IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
    А добро утро!Виждам,че чак до Нобелови награди сте стигнали.
    Тамън ми направиха едно греяно вино,аз май съм бая зле
    Почвам Коледа с погребение
    Кой починал? Нещо може ли да помогна?

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
      доста хора с подобни професии познавам, за да зная характерите на тия хора
      Благородники в кавалерии, учен!ье в артилерии, мужики в пехоте ...

Как мислиш характера ли определя професията или професията определя характера. Кое е първичното
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
        А добро утро!Виждам,че чак до Нобелови награди сте стигнали.
        Пробвай да прибавиш към виното и малко свинско (от коледното ПРАСЕ), лекува всякакви грипове
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Това за заглавието на темата е била велика дискусия. Аз бих раздал следните нобелови награди

1. За цялостно творчество - Космо
          2. Ясни и принципни мнения - Съни
          3. Самочувствие - tnm, аз
          4. Интелект - Манков, tnm, аз
          5. Османознание - Спарт
          6. Революционно съзнание - Рина
          7. Сичко лошо - Зарко

Пошегувах се, сички сте готини
          Вероятно ще останеш доволен от признанието ми, че си много прав в преценката си под №7: „7. Сичко лошо – Зарко”, т.е. – нищо ново не ми казваш...

Последната част от поста ти: „Пошегувах се” - може да изтриеш, защото – ако е валидна за всички никове с положителни оценки (над моята) – просто ги обезмисля, защото последната част: „сички сте готини” - потвърждава някакво що-годе положително отношение към тях.

Ако се опитам да прогнозирам, с отчитане качествата на доста от длъжностите на морските професии, не мисля, че си от капитанският състав (в никакъв случай капитан-далечно плаване или старши помощник, нито пък си шеф –механик – доста хора с подобни професии познавам, за да зная характерите на тия хора..., по-скоро ще си от низшият състав – след боцмана..., което не обезмисля твоето присъствие на кораба, но характерът ти често ти прави проблеми...)

Пошегувах се, де – просто чета едни хороскопи тук и се хиля...
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• А добро утро!Виждам,че чак до Нобелови награди сте стигнали.

Коментар

• Смъртен ГРЯХ
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Това за заглавието на темата е била велика дискусия. Аз бих раздал следните нобелови награди

Шукран хабиби!

Само че май можеше да се включиш и в некои от другите точки.
                Скромността е порок, дйет му съ викъ...

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                  Има един разказ от любимият ми Елин Пелин - "Чорба от греховете на отец Никодим ". Съответно - "Чорба от греховете на Космо " Ще да е много гъста . Забелязвам , че каквито и предложения да излязат , те се въртят около Космо , та значи индиректно го признаваме за най - колоритния образ тук .
                  Не само греховете на отец Никодим, тя цялата подманастирска лоза бледнее пред подвизите ни чутовни. Щото ние сме велики, дори когато постъпваме низко (не намеквам нищо, включвам и себе си в това, което не намеквам), щото сме НИЕ !!!
                  Last edited by mechobikov; 24.12.2011, 03:11.
                  tnm

Коментар

• Пиша "сички" със "с" защото така звучи по цялостно и свеобхватно
                    Весела Коледа красавици и юнаци

Спомням си веднъж навръх Коледа минавах покрай Навидад банк и по радиото пееха фелис навидад, без майтап. Беше среднощ и понеже имам живо въображение, мислено се пренесох в епохата на великите географски открития. Велики времена трябва да са били. Тръгваш за някъде, мислиш, че си стигнал Мадрас, пък то се оказва Хавана. Пък сега, няма кой едно тера инкогнита да изреве, щото сичко е отдавна открито, описано, прономеровано и прошнуровано като тефтера на Свети Петър. Скука.
                    tnm

Коментар

• Това за заглавието на темата е била велика дискусия. Аз бих раздал следните нобелови награди

1. За цялостно творчество - Космо
                      2. Ясни и принципни мнения - Съни
                      3. Самочувствие - tnm, аз
                      5. Османознание - Спарт
                      6. Революционно съзнание - Рина
                      7. Сичко лошо - Зарко

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                        Е така е като чакаш последният момент за пререгистрацията.. Макар че много народ я прави сега тая врътка, защото след нова година държават автоматично ще изкара непререгистрираните в ликвидация и естествено по закон вече на никой нищо не дължат (разбирай какъв ще го издухат банките, като врътката с несъстоятелността преди 2 години)..

