герб, къде е личното мнение и личната отговорност. Само в Бойко има право на лично мнение, всички други имат колективно. Или поне така изглежда отстрани. А това си е сектантска структура.
                  ГЕРБ е голяма партия с много хора членуващи в нея и много често има различни мнения. И затова изобщо не е вярно че отстрани изглежда сектантска структура.

Но тук във форума няма да се задълбочавам по този въпрос.

Коментар

Напротив, никога не сме желали да се изолираме, а търсим чуждото мнение и коригираме позицията си. Тази твоя карикатура си е лично твой проблем. Ето гигов нарича всички предатели които не са съгласни с неговото мнение. Но ние нямаме нищо общо с неговото сектантство.

А карикатурното ти описание на събранията на ГЕРБ изключително много ме забавлява. Нищо общо с реалноста, но няма да те убеждавам. Щом вярваш че всички на събранието са с униформи...
                    "търсим чуждото мнение и коригираме позицията си" Пак множествено число - къде е индивида в Герб, къде е личното мнение и личната отговорност. Само в Бойко има право на лично мнение, всички други имат колективно. Или поне така изглежда отстрани. А това си е сектантска структура.

Разбира се че не вярвам на това което съм писал в ироничния ми пост. Просто съм пресилил сериозно нещата за да се види до къде води подобен кълт към личността.

Коментар

В момента се идентифицираш с Герб - а не изказваш собствена позиция.
                      Работите и убеждавате само в противостоене на "врага" - никога или почти никога не търсите плюсове и минуси на отделен проблем, а винаги като част от черно бялата ви стратегия с която се изкарвате различни от всички останали - т.е. изолирането е част от вътрешно присъщия ви начин на действие.
                      Напротив, никога не сме желали да се изолираме, а търсим чуждото мнение и коригираме позицията си. Тази твоя карикатура си е лично твой проблем. Ето гигов нарича всички предатели които не са съгласни с неговото мнение. Но ние нямаме нищо общо с неговото сектантство.

А карикатурното ти описание на събранията на ГЕРБ изключително много ме забавлява. Нищо общо с реалноста, но няма да те убеждавам. Щом вярваш че всички на събранието са с униформи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Opiten1 Разгледай мнение
                        Тази сутрин ми се стори, че полудявам. Гледам сутришния блок на БТВ и Яни Янев отлично се дупеше на ББ. Няма да коментирам преди 2 години кви ги плещеше. Отвратителен е. Не го издържах. След 5 минути минавам на Канал 1 и хоп отново задникът на Яни Янев лъсва. Отново идеално надупен. Сега съм на Нова телевиия в очакване да го опнат за трети път.
                        По Нова пък предателят Иван Костов лъжеше за АЕЦ Белене.
                        Това го доказвам във темата за АЕЦ Белене.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Мили боже какви глупости. Абсолютно изсмукани от пръстите клевети, без никакво основание.

ГЕРБ определено е най-диалогичната партия от представените в парламента.Ето един сегашен пример - на т.н. вот за недоверие за Белене накрая всички партии без БСП достигнаха до консенсус и го отхвърлиха. Единствените сектанти останаха от БСП...

Да не говорим колко често сме си променяли позициите, за да търсим консенсус с гражданското общество и партиите в парламента. Не те ли е срам, ravnovesie, така да клеветиш!?
                          В момента се идентифицираш с Герб - а не изказваш собствена позиция.
                          Променята си позициите само и единствено когато лидера на сектата ви си ги променя - до сега не съм срещал гербер с различно мнение от това на Бойко по който и да било въпрос
                          Работите и убеждавате само в противостоене на "врага" - никога или почти никога не търсите плюсове и минуси на отделен проблем, а винаги като част от черно бялата ви стратегия с която се изкарвате различни от всички останали - т.е. изолирането е част от вътрешно присъщия ви начин на действие.

Коментар

• Между другото ако отида на някое събрание на Герб ще бъда изгонен почти веднага. Ако съм си изградил някакво мнение си го подържам и няма как да се съгласявам с неща, към които съм негативно настроен все едно кой е казал че са правилни.
                            -Не приемам прости обяснения за сложни въпроси.
                            -не гледам на света в черно и бяло а ми харесва да търся нюансите
                            -не приемам правотата на никой ако тази правота не се доказва за всеки един конкретен случай
                            -не мога да си мълча когато нещо рязко контрастира със собствената ми ценностна система и не приемам да ми се налага чужда ценностна система
                            -не мога да подържам неща - дори и само проформа - с които не съм съгласен

Коментар

Ами Йосифе, държите се като секта. Не само в този форум, а навсякъде включително и тези в парламента и в министерски съвет.
                              Мили боже какви глупости. Абсолютно изсмукани от пръстите клевети, без никакво основание.

ГЕРБ определено е най-диалогичната партия от представените в парламента.Ето един сегашен пример - на т.н. вот за недоверие за Белене накрая всички партии без БСП достигнаха до консенсус и го отхвърлиха. Единствените сектанти останаха от БСП...

Да не говорим колко често сме си променяли позициите, за да търсим консенсус с гражданското общество и партиите в парламента. Не те ли е срам, ravnovesie, така да клеветиш!?

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                                сега прочетох отзивите от един фантастичен разказ не един неуравновесен "мислител" и изобщо не се учудих ...и съни и монти абсолютно първосигнално си дават мненията..Е ако това не се вика зомбиране , здраве му кажи...
                                Момчета и момичета ( или там каквито сте ) защо се опитвате да внушавате неверни неща ... мислите останалите за идиоти ли.... После монти се сърди ,че му викам идиот...ами само идиот може да се радва на измислици и да ги приема за реалност.....
                                Ами Йосифе, държите се като секта. Не само в този форум, а навсякъде включително и тези в парламента и в министерски съвет. Всичките гербери изглеждат че нямат собствено мислене, а сляпо следват повелята на Бойко. Бойко казва че е За шистовия газ всичкото гербер казва че е За. След два дена Бойко казва че е против всичкото гербер казва че е против. Цецо прави някакви малоумни милиционерски акции всичкото гербер го подържа.

Всичките доводи на ГЕРБ се изчерпват само до това че Тройната коалиция крадяла, че който не е с нас е комунист и че Бойко е прав. Това е просто несериозно.

За сравнение ето ги отдолу основните техники за промиване на мозъка при секти
                                - хората се поставят в стресираща ситуация
                                - за техните проблеми се дава едно просто обяснение, като се завшава значително значението на това обяснение
                                -дава им се да се разбере че ще получават пълна любов приемане и подкрепа от лидера на култа
                                -идентифицират се на база принадлежност към култа
                                -изолират се от останалите

Коментар

Working...
                                X