IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Не, не е клетка. С отстъпено право на строеж от общината. Мисля, че го водят "масивен" - тухлен, с бетонна плоча. Направен е в срока, упоменат в договора и сега съм тръгнала по всички инстанции да го регистрирам и въвеждам в експлоатация.
    В главата ми се е загнездила "брилянтната" мисъл, да намеря някоя фирма, която се занимава с такъв род услуги, да си платя и да не се занимавам с глупости.
    То по скоро иди до общината да ти кажат какво и къде трябва да се ходи, че на всякъде искат лични подписи и без теб няма да стане... Но ще загубиш няколко дни...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Той какъв е гаража. Щото тия незаконните клетки са много трудни вече за озаконяване.
      Не, не е клетка. С отстъпено право на строеж от общината. Мисля, че го водят "масивен" - тухлен, с бетонна плоча. Направен е в срока, упоменат в договора и сега съм тръгнала по всички инстанции да го регистрирам и въвеждам в експлоатация.
      В главата ми се е загнездила "брилянтната" мисъл, да намеря някоя фирма, която се занимава с такъв род услуги, да си платя и да не се занимавам с глупости.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
        Сигурно EUR/USD1.16 очакват ...a?
        Да 1.6 е очакван курс евро долар, който сега е примерно 1.34 тс не са го улучили с няколко цента, и като говорим за ресурса на две банки си става цифра. Те така си чакат все разни работи. На времето изкаха милиони от държавни книжа на Турция и ги обявиха за герои. От тогава сигурно минаха повече от 5-6 години същите олигофрени ни дърпат все назад, но покриваме загубите от други пера и всичко на книга е ОК. Чудя се защо никой до сега не се е сетил да ги изпоуволни и да ми даде мандат да се саморазправя с тях ама.... Няма мениджъри в тая държава.

Коментар

Мале днес ка не ми се рА(ударение)боти... Това вторниците трябва да ги направят почивни дни... Апа сега всички шефове са озверели щото кризата щала да кара до 2016 та и чакали евро / долар на 1.6 (каквото и да значи това) до нова година и били загубили незнам си колк пари.. Ей луд народ значи
          Сигурно EUR/USD1.16 очакват ...a?
          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Здрасти, Космо!
            Аз съм в отпуска. Ще ходя да регистрирам гаража в общината и в момента издирвам 16 /шестнадесет/ документа. Чета изискванията и в мен възниква такова едно съмнение, защо аджеба, изискуемите документи са само 16, а не 66
            Много луд народ, значи!
            Той какъв е гаража. Щото тия незаконните клетки са много трудни вече за озаконяване.

Коментар

Мале днес ка не ми се рА(ударение)боти... Това вторниците трябва да ги направят почивни дни... Апа сега всички шефове са озверели щото кризата щала да кара до 2016 та и чакали евро / долар на 1.6 (каквото и да значи това) до нова година и били загубили незнам си колк пари.. Ей луд народ значи
              Здрасти, Космо!
              Аз съм в отпуска. Ще ходя да регистрирам гаража в общината и в момента издирвам 16 /шестнадесет/ документа. Чета изискванията и в мен възниква такова едно съмнение, защо аджеба, изискуемите документи са само 16, а не 66
              Много луд народ, значи!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Бря, аз те подкрепих по дифолт .... а, па ти 5 дена "търси" у гугле-то дали съм "прав"?

Заеби, му викам на това - хихи

П.П. Вземай пищака и ме стреляй у сърце кат' ще е така ( с подозрение ) от началото до края ...
                Вай, вай! Бек минаха 5 дни И как така реши, че се съмнявам в тебЯ:!? До вчера не бях търсила нищо у гугле-то. И аз като теб слушах /и не само/ слушах момците, които изпълняваха сложни мотиви от добруджанската фолклорна област

П.П. Пищакът ще го взема, но се питам дали да не си взема белезниците, електрошоковата палка и разни други такивити нещица. И сам виждаш, времето се захлажда - няма да имам проблем с пренасянето на кубчетата лед.
                Мечо

Коментар

• Мале днес ка не ми се рА(ударение)боти... Това вторниците трябва да ги направят почивни дни... Апа сега всички шефове са озверели щото кризата щала да кара до 2016 та и чакали евро / долар на 1.6 (каквото и да значи това) до нова година и били загубили незнам си колк пари.. Ей луд народ значи

Коментар

[/B]

Много ясно! Като есенното време на Британските острови. Да ти се не види брилянтната мисъл и словесната еквилибристика!
                    Ама кой, кажи ми кой ти е виновен като не знаеш къде да търсиш в нета!?
                    Чети и се образовай!
                    http://horo.bg/index.php?menunode=17...materialid=504
                    Така е! Ама що си мисля, че определението - брилятната (мисъл) трябва да бъде изписано в кавички... , т.е. - "брилянтната" (ми) мисъл...

