If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Да знам го беше добър. Иначе има и хубава ирланска водка троина дестилация, но ние говорим за масовите не скъпи качествени водки..А има и много скъпи руски- със злато и ...
Много добро съчетание цена качество за водки на пазара е Собиески- има промоции в Метро за под 10лева, да не забравяме Сталичная- 14-16лева, а до 20 може пак там да се купят и Абсолут- шведска и Финландия и Смирноф.Това са стари марки със традиции и качество.За тези които питаш- не ти ги препоръчвам- въпреки че за вкус..А от БГ за мен добра е Търговище , но тя е почти колкото Собиески на цена
Кире, преди време имаше некъв червен Макой - тройно варен, също беше на почит в моята компания заедно с Търговище!
Много добро съчетание цена качество за водки на пазара е Собиески- има промоции в Метро за под 10лева, да не забравяме Сталичная- 14-16лева, а до 20 може пак там да се купят и Абсолут- шведска и Финландия и Смирноф.Това са стари марки със традиции и качество.За тези които питаш- не ти ги препоръчвам- въпреки че за вкус..А от БГ за мен добра е Търговище , но тя е почти колкото Собиески на цена
Това е нечовешки много.... Бенчмарка е Финландията.. Тя е еталона за качество спраямо цена. По скъпа водка от тази не е разумно да се купува... Няма смисъл. 70 лв. за бутилка спирт си е много. В края на краищата има и не лоши български водки, а с горницата ще вземеш мезета за 2 ма човека.
Не съм много по водката, но понеже виждам, че сте пробвали почти от всичко да питам за мнението ви за:
* Руский стандарт
* Сталинская водка / тая май е румънска
Бате Пешо, то туй вярно ще дигне и умрелите от гробовете. А пък това го пускаме само на мегданя, щото в къщи гърма с пушката у тавана и после изтича житото долу
Добро утро, Мечо!
Добро утро и на останалата част от тайфата!
Снощи рано съм се оттеглила. Гледам, спретнали сте си дискотека
П.П. Бате Пешо, ако не се бъркам единствената мъжка носия, при която има и бАтуши е на кукерландците /ямболии/. При северняшките носии бАтушите място нямат
Ама може да се бъркам!? Онуй, Русото водно конче ги разбира нещата. Дано пикира и ни светне крушките!
П.П. Объркала съм се, явно още ми се спи. Послеписът не е до Бате Пешо
Бате Пешо, то туй вярно ще дигне и умрелите от гробовете. А пък това го пускаме само на мегданя, щото в къщи гърма с пушката у тавана и после изтича житото долу
Не схващам, защо Еленино хоро се слуша в чалготека, ако няма нищо общо с чалгата...
Нам как стана дума за Еленино в една компания тия дни - и една дама ме покани в техният клуб, в който се занимавали с... танци (брей, че клубове имат тия хора...), па често ходили тук-там по странство с тия си занимания, ама за сега нямам нито време, нито амбиции...
Като дадеш кинти, може да доведат и шведките, и Сиси боата да излезе без боата
Като се върна у нашенско първо на чалготека, слушам Елено моме, после няма значение
Не схващам, защо Еленино хоро се слуша в чалготека, ако няма нищо общо с чалгата...
Нам как стана дума за Еленино в една компания тия дни - и една дама ме покани в техният клуб, в който се занимавали с... танци (брей, че клубове имат тия хора...), па често ходили тук-там по странство с тия си занимания, ама за сега нямам нито време, нито амбиции...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар