IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Споко, щастливо задомена съм, просто не се чувствам достатъчно "зряла" за "мадам".
    Безсмислени са пререканията на лична основа особено във виртуала. В този тип комуникация си има заложена изначална опция за "Аз ли не съм прав или Ти грешно ме разбра". Обикновено се дразня на себе си ако първосигнално взема да отговарям на "нападки". Всеки си има право на мнение пък било то и негативно.

п.п.Не ми липсва мъжко внимание, а и на този форум съвсем друга е целта.
    той те харесва ама не знае как да ти го каже и затова ти дърпа плитките
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

Споко, щастливо задомена съм, просто не се чувствам достатъчно "зряла" за "мадам".
      Безсмислени са пререканията на лична основа особено във виртуала. В този тип комуникация си има заложена изначална опция за "Аз ли не съм прав или Ти грешно ме разбра". Обикновено се дразня на себе си ако първосигнално взема да отговарям на "нападки". Всеки си има право на мнение пък било то и негативно.

Ахаа, сега схващам (и аз): МОЖЕ БИ, зрелостта е особен вид самовнушение, което ВЕРОЯТНО трябва да бъде изстрадано от всеки, поотделно..., но ОПРЕДЕЛЕНО не е характерно за щастливо задомените... Пожелавам ти още дълго да вкусваш от плода на щастието, което - сигурен съм - всеки сам (си) създава...

Ако оставим словестните каламбури встрани, аз не съм съвсем наясно за целта на форума, като изключа възможностите за частично туширане на самотата, което пък от своя страна никак не е малко в станностите на съвремието, в което живеем - близо 7-те милиарда самотници...

Отново се опитах да кажа нещо от типа, "аз ли БЯХ прав...", но съм сигурен, че задължително ще бъда разбран грешно (не и от теб)...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас Разгледай мнение
        Тия дни четох някъде, че и на Бойко този новият по-му харесал. ще потърся статията.
        Преди две седмици Бойко в компанията на Монката и Веждю е присъствал на официалната премиера на "Конан Варварина".Но дали е останал очарова или не ,не съм го чула да споделя.Великолепният сериал който с интерес следи същият е ,,Game of Thrones ''-,,Игра на тронове''. В началото на 2012 се очаква да тръгне и вторият сезон http://www.youtube.com/watch?v=tnHR1...eature=related

За тези които си нямат идея от сериалът ето ви инфо >http://www.hbo.com/game-of-thrones/index.html Същият както и The Borgias-,,Борджиите'' http://www.youtube.com/watch?v=Fxw-ofWIzEE си струва човек да ги следи.

Last edited by коки; 05.09.2011, 10:28.
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Споко, щастливо задомена съм, просто не се чувствам достатъчно "зряла" за "мадам".

Коментар

...
            Не съм мадам, но съдейки по някои откровения..има ...възможности на това поприще.
            Ако го даваш все още "мадмуазел", тогава съм длъжен да поднеса извиненията си... И наистина се извинявам!

Нали схвана коя точно е причината: защото ме опроверга индиректно в твърдението ми, че наливаш масло в огъня..., не направи никакъв опит да влезеш в пререкания, нито пък да се защитиш след моите "нападки". Мисля, че постъпваш правилно - ето, че ме накара да се чувствам виновен... Поне да беше казала, че съм аморален, или нещо такова, а ти - ни "ШЪ", ни "МЪ" (от един лаф - "ни шава, ни мърда")... (отново си мислех по въпроса, как ние - виртуалните събеседници тук, без да познаваме някого реално, можем да го определим като аморален и като заплаха за нашите деца...., но и да сме убедени в това си твърдение и да не намираме думи за извинение...). Да, има хора, които през живота си не са казвали оная думичка - "извинявай", но това е една друга тема...

И, тъй като си все още госпожица, само един съвет от мен: не залагай на виртуалната любов, нито на подобни (виртуално-реални) познанства. Може и да има успели във виртуално-реалните взаимоотношения, но превесът е на неуспелите... Все пак, ти си решаваш! Успехи!
            Last edited by zarco; 04.09.2011, 22:46.
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              ПС. Сега гледах новият Конан Варварина..... Е на времето Арнолд какво животно беше и как му отиваше ролята... Тоя новият по скйоро ме привлича сексуално, от коклото да провокира варварина у зрителя....
              Тия дни четох някъде, че и на Бойко този новият по-му харесал. ще потърся статията.
              Last edited by Зарзаватчийски глас; 04.09.2011, 21:45.

Коментар

• ПС. Сега гледах новият Конан Варварина..... Е на времето Арнолд какво животно беше и как му отиваше ролята... Тоя новият по скйоро ме привлича сексуално, от коклото да провокира варварина у зрителя....

Коментар

Maранди, Благодаря!
                  Не съм мадам, но съдейки по някои откровения..има ...възможности на това поприще.
                  Сега е момента да ти поиска ръката... Ти му намекни.. Една мадама в квартала имаше един лаф - Една жена реши ли да забременее ще го направи, така че гладай поне да е от теб...Лафа работи.. Пробван е...

Коментар

• http://vbox7.com/play:742f971d - Спомени от га бехме млади... Какви педераси имаше тогава, това днешното никакви педераси не са...... Какъв философски въпрос ме е подгонил днес и не ми дава мира: Защо кайсиевата ракия такъв елексир и колко точно мога да погълна докато вече спра да и усещам вкуса и да мина на друга, за да не я хабя тая (кайсиевата)????

Коментар

• Maранди, Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Абе не ми се ще да ти чупя рахатлъка качвайки ти холестерола и захарта , но виждам сериозни пропуски в плей-листата ти, освен ако с тия песновки не си се валял в краката на Дългополските дружинни ръководителки .
                        ==================================
                        Коки , верно не съм догледал за Тенко Славов - т,е инфото е това както го даваш, т.е Бай Косьо го е клепал , ама тия неща дори навремето си ги знаехме под сурдинка . Другият силен музикант с широк гръб беше Йордан Караджов ,който успя да издейства реабилитация на групата след "прочутия" концерт в зала "Лазур"през 1982 г. , мисля ....и култовата реплика :" И под ударите на милицията ние ще пеем и свирим за народа !" преди да ги свалят от сцената и да им спрат уредбите ! За съжаление тогава не бях в залата и случката я знам от мои приятели, които са присъствали ....
                        Хихи,

обичам хора, които мислят светкавично! Поздравления, за което!

Това е "тънката" ми идея, която се опитах да пробутам като мнение. А, именно, че сантиментите, породени от музика/филми и прочие изкуство от т.нар. "стари" времена, са просто признак, че степените на свобода при 'орицата бяха рязко ограничени във Времето.

П.П. Искрено вярвам, че 2012 година ще бъде преломна и т.нар. "апокалипсис" ще бъде под формата на това, че политици/финансовите пазари и прочие ще осъзнаят, че маркетинговите планове трайно съсипват отношенията между 'орицата. "Защитната" реакция е - отблъскват!

И тогава политици/компании ще осъзнаят - "Може ли да има държава - без хора!", "Може ли да има успешен корпоративен проект без хора?"

Наблюдавам положителни наченки в тази посока, че "модела" е сбъркан и аз затова не обвинявам никого и никога за нещо, понеже управляващите също се учат в движение и имат право на толеранс и втори шанс.

П.П.П. Изчезвам да полоча по кръчметата и да се видя с приятелчетата, че в тия дни маркетинговия Проект - "Софето" се завръща по родния си край

Успех!
                        Last edited by marandi; 04.09.2011, 17:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                          .....сглобих плейлиста с парчета,
                          на които Чичо ви (към по-малките) е разцъквал дискотеките гелосан с бели чорапи...
                          Абе не ми се ще да ти чупя рахатлъка качвайки ти холестерола и захарта , но виждам сериозни пропуски в плей-листата ти, освен ако с тия песновки не си се валял в краката на Дългополските дружинни ръководителки .
                          ==================================
                          Коки , верно не съм догледал за Тенко Славов - т,е инфото е това както го даваш, т.е Бай Косьо го е клепал , ама тия неща дори навремето си ги знаехме под сурдинка . Другият силен музикант с широк гръб беше Йордан Караджов ,който успя да издейства реабилитация на групата след "прочутия" концерт в зала "Лазур"през 1982 г. , мисля ....и култовата реплика :" И под ударите на милицията ние ще пеем и свирим за народа !" преди да ги свалят от сцената и да им спрат уредбите ! За съжаление тогава не бях в залата и случката я знам от мои приятели, които са присъствали ....
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                            Здр. на всички малки и по-големи!

Докато си поркам кавето сглобих плейлиста с парчета,
                            на които Чичо ви (към по-малките) е разцъквал дискотеките гелосан с бели чорапи.

http://www.youtube.com/watch?v=48j2h...BFp&playnext=0
                            Селекцията "кърти" мивки наистина

Вярвам, че някой ден пак ще сме живи и здрави и ще въртим дупарките на манежа без предпазна мрежа, в някой град/държава/село и т.н. Т.е. ще се борим да си запазим пълната свобода, понеже досегашния финансов модел не "толерира" подобни чувства, а също и фискалния!

Ще поживеем - ще видим!

Успех!
                            Last edited by marandi; 04.09.2011, 17:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Много си права.
                              ........................
                              .
                              Казах ти, че Мадам Шъ ми е в личния топ 3 по интелект в този форум

П.П. Аз затова и не ги "деля" 'орицата на мъже/жени, млади/стари и прочие ... ( освен, ако не е, за да се спретне някое "приключение" )

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Естествено и аз харесвах нашите си рок-китарковци - за времето си и за условията в които работеха ,бяха много добри ....Обаче днес отдавна никой не сеща примерно за един Тенко Славов - за съжаление ( пък и го изкараха доносник на ДС) ..

SPART; не знам къде си чел това инфо за Тенко Славов ,но точно пък той никога не е бил ухо и донодник на куките оно време . Поради тая причина и не са го пускали да работи в чужбина. Него го е клепал най -много Константин Марков от група “Тангра”.Сега Тенко Славов живее в САЩ
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X