IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
    стига сте бляли в мониторите по никое време, че утре ще се търкаляте по офисите брадясали и недоспали, все едно сте били на среща с вампиркa
    Че тукинка има ли 'орица, които да 'одят на работа? Не ми се вярва

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Tези "табиети" са дошли от места дето водата е кът и миенето вероятно е съвпадало с дъждовете, които са били спорадични.
      Киризих час-два да сричам от любопитство. Русото е 'ноу е любопитно винаги - хихи

Мярнах на няколко места, че т'ва си е било езически ритуал от Африканско племе и датирал от около 4000 год. преди Христа.

Горното, ако е вярно автоматично отсвирва религиозния "довод", който се налага или по-скоро е било "модифицирано" от религиите. После остана т.нар. "хигиеничен"? Вярно е, че евреите го вкарват, а също и исляма. Колкото и да е странно при християнството едва след 49 г. след Христа отпада. Т.е. за християните била важна вътрешната чистота и затова го отсвирват кат' символ на "хигиената", но също го е имало в началото.

Плюсовете и минусите са доста спорни и любопитни на фона на стотиците мнения и статии, които изчетох, та аз съм пас като мнение.

П.П. Видно е, че ритуалът става актуален в УСА след "сглобка" между президент и министър на здравеопазването - евреи и там %-тите са доста високи.

Забавна е позицията на ЮКей, те го отсвирват, защото няма кой да плаща за подобни операции, възлизащи на 300 хил. мъжки бебета годишно при недоказани еднозначно ползи.

И тук идва любимия ми момент как в УСА през 1996 г. забраняват женското "обрязване" ( най-общо 3 вида ) със закон, а мъжкото продължава да се толерира. То па в последните години намалявало по незнайни причини ....

Ако има някой доктор, специализирал традиционна медицина в тази посока, би ми било любопитно да чуя и негово/нейно мнение, а не на Добче-ва мнението ( нищо лично ), дет' рече и отсече, че било "по-хигиенично" и край. Шъ ка'иш, че редовно преглежда патките на всички мъжки участници у форумО всяка вечер преди лягане ....

Подобни мнения на база личен опит от 2-3 пишки ги отсвирвам по дефолт

П.П. Хубава и спокойна седмица на бебетата сладки!
      Last edited by marandi; 21.11.2011, 05:49.

Коментар

• стига сте бляли в мониторите по никое време, че утре ще се търкаляте по офисите брадясали и недоспали, все едно сте били на среща с вампиркa

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
          А жената гледа на мъжа като на кон -хем да дърпа талигата , също да можеш да го пояздиш ,а и да го хванеш за повода ,да го изведеш , че да ти завиждат какъв жребец водиш и че за всичко става .А като остарее -на луканка . Шегувам се , разбира се .
          Т'ва е 'ноу яко - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Tези "табиети" са дошли от места дето водата е кът и миенето вероятно е съвпадало с дъждовете, които са били спорадични.
            Не мога да говоря за ничия хигиена - така - наизуст, нито пък по условие да направя заключение, че някой е по-чист, само защото няма част от кожата си на определено от природата място...
            Все пак, всеки е свободен да прави с тялото си, каквото пожелае. Друг е въпросът, че в някои религии това е даденост, която се върши по избор от родителя. Може да не съм прав, но за мен това не е редно, още повече, че в някои от случаите се получава дълбока психична травма (при по-големи деца), а в нета има споделени много случаи на осакатяване на хора, тъй като "операцията" не е правена от компетентни медицински лица... Ай стига, че много задълбах в материята...

Все пак - при липсата на вода в различи географски ширини, независимо от обрязването - смрадта пак би трябвало да е голяма... ..., но тамошните "булки" - и те не са цвете за мирисане......, така че - нещата не са така трагични при тях...
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Tези "табиети" са дошли от места дето водата е кът и миенето вероятно е съвпадало с дъждовете, които са били спорадични.

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                ....
                Ха сега наздраве... па утре ще Ви кажа добро утро ако се събудя преди обед
                На последното ти въпросче ще ти отговоря,че е вярно...
                Иначе тук съм по работа, не с мъж на разходка

Ти гледай сЯ да ме ядосаш! Кое му е вярното, че заради хигиената се прави, така ли? Еми, тогава, да си премахнем оперативно цялата кожа, все в името на добрата хигиена ще бъде... Щом някой го мързи да поддържа КОЛКОТО ТРЯБВА личната си хигиена - еми - да реже тогава...

