If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Таквизи пилета стават много хубави пълнени с разни вкусотии. Месото е крехко, изпичат се бързо и равномерно, а имат и достатъчно мазнина и не стават "сухи"
Такова пиле, пълнено и печено - съм ял, когато ходих на един приятел на гости във Видинско..., ммммм - да си оближе човек ръцете....
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Постим,да . Тати ми метна половин прасе в багажника - трябвало да го изям до края на ноември.Защото в началото на декември му се искало да заколи още едно. Отделно ми напълниха другия фризер с пилета , гледани само месец и половина,после минати на диета с царевица за изчистване на организма от токсини. Та не спирам да постя Аноне
На тая - гаджетата й са добре - ЕдЕнИто им - ЕдЕнИ..., пиенЬето им - пиенЬе..., сексът им - секс..., КО искат още - на ръце тряА А Я носАт...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Зарко, като гледам ранния час на този ти пост, започвам да се чудя дали не съвпада със сутрешната ти ерекция?
Как така ще ставаш орбитален спътник на жена?! Врътваш един път и бегаш. Никакви стабилни орбити, защото в края на краищата ще те засмучат и ще се разбиеш на повърхността им..... осеяна с кратери.
Не бе, нещата са доста по-прозаични: ранният час свързвам единствено с работата ми - бачкатор и тВа си е - тряА рано да се става, да се копА и т.н... (нямам против, че тряА и да се "оре" - но това е, когато около теб има неразорана целинА, пък аз трудно откривам такива неща..., че и мен трудно ме откриват, като "орач", де...)
"Врътваш и бегаш" - то май накрая така става, защото много от дамите не се познават сами..., а с времето - човек подрежда приоритетите, започва и по-трезво да гледа на нещата напред..., а това се получава - и при мъжете, но - и при жените, тия, които имат реален поглед върху живота, разбира се...
Как е как е? Аз успях да насъбера подобаваща доза студ
Ама на теб Ше ти се караМ! НЪл ти казах да си обуваш дебелите гащи! Няма да те обичам, ако не го правиш... (отдолу може и прашки да носиш, ама другото - дето топли - е задължително)...
Таквизи пилета стават много хубави пълнени с разни вкусотии. Месото е крехко, изпичат се бързо и равномерно, а имат и достатъчно мазнина и не стават "сухи"
На Митков ден ме почерпиха
петльо с пилешки водинички.
Мммммммммммммм
Ся не знам дали бяха от тез дето стават
от тез големите, но петльо си беше домашен
със сигурност !!!!
Ей Мите, ако четеш това, пак да напълниш
гювеча и да ме поканиш !!!!!!!!!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
ТЕЗ ПИЛЕНЦА ГИ ЗНАМ
Растът много бърже и стават огромни.
Не е проблем да достигнат и ТРИ кила
От таквоз пиленце пада бая голяма пилешка пържолка
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар