Първоначално изпратено от Kosmonavta
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнениеКосмо съблазнява ги ориенталското излъчване С години съм го иследвал аз този феномен Колкото е по пищна и дебела Толкова онези там(по голямата част)от скандинавието и от албиона(по малката част)от мъжете се захласват по такъв тип жени Даже обърни внимание! че колкото е по лоша жената Толкова онези са по влюбени Явно им доставя одоволствие да бъдат унижавани и бити......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАма това жените са опасна работа.. Дойде ми един ирландец шеф по европейските програми нещо ще работи... Опасен чекиджия, само жени и чалга клубове са му в главата. Младо копеленце 34 годишно... И само жени и секс са му в главата.. И като харесал една колежка, грозновата дебеланка с огромни цици.. И я сваля много брутално - цветя, оферти, обарвания под формата на непоискани масажи.. Иначе женен дрисльото с две деца някъде по Ирландия....И да видиш другите жени (къде къде по-класни мадами) какво е завсист - Ама аз нарочно бягам от него, ама той и при мен се пробва ама аз не съм такава, Най мразя шефове дето си свалят почдчинените, Ама тая дебеланката кава е курва, Ох не ми говорете за тоя.... Мани, мани. ако не ги знаех какви са куросмуци щях да си помисля че съм попаднал в манастир...
Космо съблазнява ги ориенталското излъчване С години съм го иследвал аз този феномен Колкото е по пищна и дебела Толкова онези там(по голямата част)от скандинавието и от албиона(по малката част)от мъжете се захласват по такъв тип жени Даже обърни внимание! че колкото е по лоша жената Толкова онези са по влюбени Явно им доставя одоволствие да бъдат унижавани и бити......
Коментар
-
Ама това жените са опасна работа.. Дойде ми един ирландец шеф по европейските програми нещо ще работи... Опасен чекиджия, само жени и чалга клубове са му в главата. Младо копеленце 34 годишно... И само жени и секс са му в главата.. И като харесал една колежка, грозновата дебеланка с огромни цици.. И я сваля много брутално - цветя, оферти, обарвания под формата на непоискани масажи.. Иначе женен дрисльото с две деца някъде по Ирландия....И да видиш другите жени (къде къде по-класни мадами) какво е завсист - Ама аз нарочно бягам от него, ама той и при мен се пробва ама аз не съм такава, Най мразя шефове дето си свалят почдчинените, Ама тая дебеланката кава е курва, Ох не ми говорете за тоя.... Мани, мани. ако не ги знаех какви са куросмуци щях да си помисля че съм попаднал в манастир...
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеКосмо,къде ги намираш тез женуря,дет правят толкоз секс седмично-те като сложат брачната халка край-казват,че булката като хвърляла букета си хвърляла и п.....,затова и която хване пък букета пък става с две п.....А кой мъж ще устои на такова предизвикателство
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И НАЗДРАВЕ
Бате преди сватбата всички успели да хванта стойностни мъже жени правят много секс... След като те вържат вече нямат нужда от това... Секса е оръжието с което златотърсачките си постигат целите.. И ти не продължаваш да правиш вноски в Камор ауто след като ти е свършил лизинга на колата....
Коментар
-
Космо,къде ги намираш тез женуря,дет правят толкоз секс седмично-те като сложат брачната халка край-казват,че булката като хвърляла букета си хвърляла и п.....,затова и която хване пък букета пък става с две п.....А кой мъж ще устои на такова предизвикателство
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И НАЗДРАВЕ
http://milom.blog.bg/
Коментар
-
ПС. За твоя човек ми е много жал... Много страдам за хора коиот живота ги удря по някакъв такъв, макар и логичен начин.
А другото е факт в последните години - много готини (и не чак толкова готини, но разкрепостени) жени се усетиха че тата и така правят секс по 3 до 7 пъти седмично, и е по добре освен удоволствието да имат и финансови (материални) придобивки.. Едни взимат пари от тъпкачите, други им родиха по едно дете и така ги смучат, трети го играят съпруги и си вдигнаха стандарта няколко пъти.. Нормално. Другото би било неестествено - една класна мръсница да работи за 200 лв. в БАН и да е женена за кварталният алкохолик, бивш футболист, дето вечер кара такси...Last edited by Kosmonavta; 23.12.2011, 12:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеХохохо .... че ми звучи познато т'ва всичкото не истина просто
Вчера 1 приятел дет' беше доста напред по едно време с матр'ияла и накъпа 3-4 връзки и има там 4 киндерчета от различни и ся кат' не ме слуша когато си говорим ( а, па си е лаком и не иска да дели "постиженията" си с останлите, дет' са го докарали да стане такъв ), и кат' се прайка на строителен босс и да кара Q7-ци докат' излязат още като модел в БГ-то и като ме видя там в една негово бивша вече кръчма по центърО. И той толкова се е отчаял в момента и даже докато седне и ми вкара намек да ползвам там момиченцето дет' си я обича, а и тя е с него
И на мен ми стана едно терсене ( кофти, демек ) и викам, ако мога да ти помогна, ще имам време след празниците, че аз съм за плющяне ся отвсякъде, че имам и проблеми с моята рода, дет' висят с 2-те ръце в задника си "на топло" и ми вадят душичката да ги гоня за едни стинки' там да им дам и да си посрещнат празниците нормално и въртя луди разходи за техните лайна дет' са си нацвъкали и ония ме гонят с една част от средствата да ми ги дават и викат, решихме да ви ги "разпределим" "ПОРАВНО" средствата и им викам това не е поравно, защото аз съм балъка, дет' навъртя разходите и даже и едно мерси няма за цялата работа..
