IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Не помня на кой беше оргинала.. Иначе и аз харесвам подобни хитове.. Слушам активно Глория Естефан...
    Одобрявам! Глория Естефан има хубави цици!
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Никак не обичам като се съберат повече от два почивни дни. После много трудно влизам в ритъм. Още от понеделник ми беше едно петъчно ... Като капак на всичко днес трябваше да ходя до една държавна институция да заверявам едни документи. Като влязох в кабинета и срещу мен се изправиха едно младо момче и едно още по-младо момиче. И като взеха да ми обясняват, че нямало да стане. Къде 15 минути ги изтраях после им прекъснах лирическите отклонения с думите, че не ги питам може или не може да стане. Това си е техен проблем. Мен ме интересува как да стане.
      После тръгнах да излизам от сградата и чух пиано. Мелодията ми се стори странно позната. Заслушах се - Металика. В сградата имаше някаква музикална школа. Отидох и погледнах. Видях едно хлапе 18 или 19 годишно, а около него бяха насядали няколко хлапета и слушаха. Мдъъъ Гледката ми хареса.
      http://vbox7.com/play:4408242c
      П.П. Мисля, че героят на Том Хенкс във филма Филаделфия беше казал, че цигулката гали слуха, а чело - душата

М дааа по институции, банки и фирмета само с твърда ръка става... Иначе Металика са яки... Днес и аз бях в дебрите на една рекламация на един уред който се оказа по голям от кокото очаквах и се оказа че не можело да го смена или да ми върнат парите защото не бил поръчан по интернет (????!!!!!), защото нямал дефект и те понеже нямали друг различен аз трябвало да си го взема....Каква опертаивка им спретнах в една от столичните вериги, че не само ми дадоха парите а не взеха и уреда та се връщах да им го дам втори път (останал в багажника).... Деба и лекетата, в САЩ си взимат елхи ползват ги на Нова година и полсе ги връщат (мисля три месеца е срока за размисъл) и им възстановяват парите при нас още въобще не сме взеллзи в обществото на потребителите.. А не трябва да сме пасивни..., защото иначе разни пушещи пред магазините малоумни приодавачки почват да се имат за безсмъртни ои става опасно...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        готино

ми като сме почнали с чалготеката
        поздрави коки

http://youtu.be/lm0w0nIiygE

Не помня на кой беше оргинала.. Иначе и аз харесвам подобни хитове.. Слушам активно Глория Естефан...

Коментар

• Никак не обичам като се съберат повече от два почивни дни. После много трудно влизам в ритъм. Още от понеделник ми беше едно петъчно ... Като капак на всичко днес трябваше да ходя до една държавна институция да заверявам едни документи. Като влязох в кабинета и срещу мен се изправиха едно младо момче и едно още по-младо момиче. И като взеха да ми обясняват, че нямало да стане. Къде 15 минути ги изтраях после им прекъснах лирическите отклонения с думите, че не ги питам може или не може да стане. Това си е техен проблем. Мен ме интересува как да стане.
          После тръгнах да излизам от сградата и чух пиано. Мелодията ми се стори странно позната. Заслушах се - Металика. В сградата имаше някаква музикална школа. Отидох и погледнах. Видях едно хлапе 18 или 19 годишно, а около него бяха насядали няколко хлапета и слушаха. Мдъъъ Гледката ми хареса.
          http://vbox7.com/play:4408242c
          П.П. Мисля, че героят на Том Хенкс във филма Филаделфия беше казал, че цигулката гали слуха, а чело - душата
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            Kosmonavta благодаря за преценката ти. http://www.youtube.com/watch?v=TR3Vd...eature=related
            Няма две мнения имаме еднакъв вкус за музика..На Но Даубт съм им ходил на концерт в Ню Йорк през 1997 (Жан Виденовата зима...)... Даже един колега (силно казано, беше от младежките организации на някоя партия) си взе автограф от Гуен Стефани.... Тогава аз вече виждах себе си като финансов министър, а Иван Костов беше моят идол.. Между другото това беше и един от най-ценните житейски уроци, ам го научих по трудният начин... Нали знаеш момента в който младият човек разбира че совите не са това ковето са, че не е бил прав за един куо неща за които се е бил със цялата си плам и енергия, че житейските ценности се купуват, че идолите всъщност са хора със всичките им пороци, че това че си част от нещо голямо, и ти влагаш цялата си енергия за него, не значи че в тежък момент голямото ще вложи нещо за теб, че твоите 100 лв. са много по ценни от 100 млн.лв. на организацията за която работиш, че в тежък момент роднините ти ще ти помогнат много повече от Министъра на финансите итн......... Странно нещо е житейският опит. Винаги съм се чудил как би се развил живота ми ако на 20 имах сегашният акъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              готино

поздрави коки

Сори, но това което съм поснала не мога да го нарека чалготека.
              Last edited by коки; 02.09.2011, 20:47.
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Kosmonavta благодаря за преценката ти. http://www.youtube.com/watch?v=TR3Vd...eature=related
                готино

поздрави коки

Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

Това е уникален хит.... Много романтично.