Да е жива и здрава майка ти.

Така е човек - това ни е явно орисията в живота да сме локомотиви на влака, а не вагони.. Такива като нас млади умират от работа... Ама ка вика старшината :Кой за кво учил...
                        Мерси за пожеланието към мама! Дай Боже всекиму!

Минах и си взех 1 бутилка Бял конче литър и 1 бира да я "уважа" жената, тя там празнува май още

П.П. Ама, и на теб само ще ти направя забележка, не ми прави забележки моля те в личен план, щот' не знаеш фактологията. Не съм знаел, че приятелчето дет' ми движи нещата жена му е родила преди 2 дни и не ми вдигна телефона за 3 часа. Веднага друг приятел ми каза, че той си има детенце и да му честита радостта. И след 2 часа вече бях намерил човек, който да стартира нещата, защото "празнуващата" мама ми е затрила нейде учредителния ми акт и не мога да го намеря. И оттам за 1 час бях вече с 3 варианта какво да се прави и т.н. И после той като ми върна обаждане, че съм го търсил му казах гледай си новата Радост, а вече се оправих и спокойно

Та, днес между 12-13ч всичко беше приключило, щот' кат' го нямам тоя документ от преди 6 години ли колко бяха и те ти го искат. Та, всичко е добре - щом свършва добре

Ако, тръгна да разкажа 1 ден от живота си и ще напишат поне 5 романа различни.

Та, моля те не ставай поредния "критик", дет' без да знае ко' ста'а и вече ми лепи диагнозата или етикета.

--------------------

Ся мисля да поспя малко, кат' ме събори, че за 10 дена съм на едва 15 часа сън през различно време, вече са празници и ми писна да се правя на Дядо Коледа, а отсреща даже не ти казват едно Благодаря, че си му избърсал нааканото дупе.

Чиърс, за мама ся! Нищо, че не сме с нея на една маса, щот' аз нема им седна
                        Last edited by marandi; 23.12.2011, 23:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                          Космо съблазнява ги ориенталското излъчване С години съм го иследвал аз този феномен Колкото е по пищна и дебела Толкова онези там(по голямата част)от скандинавието и от албиона(по малката част)от мъжете се захласват по такъв тип жени Даже обърни внимание! че колкото е по лоша жената Толкова онези са по влюбени Явно им доставя одоволствие да бъдат унижавани и бити......
                          Бе то не останаха свободни трътляци !!!
                          Като прибавиш към тез дето си описал
                          и мераклиите от Северна Африка, Западна
                          и Средна Азия, Арабски полуостров и т.н
                          то ще излезне , че еталона е за дебеланите
                          Нали знаеш ония виц:
                          дето от булгаристан се обадили на радио Ереван
                          да питат как най-лесно да отслабне жена.????
                          Отговора бил, че требело да се върти обръч.
                          Доуточняващия въпрос бил , ами ако жената
                          не влиза в обръча????
                          В разговора се намесело радио Анкара с:
                          --Въъъйй ВъъъъъъЙЙЙЙ не разваляйте УБАВАТА жена
                          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Що пърсета бре ?
                            тука говорим за естетика ...
                            Що нема грам красота и любов у това дето го правим.. Обърнахме секса на силов спорт.. От кога не ти се е случвало да ти е кеф с някое 40 килограмово съкровище, па да се целувате, па да го вдигнеш на ръце... Все едни каки дето ги слагаш в кревата я с предна подножка, я с драгиевата...Къде вика един приятел (2 кратен републикански по бокс по юношеските години, сега полицай) - Такива огромни цици, че почнем да правим отклони и да ги бием с шамари за да не ме затиснат...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                              Мале Коле с годините как станхме цицомани.. Спомни си на времето как гледахме да са с хубави крака, дупета, малки талии итн.. Сега и мен ме кефи повече месо да има и да не е някоя слаботелесна... Големи сме прасета станали..
                              Що пърсета бре ?
                              тука говорим за естетика ...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Абселютно достатъчно ...
                                Мале Коле с годините как станхме цицомани.. Спомни си на времето как гледахме да са с хубави крака, дупета, малки талии итн.. Сега и мен ме кефи повече месо да има и да не е някоя слаботелесна... Големи сме прасета станали..

Коментар

Working...
                                X