П.П. И днес мама е рожденничка и придвижих през тати да й предаде, че и го честитя рожденния ден и вчера средствата, които им набих на масата са й "подаръка" за рожденния й ден и тя вече си подготвила ( партито с приятелките си ). И казах на тати да не ме кани на масата си, а да си кара купонЯ там, защото подаръка й няма да съм "АЗ".и да си гледа 'стинките там и да се радва, щом, т'ва я влече в момента. За 4 цифрена сума идеше реч и както и да е.
Ся, шъ фърча по администрацията пак, че с тия преригстрации на фирми, дет' ти губят времето и една "хартийка", дет' струва 1 стинка хазната я изнесла кат' услуга те карат да бягаш напред-назад за лист по лист и се ебало майката при мИня ....
Та, зат'ва съм включил Русата метла, че то всичко запразнило с баМкети и няма па да им развалям празника на 'орицата и така ....
"Купон" отвсякъде
Е така е като чакаш последният момент за пререгистрацията.. Макар че много народ я прави сега тая врътка, защото след нова година държават автоматично ще изкара непререгистрираните в ликвидация и естествено по закон вече на никой нищо не дължат (разбирай какъв ще го издухат банките, като врътката с несъстоятелността преди 2 години)..
Да е жива и здрава майка ти.
Така е човек - това ни е явно орисията в живота да сме локомотиви на влака, а не вагони.. Такива като нас млади умират от работа... Ама ка вика старшината :Кой за кво учил...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМного философски сте подкарали.. Толкова от рано сутрин ми е тручдничко да вникна..
Вчера па бех на некава бирария.. Ама се представих зле. Един приятел домъкна два трола дето уж (па може и верно) били стриптизьорки в някакъв елитен софийски бар... Аз исках него да го видя, да поговорим за бизнес, за живота, за икономика (тоя е доста начетен човек по принцип и добре му върви бизнеса и живота)... Ама вчера ми падна в очите.. Почна да се луигави с едната мърша, другата ми се лепна на мен (явно освен стриптизьорки си бачкат и на повикване)... Мен пък нещо ми стана тъпо да слушам тъпотийте на две диви селянки (поне кат дойдат в София да се развиват, малко от малко да поработят върху диалекта и културата си)...Тръгна разговора на тема кой кава кола кара, кой в каква къща са го плющели, коя фолк певица с коя мутра си го поставя... Пих една бира, хапнах едно шкембе в масло и някви гадни вурстове и към 10 часа се извиних и си тръгнах.. Не се прибрах в къщи че реститута инвалид дето ми тропа от горе от 3 години пак се е върнал (бях го изгонил от блока, ама адвоката ми каза че спечелил делото срещу мен в съда, дори трябвало да платя 500 лв. за леки телесни повреди и явно още не е дошло съдебното решение.... абе не ми се говори на тая тема, в тая бананова република вече нищо не ме учудва).. Та отидох в ония апартамент дето се изнесе бившето ми гадже... Тая мърла е оставила ебати свинщината.. Не намерих чисто място да си легна да поспа, ама как да е свих на един разтегателен диван, пуснах си некава тъпа музика и се наспах... Днес ще съм само аз в офиса защото съм ги пуснал всичките отпуска... Ами така и не можах да избера кой да остане и накрая да има мир ще дрема аз.. То не че ако не бях на работа щях нещо да правя ама... Тия дни мога да отскоча до Гърция, че ми се обади съседа (руснак пияница, но много умен и богат) че са ми разбили къщата, ама нямало нищо взето (явно клошари или наркомани са спали) и той и жена му разчистили и сменили бравата, та да му дам на човека парите че не ми е удобно, тоя юнак направо ме осинови, да плаща вместо мен вода, ток, данъщи. Дължа му поне 1 000 евро.