Коментар

А добър ви ден на всички ! В последно време едва ли има хора които нямат проблеми в службата и в личния живот! Да, няма как да не мислим за тях, но все пак ако ги няма живота би бил скучен! Важно е да не забравим да оценяваме и хубавите неща! Един път се живее, не трябва да се отдаваме само на негативното! Въпреки всичко щастието е между нас, нужно е малко да се поогледаме и да го видим! Надявам се всички да го намерите бързо и да го задържат колкото се може по-дълго.Поздрав http://www.youtube.com/watch?v=p2Rch...eature=related

Това е уникален хит.... Много романтично.

Коментар

• А добър ви ден на всички ! В последно време едва ли има хора които нямат проблеми в службата и в личния живот! Да, няма как да не мислим за тях, но все пак ако ги няма живота би бил скучен! Важно е да не забравим да оценяваме и хубавите неща! Един път се живее, не трябва да се отдаваме само на негативното! Въпреки всичко щастието е между нас, нужно е малко да се поогледаме и да го видим! Надявам се всички да го намерите бързо и да го задържат колкото се може по-дълго.Поздрав http://www.youtube.com/watch?v=p2Rch...eature=related

Коментар

Това е валидно само в случаите когато последствията могат да бъдат предвидени със досатъчен процент достоверност. Иначе не трябва да купуваме акции или да караме кола. Адреналина и риска също не са за пренебрегване..... Тук се замислих за презервативите. Аз съм им голям фен - спасявали са ме многократно... НО понякога си заслужава риска да го махнеш в подходящият момент само и само да изпиташ определени наслади... Много е шарен живота Бате Пешо.. Много...
                        Съгласен съм.Всеки си носи отговорността за постъпките.Пак повтарям че на природата и дреме за адреналина риска и изживяванията.Иначе най лошото което може да случи на презервативите е да започнат да се огъват както записал един дядо в една аптека в книгата за оплаквания

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Зарко всеки е свободен да прави каквото си реши и да си избере каквото си ще верую за живота.Исках само да кажа че когато направиш съответен избор се случват съответните неща.И ако не си готов да ги понесеш не бива да правиш съответния избор.То е като да се опитваш да полетиш.Все по един начин завършва досега никой не е успял.Или като да скочиш от балкона.Винаги се пада на земята или на каквото има там.....
                          Това е валидно само в случаите когато последствията могат да бъдат предвидени със досатъчен процент достоверност. Иначе не трябва да купуваме акции или да караме кола. Адреналина и риска също не са за пренебрегване..... Тук се замислих за презервативите. Аз съм им голям фен - спасявали са ме многократно... НО понякога си заслужава риска да го махнеш в подходящият момент само и само да изпиташ определени наслади... Много е шарен живота Бате Пешо.. Много...

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                            ... НА ИЗНУДВАЧИТЕ / ИЗНУДВАЧКИТЕ... ...(бих добавил и аз)...

... природата... хормонът... измислени и нищо незначещи чувства... истинска любов... демагогията... - всичко това са инструментите на ПРИРОДАТА ... НА ИЗНУДВАЧИТЕ, които са избрали точно тоя символ-верую на своя живот... В сблъсъкът на двата полюса често лъсва истината, понякога - прекалено късно...
                            Зарко всеки е свободен да прави каквото си реши и да си избере каквото си ще верую за живота.Исках само да кажа че когато направиш съответен избор се случват съответните неща.И ако не си готов да ги понесеш не бива да правиш съответния избор.То е като да се опитваш да полетиш.Все по един начин завършва досега никой не е успял.Или като да скочиш от балкона.Винаги се пада на земята или на каквото има там.....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Като чета червеното от поста ти - оставяш ни два избора - или да си поговорим с психиатър или с ветеринарен лекар.
                              Аз не се бъркам във вашия избор нито пък ви оставям някаква бройка избори.Всеки е свободен да си избира каквото реши.И после да си сърба последствията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Много ясно ...
                                поета го е казал :
                                мАжете са сва вида - едните харесват жени с големи цици,
                                дрегите не харесват жени...
                                Мале аз като попадна на някоя много надарена (в последно врем са само силиконови или дебелани, ама аз не съм някой лигльо) буквално се заигравам. Дори не стигаме до секс.. На времто така се заигравах с Москвича (първата ми кола).... Колко интересно как отношебнието на мъжа към жената и колата е много сходно.... Както се сетя било е 85 някъде и един приятел беше откраднал от УБО една паста в цвета на моя москвич и един ден зад блока двамата го пастирахме целия на ръка и го лъснахме с еднои парцали.. После сме седели и с часове сме го гледали (разбирай поне 20 човека) как като вали дъжд и капките се плъзгат по боята....

Коментар

Working...
                                X