Това, че си на работа, не би трябвало да означава 24-часова заетост, нЪл... (не ми се вързвай, де, нали виждаш, че се опитвам да те нахъсам да се оправдаваш...)
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Ехе,Зарко, ама ти си можел и да шеташ. Ще имам точно два дни за такива дейности преди да поема в друга посока.
                  Тая грешка в ред 4 ме подлуди... Ще я мисля друг път . Събирам багажа и поемам към Бг.

Ама - каква грешка? Я стига си фантазирала! Една дама ми беше направила забележка, когато почнах да казвам какви продукти (и подправки) съм използвал за пилешката (си) кавърма... Лошо няма, де - всяка от вас си има изградени навици в домакинстването, така че не може да не й правят впечатление подробностите, които споделя някой друг...

На мен си ми харесва това, което правя, вероятно, защото винаги съм изгладнял, но ако се мотая цял ден на едно място и съм близо до хладилника, едва ли ще си ям манджите с такава охота...

Наздраве, па гледай да ни кажеш дубрютруту си като мен - надвечер..., ще знаем, че си забила някой Рязанцев и това ти е харесало... (затова живеем, все пак...)

Коментар

• Ехе,Зарко, ама ти си можел и да шеташ. Ще имам точно два дни за такива дейности преди да поема в друга посока.
                    Тая грешка в ред 4 ме подлуди... Ще я мисля друг път . Събирам багажа и поемам към Бг.
                    На последното ти въпросче ще ти отговоря,че е вярно...
                    Иначе тук съм по работа, не с мъж на разходка
                    Last edited by Доби; 20.11.2011, 18:46.

Коментар

Ей това последното е много вярно. Кошмар е ако живееш с човек,на който повечето приятели са от ази категория. Аз поне успях да се дистанцирам, въпреки че го направих малко късничко.
                      Добро утро на всички!
                      Тъй като смятам, че попадам в графАта "всички", благодаря за вниманието - добро утро и от мен...

Не успях да си кажа добютруТУ по-рано, Щот днес беше "тежък" почивен ден за мен... АВе - тия жени как насмогват с всичко - Нооооого им се чудя...

Днес извъртях една пералня (от ранни зори), та си викам - ми Ко Ше ми стане, ако пусна още една?... Да де, ама пералните "ги забравих", а чистенето и подреждането - до дълбокият след обяд..., добре че по едно време му люснах едно червено Регионално мерло от Тракийската низина с едни дробчета по селски, добре че вчера ги приготвих, иначе с таА работа щях да изпукам от глад...

И сега си правя един грах, дето отдавна му се точа (Щот дробчетата по селски на два пъти свършват, въпреки, че ги "насищам" яко с лук- 4-5 глави, чушка, че и целина - много си я обичам и я слагам навсякъде, където ми скимне......, па и подправки всякакви - даН изброявам, че добрите домакини току-виж ме попитали, примерно, как върви босилека с копър, но обикновено си вземам връзка пресен копър и също слагам където ми дойде, за да не става зян... )....

И сега - няма по-хубаво от това, всичко около теб да блести от чистота, да си сит и да викаш: "Ха наздраве!"...

По същество, тук май сме се събралЕ такВИЗИ - все една майка ни е раждала... Все късничко се дистанцираме..., ама де да знае човек, че хората се променят?... (риторично въпросче, де...)

Наздраве, де - и от дубрютру - на приятна вечер!

(Доби, кажи как са ония - резнатите..., една дама толкова ме поучаваше, че товасе правело, заради добрата хигиена... ..., а аз й викам, то и Рязанцев може да е с лоша хигиена, ако няма хигиенните си навици от малък...)

Коментар

• Космо, залягай над книгата дето я пишеш час по-скоро! Според мен ще стане супер интересно четиво, особено ако не изневериш на себе си и стила си!
                        Приятна неделя на всички, каквото и да правите!
                        http://www.youtube.com/watch?v=QEsFN...eature=related

