IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Украинската "Золотоя водка" е много добра. Немировка, Кремлевка ( Кремльовка) да не ги изброявам

Коментар

• Да знам го беше добър. Иначе има и хубава ирланска водка троина дестилация, но ние говорим за масовите не скъпи качествени водки..А има и много скъпи руски- със злато и ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Много добро съчетание цена качество за водки на пазара е Собиески- има промоции в Метро за под 10лева, да не забравяме Сталичная- 14-16лева, а до 20 може пак там да се купят и Абсолут- шведска и Финландия и Смирноф.Това са стари марки със традиции и качество.За тези които питаш- не ти ги препоръчвам- въпреки че за вкус..А от БГ за мен добра е Търговище , но тя е почти колкото Собиески на цена
        Кире, преди време имаше некъв червен Макой - тройно варен, също беше на почит в моята компания заедно с Търговище!
        И това ще мине ...

Коментар

• Много добро съчетание цена качество за водки на пазара е Собиески- има промоции в Метро за под 10лева, да не забравяме Сталичная- 14-16лева, а до 20 може пак там да се купят и Абсолут- шведска и Финландия и Смирноф.Това са стари марки със традиции и качество.За тези които питаш- не ти ги препоръчвам- въпреки че за вкус..А от БГ за мен добра е Търговище , но тя е почти колкото Собиески на цена

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            Това е нечовешки много.... Бенчмарка е Финландията.. Тя е еталона за качество спраямо цена. По скъпа водка от тази не е разумно да се купува... Няма смисъл. 70 лв. за бутилка спирт си е много. В края на краищата има и не лоши български водки, а с горницата ще вземеш мезета за 2 ма човека.
            Не съм много по водката, но понеже виждам, че сте пробвали почти от всичко да питам за мнението ви за:
            * Руский стандарт
            * Сталинская водка / тая май е румънска

Коментар

• Нищо карай.
              За добро настроение http://images.flowers.vg/250x300/waterlily_pink.jpg
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Здравей tnm,

Гледала ли си Кил Бил 2, дето Ума Търман толкоз много знаеше карате, че чак счупи ковчега, излезе от гроба и размаза лошите
                Не съм го гледала.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Добро утро, Мечо!
                  Здравей tnm,

Гледала ли си Кил Бил 2, дето Ума Търман толкоз много знаеше карате, че чак счупи ковчега, излезе от гроба и размаза лошите
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                    Не мога да схвана, Що мъжете са с ботуши?... Не зная ботушите да са част от народната ни носия...
                    Не се замисляй много, жувей сега, щото след двайсетина години
                    http://youtu.be/Ek9sd36TXY8
                    tnm

Коментар

Добро утро красавици и юнаци

Бате Пешо, то туй вярно ще дигне и умрелите от гробовете. А пък това го пускаме само на мегданя, щото в къщи гърма с пушката у тавана и после изтича житото долу

http://youtu.be/UoF23Mmc5tc
                      Добро утро, Мечо!
                      Добро утро и на останалата част от тайфата!
                      Снощи рано съм се оттеглила. Гледам, спретнали сте си дискотека

П.П. Бате Пешо, ако не се бъркам единствената мъжка носия, при която има и бАтуши е на кукерландците /ямболии/. При северняшките носии бАтушите място нямат
                      Ама може да се бъркам!? Онуй, Русото водно конче ги разбира нещата. Дано пикира и ни светне крушките!

П.П. Объркала съм се, явно още ми се спи. Послеписът не е до Бате Пешо
                      Last edited by tnm; 16.11.2011, 15:17.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Добро утро красавици и юнаци

Бате Пешо, то туй вярно ще дигне и умрелите от гробовете. А пък това го пускаме само на мегданя, щото в къщи гърма с пушката у тавана и после изтича житото долу

http://youtu.be/UoF23Mmc5tc
                        Last edited by mechobikov; 16.11.2011, 06:23.
                        tnm

Коментар

• A пък на мен е те това.Умрял да съм рипам
                          http://www.youtube.com/watch?v=5Ick-EZBi_A

Коментар

Това ми е любимото хоро

http://youtu.be/J_eoN0EEM9g

Не мога да схвана, Що мъжете са с ботуши?... Не зная ботушите да са част от народната ни носия...
                            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                              Не схващам, защо Еленино хоро се слуша в чалготека, ако няма нищо общо с чалгата...

Нам как стана дума за Еленино в една компания тия дни - и една дама ме покани в техният клуб, в който се занимавали с... танци (брей, че клубове имат тия хора...), па често ходили тук-там по странство с тия си занимания, ама за сега нямам нито време, нито амбиции...
                              Като дадеш кинти, може да доведат и шведките, и Сиси боата да излезе без боата
                              tnm

Коментар

Еленината майчица
                                тя на Елена думаше

Като се върна у нашенско първо на чалготека, слушам Елено моме, после няма значение
                                Не схващам, защо Еленино хоро се слуша в чалготека, ако няма нищо общо с чалгата...

Нам как стана дума за Еленино в една компания тия дни - и една дама ме покани в техният клуб, в който се занимавали с... танци (брей, че клубове имат тия хора...), па често ходили тук-там по странство с тия си занимания, ама за сега нямам нито време, нито амбиции...
                                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Working...
                                X