Приятен ден на всички!
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

................
                      П.П. Благодаря ти изчерпателния отговор, относно бАтушите. За добруджанските танци съм чувала, че танцьорите са леко приведени, с едната ръка зад гърба, като с това се имитира носенето на чувал със зърно.
                      Бря, аз те подкрепих по дифолт .... а, па ти 5 дена "търси" у гугле-то дали съм "прав"?

Заеби, му викам на това - хихи

П.П. Вземай пищака и ме стреляй у сърце кат' ще е така ( с подозрение ) от началото до края ...

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                        Виж сЯ, ако трябва да съм обективен (а все си мисля, че го постигам някак си), след като ти простя любопитството (както искаш от мен), бих споделил какви са ми асоциациите, но да не бъда разбран погрешно: тъй като "леко приведената" позиция се среща (спорад теб) - при прибирането на зърното (какъвто и да е смисълът на тия действия), па и при носенето на чувал със зърна (както каза ти), та - след като потърсих инфо в нета (даденото от теб ми беше недостатъчно), получих разни други прекалено интимни ситуации, които описват леко приведени позиции на просранствени тела..., те също си събираха зърната, но никъде не ставаше дума за Добруджа..., затова реших, че съм попаднал на грешната информация... Такива ми ти асоциации.. т

Просто и ясно, нали?

Много ясно! Като есенното време на Британските острови. Да ти се не види брилянтната мисъл и словесната еквилибристика!
                        Ама кой, кажи ми кой ти е виновен като не знаеш къде да търсиш в нета!?
                        Чети и се образовай!
                        http://horo.bg/index.php?menunode=17...materialid=504
                        Мечо

Коментар

[/B]

Ще ме прощаваш за любопитството, но би ли споделил какви асоциации създава крилатото ти въображение и бедната ти фантазия!?
                          Виж сЯ, ако трябва да съм обективен (а все си мисля, че го постигам някак си), след като ти простя любопитството (както искаш от мен), бих споделил какви са ми асоциациите, но да не бъда разбран погрешно: тъй като "леко приведената" позиция се среща (спорад теб) - при прибирането на зърното (какъвто и да е смисълът на тия действия), па и при носенето на чувал със зърна (както каза ти), та - след като потърсих инфо в нета (даденото от теб ми беше недостатъчно), получих разни други прекалено интимни ситуации, които описват леко приведени позиции на пространствени тела..., те също си събираха зърната, но никъде не ставаше дума за Добруджа..., затова реших, че съм попаднал на грешната информация... Такива ми ти асоциации..

Просто и ясно, нали?
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                            При бедната ми фантазия, такава позиция създава доста по-различни асоциации у мен - не толкова свързани със зърното и обвивката, в която се съхранява то (чували, или както там си ги наричате), но и с по-други неща...

Ще ме прощаваш за любопитството, но би ли споделил какви асоциации създава крилатото ти въображение и бедната ти фантазия!?
                            Мечо

Коментар

Молим, коригирай се! Не всички тук сме природно руси като теб. На някои ни се налага да работим за едната боя и посещението при стилиста, с цел придобиване на подходящ фенотип в съответствие с IQ-то

П.П. Благодаря ти изчерпателния отговор, относно бАтушите. За добруджанските танци съм чувала, че танцьорите са леко приведени, с едната ръка зад гърба, като с това се имитира носенето на чувал със зърно.
                              При бедната ми фантазия, такава позиция създава доста по-различни асоциации у мен - не толкова свързани със зърното и обвивката, в която се съхранява то (чували, или както там си ги наричате), но и с по-други неща...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Че тукинка има ли 'орица, които да 'одят на работа? Не ми се вярва
                                Молим, коригирай се! Не всички тук сме природно руси като теб. На някои ни се налага да работим за едната боя и посещението при стилиста, с цел придобиване на подходящ фенотип в съответствие с IQ-то

Мечо

Коментар

Working...
                                X