Коментар

Ей това последното е много вярно. Кошмар е ако живееш с човек,на който повечето приятели са от ази категория. Аз поне успях да се дистанцирам, въпреки че го направих малко късничко.
                          Добро утро на всички!
                          Така е. А процеса по отсяването им е много труден и минава през скандали с роднини, сръдни.. Знаеш за каво говоря: Звъни ти майка ти в 7 сутринта и се почва: Защо си набил сина на чичо ти Вальо дето го взе наработа и си му сложил глоба...То момчето нищо че крало бензин и ударило пияно кола за 50 000 лева във колона пред дискотека в Ботевград (къде е София, къде Ботевград и защо служебна кола е извън гаража по това време.... не питам даже) и се е сбил с дошлите полицаи които сега те викат като свидетел защото колата е на името на моята фирма..... ама има грешка има и прошка.. Той чичо ти Вальо преди години те е водил на зоологическа градина и много помага на баща ти като строихме вилата.. Сега се е притеснил ще вземе някой инфаркт да направи заради теб (обърни внимание "Заради мен")... Или ти звъни жена ти: Тука на вратат са дошли Тапата и Венци пияни идрусани, с три курви и те търсят да сте ги чукали на влата на Панчерево.. Не мога повече да издържам.. Беше обещал че повече няма да првиш така... Оди обяснявай че тия свини (бивши съквартиранти от студентските години и съотборници от водната топка..) им отказваш да се виждате от една година и изобщо нямаш идея как са се присетили за теб и са цъфнали на вратата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                            Що да се шегуваш. Деба и малоумниците...Е за това човек трябва да си подбира приятелите, а не като мен, да се огради с безделници и неудачници, ама вече е късно....
                            Добро утро на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                              А жената гледа на мъжа като на кон -хем да дърпа талигата , също да можеш да го пояздиш ,а и да го хванеш за повода ,да го изведеш , че да ти завиждат какъв жребец водиш и че за всичко става .А като остарее -на луканка . Шегувам се , разбира се .
                              Що да се шегуваш. Това е съвсем нормално човек да асоциира поведения между одушевени и неудошевени предмети, между хора и жиовтни.. Доказано е че хората коиот обичат животните са по добри и към други хора.. За това дадох примера с жената и колата... Колата при мъжа се приема по един много особен начин (тук естествено е индивидуално и винаги има изключения). Не просто като поредната вещ (пералня, печка или бор машинка)... Мъжа е свързан с колата и е особенно чувствителен към нея (както към жената).. За това като има разни ревниви идиоти има и хора дето като им чукнат леко колата скачат да се бият... Странно нещо е човешката логика и психика.....

Аз примерно съм сменил сигурно поне 50 коли но още си помня москвича осмак и ладичката. Така и с жените - имаш 10 тки връзки и бракове + платената л'бов и еднодневните закачки, но си спомняш гаджето с което сте се целували на село в парка преди 30 години и си задаваш въпроса какво ли е станало с това момиче... А сега след цяла нощ секс дето само не се изяждате накрая се случва да не знаеш името на партньорката си.... Психология, време, период на развитие на личността, разни хора разни идеали... На времето карах колата за удовослтвие. Сега все търся да излъжа някой да ме повози.. Така и със жените - преди ми беше уникално изживяване тръпка, секс, чувства емоции.. Сега само търся някоя булка за с..ка и да заспивам.... Хванах се че излизам с едно момиче щото готви хубаво, след като тя ми напомни че от няколко срещи в нас не сме били интимни, а все пак е женена и не кръшка на мъжа си за да готви в друга къща... И всичко това някъде в подсъзнанието....

ПС. Отложи ми се ходенето до Пловдив.. Тия идиоти не са успели да демонтират уредите и мебелите които щяхме да караме и ми звънят (събудиха ме даже) сутринта и викат айде да ходим към 5 вечерта.. Теглих им една майна, това значи да и дойдем в София по нощите..Приятели.... нека се сърдят, ама не може да вържеш някой който е мноог зает по принцип човек и чака събота и неделя като Нова година, да търси микробус, да носи да те кара, пак да носи, а ти предните дни вместо да свършиш твоята работа да ходиш за риба, да пиеш или кавото там правиш и да объркаш цялата организация.... Деба и малоумниците...Е за това човек трябва да си подбира приятелите, а не като мен, да се огради с безделници и неудачници, ама вече е късно....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Аз така и не намерих перфектната за мен жена. То и аз не знам какво търся де...

Един бивш колега, велик банкер на времто викаше -Мъжа гледа на жената като на леката кола. И няма лека кола дето да става ем да ти вози семейството ем да ходи на рали. Ако почнеш да ги ползваш не по предназначение или се чупят или харчат много... Та за това ти трябват или две или повече коли, или да си уточниш приоритетите и да вземеш тази кола която ще ти отговаря на нуждите.... МНого умно казано.. В тия думи е събрана всиката тайна на щастливата връзка от мъжка гледна точка...
                                Last edited by rinaa; 20.11.2011, 02:15.

Коментар

Working...
                                X