Първоначално изпратено от Kosmonavta
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНикак не обичам като се съберат повече от два почивни дни. После много трудно влизам в ритъм. Още от понеделник ми беше едно петъчно ...Като капак на всичко днес трябваше да ходя до една държавна институция да заверявам едни документи. Като влязох в кабинета и срещу мен се изправиха едно младо момче и едно още по-младо момиче. И като взеха да ми обясняват, че нямало да стане. Къде 15 минути ги изтраях после им прекъснах лирическите отклонения с думите, че не ги питам може или не може да стане. Това си е техен проблем. Мен ме интересува как да стане
.
После тръгнах да излизам от сградата и чух пиано. Мелодията ми се стори странно позната. Заслушах се - Металика. В сградата имаше някаква музикална школа. Отидох и погледнах. Видях едно хлапе 18 или 19 годишно, а около него бяха насядали няколко хлапета и слушаха. МдъъъГледката ми хареса
.
http://vbox7.com/play:4408242c
П.П. Мисля, че героят на Том Хенкс във филма Филаделфия беше казал, че цигулката гали слуха, а чело - душата
М дааа по институции, банки и фирмета само с твърда ръка става... Иначе Металика са яки... Днес и аз бях в дебрите на една рекламация на един уред който се оказа по голям от кокото очаквах и се оказа че не можело да го смена или да ми върнат парите защото не бил поръчан по интернет (????!!!!!), защото нямал дефект и те понеже нямали друг различен аз трябвало да си го взема....Каква опертаивка им спретнах в една от столичните вериги, че не само ми дадоха парите а не взеха и уреда та се връщах да им го дам втори път (останал в багажника).... Деба и лекетата, в САЩ си взимат елхи ползват ги на Нова година и полсе ги връщат (мисля три месеца е срока за размисъл) и им възстановяват парите при нас още въобще не сме взеллзи в обществото на потребителите.. А не трябва да сме пасивни..., защото иначе разни пушещи пред магазините малоумни приодавачки почват да се имат за безсмъртни ои става опасно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
Не помня на кой беше оргинала.. Иначе и аз харесвам подобни хитове.. Слушам активно Глория Естефан...
Коментар
-
Никак не обичам като се съберат повече от два почивни дни. После много трудно влизам в ритъм. Още от понеделник ми беше едно петъчно ...Като капак на всичко днес трябваше да ходя до една държавна институция да заверявам едни документи. Като влязох в кабинета и срещу мен се изправиха едно младо момче и едно още по-младо момиче. И като взеха да ми обясняват, че нямало да стане. Къде 15 минути ги изтраях после им прекъснах лирическите отклонения с думите, че не ги питам може или не може да стане. Това си е техен проблем. Мен ме интересува как да стане
.
После тръгнах да излизам от сградата и чух пиано. Мелодията ми се стори странно позната. Заслушах се - Металика. В сградата имаше някаква музикална школа. Отидох и погледнах. Видях едно хлапе 18 или 19 годишно, а около него бяха насядали няколко хлапета и слушаха. МдъъъГледката ми хареса
.
http://vbox7.com/play:4408242c
П.П. Мисля, че героят на Том Хенкс във филма Филаделфия беше казал, че цигулката гали слуха, а чело - душатаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеKosmonavta благодаря за преценката ти. http://www.youtube.com/watch?v=TR3Vd...eature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеLast edited by коки; 02.09.2011, 20:47.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеKosmonavta благодаря за преценката ти. http://www.youtube.com/watch?v=TR3Vd...eature=related
ми като сме почнали с чалготеката
поздрави коки
http://youtu.be/lm0w0nIiygEБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеТова е уникален хит.... Много романтично.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеА добър ви ден на всички ! В последно време едва ли има хора които нямат проблеми в службата и в личния живот! Да, няма как да не мислим за тях, но все пак ако ги няма живота би бил скучен! Важно е да не забравим да оценяваме и хубавите неща! Един път се живее, не трябва да се отдаваме само на негативното! Въпреки всичко щастието е между нас, нужно е малко да се поогледаме и да го видим! Надявам се всички да го намерите бързо и да го задържат колкото се може по-дълго.Поздрав http://www.youtube.com/watch?v=p2Rch...eature=related
Това е уникален хит.... Много романтично.
Коментар
-
А добър ви ден на всички ! В последно време едва ли има хора които нямат проблеми в службата и в личния живот! Да, няма как да не мислим за тях, но все пак ако ги няма живота би бил скучен! Важно е да не забравим да оценяваме и хубавите неща! Един път се живее, не трябва да се отдаваме само на негативното! Въпреки всичко щастието е между нас, нужно е малко да се поогледаме и да го видим! Надявам се всички да го намерите бързо и да го задържат колкото се може по-дълго.Поздрав http://www.youtube.com/watch?v=p2Rch...eature=relatedВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеТова е валидно само в случаите когато последствията могат да бъдат предвидени със досатъчен процент достоверност. Иначе не трябва да купуваме акции или да караме кола. Адреналина и риска също не са за пренебрегване..... Тук се замислих за презервативите. Аз съм им голям фен - спасявали са ме многократно... НО понякога си заслужава риска да го махнеш в подходящият момент само и само да изпиташ определени наслади... Много е шарен живота Бате Пешо.. Много...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЗарко всеки е свободен да прави каквото си реши и да си избере каквото си ще верую за живота.Исках само да кажа че когато направиш съответен избор се случват съответните неща.И ако не си готов да ги понесеш не бива да правиш съответния избор.То е като да се опитваш да полетиш.Все по един начин завършва досега никой не е успял.Или като да скочиш от балкона.Винаги се пада на земята или на каквото има там.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение... НА ИЗНУДВАЧИТЕ / ИЗНУДВАЧКИТЕ......(бих добавил и аз)...
... природата... хормонът... измислени и нищо незначещи чувства... истинска любов... демагогията... - всичко това са инструментите на ПРИРОДАТА ... НА ИЗНУДВАЧИТЕ, които са избрали точно тоя символ-верую на своя живот... В сблъсъкът на двата полюса често лъсва истината, понякога - прекалено късно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКато чета червеното от поста ти - оставяш ни два избора - или да си поговорим с психиатър или с ветеринарен лекар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМного ясно ...
поета го е казал :
мАжете са сва вида - едните харесват жени с големи цици,
дрегите не харесват жени...
Коментар
Коментар