Вчера 1 приятел дет' беше доста напред по едно време с матр'ияла и накъпа 3-4 връзки и има там 4 киндерчета от различни и ся кат' не ме слуша когато си говорим ( а, па си е лаком и не иска да дели "постиженията" си с останлите, дет' са го докарали да стане такъв ), и кат' се прайка на строителен босс и да кара Q7-ци докат' излязат още като модел в БГ-то и като ме видя там в една негово бивша вече кръчма по центърО. И той толкова се е отчаял в момента и даже докато седне и ми вкара намек да ползвам там момиченцето дет' си я обича, а и тя е с него
И на мен ми стана едно терсене ( кофти, демек ) и викам, ако мога да ти помогна, ще имам време след празниците, че аз съм за плющяне ся отвсякъде, че имам и проблеми с моята рода, дет' висят с 2-те ръце в задника си "на топло" и ми вадят душичката да ги гоня за едни стинки' там да им дам и да си посрещнат празниците нормално и въртя луди разходи за техните лайна дет' са си нацвъкали и ония ме гонят с една част от средствата да ми ги дават и викат, решихме да ви ги "разпределим" "ПОРАВНО" средствата и им викам това не е поравно, защото аз съм балъка, дет' навъртя разходите и даже и едно мерси няма за цялата работа..
П.П. И днес мама е рожденничка и придвижих през тати да й предаде, че и го честитя рожденния ден и вчера средствата, които им набих на масата са й "подаръка" за рожденния й ден и тя вече си подготвила ( партито с приятелките си ). И казах на тати да не ме кани на масата си, а да си кара купонЯ там, защото подаръка й няма да съм "АЗ".и да си гледа 'стинките там и да се радва, щом, т'ва я влече в момента. За 4 цифрена сума идеше реч и както и да е.
Ся, шъ фърча по администрацията пак, че с тия преригстрации на фирми, дет' ти губят времето и една "хартийка", дет' струва 1 стинка хазната я изнесла кат' услуга те карат да бягаш напред-назад за лист по лист и се ебало майката при мИня ....
Та, зат'ва съм включил Русата метла, че то всичко запразнило с баМкети и няма па да им развалям празника на 'орицата и така ....
"Купон" отвсякъде
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение... от няколко дена ми падна малко време, та прерових форума да видя как върви тук... и като прочетох това - онова ... си викам "А" ... доктора да не е дошъл да си губи времето в нашия форум?!? ...
... много добре ти се получава.
Весели празници
Приятно прекарване на празниците и на теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕдин колега му е уникален фен на този господин и всяка седмица ни ги праща по мейла тези публикации... Аз също много ги харесвам, може би поради факта че наистина имаме сходен начин на мислене и на постройка на мисълта...
... много добре ти се получава.
Весели празници
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение... с доктора сте много близки като изказ ... : --> http://www.reduta.bg/?p=2106
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМного философски сте подкарали.. Толкова от рано сутрин ми е тручдничко да вникна..
Вчера па бех на некава бирария.. Ама се представих зле. ...
Коментар
-
Много философски сте подкарали.. Толкова от рано сутрин ми е тручдничко да вникна..
Вчера па бех на некава бирария.. Ама се представих зле. Един приятел домъкна два трола дето уж (па може и верно) били стриптизьорки в някакъв елитен софийски бар... Аз исках него да го видя, да поговорим за бизнес, за живота, за икономика (тоя е доста начетен човек по принцип и добре му върви бизнеса и живота)... Ама вчера ми падна в очите.. Почна да се луигави с едната мърша, другата ми се лепна на мен (явно освен стриптизьорки си бачкат и на повикване)... Мен пък нещо ми стана тъпо да слушам тъпотийте на две диви селянки (поне кат дойдат в София да се развиват, малко от малко да поработят върху диалекта и културата си)...Тръгна разговора на тема кой кава кола кара, кой в каква къща са го плющели, коя фолк певица с коя мутра си го поставя... Пих една бира, хапнах едно шкембе в масло и някви гадни вурстове и към 10 часа се извиних и си тръгнах.. Не се прибрах в къщи че реститута инвалид дето ми тропа от горе от 3 години пак се е върнал (бях го изгонил от блока, ама адвоката ми каза че спечелил делото срещу мен в съда, дори трябвало да платя 500 лв. за леки телесни повреди и явно още не е дошло съдебното решение.... абе не ми се говори на тая тема, в тая бананова република вече нищо не ме учудва).. Та отидох в ония апартамент дето се изнесе бившето ми гадже... Тая мърла е оставила ебати свинщината.. Не намерих чисто място да си легна да поспа, ама как да е свих на един разтегателен диван, пуснах си некава тъпа музика и се наспах... Днес ще съм само аз в офиса защото съм ги пуснал всичките отпуска... Ами така и не можах да избера кой да остане и накрая да има мир ще дрема аз.. То не че ако не бях на работа щях нещо да правя ама... Тия дни мога да отскоча до Гърция, че ми се обади съседа (руснак пияница, но много умен и богат) че са ми разбили къщата, ама нямало нищо взето (явно клошари или наркомани са спали) и той и жена му разчистили и сменили бравата, та да му дам на човека парите че не ми е удобно, тоя юнак направо ме осинови, да плаща вместо мен вода, ток, данъщи. Дължа му поне 1 000 евро.
Коментар
Коментар