IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bertram НАПИСА:

".................
    тука май масово сте за 40+ ама айде от нас 35 годишните да мине пишете си "

bertramЧО, мамин, моите разсъждения показват, че темата е създадена за специфична възрастова група, като е поставена долна граница, но не е предвидена горна такава...

Възрастта, 30- (минус) съзнателно не е включена, защото по-малките (като НАШИ ДЕЦА) едва ли би имало какво точно да си спомнят, пък и защото тук се говорят неща от суровата действителност (понякога - с леко циничен оттенък, който е по-смекчен от цинизмът на живота ни) , .....а не би трябвало това да дразни нежният слух на 30-годишните... , които общо-взето няма на какво да научим, а по-скоро те биха могли да ни научат на дори неподозирани от нас неща... На практика има и „ангелчета на 30+”, но лично аз не бих искал децата ми да са между тях... В тоя дух 30+ си е една „червена точка” в долния десен край на екрана (дисплея), която сигнализира, че е нежелателно в темата да влизат лица на възраст, под фиксираната... Ти имаш предимството, че вече си навършил „забранената възраст” – може да се поперчиш пред връстниците си и пред по-малките...

До сега нямаШЕ кой да създаде тема, защото аз самият съм на мнение, че нямам достатъчно опит и знания, за да инициирам създаването и поддържането на теми в тоя висок форум (просто нивото ми не може да се сравнява с вашето ВИРТУАЛНО НИВО), та - това е и причината, за да пиша във ВАШАТА тема, ..

Именно това е причината, за да благодаря за снизхождението, с което ме допускаш до темата...

С извинения, ако съм обидил някого!
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      Гълъбче а няма ли котараци покрай котенцата???
      Хумор или нещо друго, но не ти го схващам. А и сега имам работа по евро/долар.

По-късно ще ти обърна внимание.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Остави ти походката, да видиш какви котенца се появиха в махалата. Леле, пък ако пазарите са в тренд - тогава спирка нямам.

П.П. Добър вечер!
        Гълъбче а няма ли котараци покрай котенцата???
        Kosmonavta-Модърн токинг са ми любими, ама те не са педали. Просто са си артистични, а мелодиите им са уникални..
        Виж как знам какво ще ви хареса и за това реших точно тая група да ви пусна .
        Последно време ей тая песен http://www.youtube.com/watch?v=oQx6f...05476976DC59B1 си я пускам доста често
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Една песничка лично за теб http://www.youtube.com/watch?v=A5C8A...eature=related
          Требеше да му пуснеш Супермакс, Love Machine
          http://www.youtube.com/watch?v=yplE0HezKpE

Коментар

• ей банда като ви чета някои юнаци тук... Огнян Донев да вземе да плати на инвестора малко реклама на Трибестана да излиза в тази тема

тука май масово сте за 40+ ама айде от нас 35 годишните да мине пишете си
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Тук може да се поспори - Яйцето или кокошката.
              Не мисля, че разсъждението ти е приложимо за нашата младост по време на Соца. Там нямаше толкова силно изразено разделение по финансови възможности. Имаше няколко категории хора - такива с Трабант и Запорожец, такива с Москвич, такива с Жигули или Лада и имаше една неопределена категория с Вартбург. 1% имаха Волга или западна по-нова кола и те се водеха елит.
              Нямаше голямо значение в къща с двор ли живееш или в блок.
              Екстрите бяха - дънки, видео, апокрифна музика и разни други дреболии.
              Та в тази връзка, нямаше как един младеж да се потисне сексуално заради финансовото си състояние. И ако това се случеше, да започне да избива комплекси в печелене на пари. По време на Соца имаше лимит и в жилищна площ, в заплати и в какво ли не.
              Тогава сваляхме и женихме за момичетата с главата и външния си вид, а не с парите, имотите и колите на мама и тате.

По-скоро е вярно, че мъжете със сексуални проблеми не избиват комплекси в печелене на пари, а във власт над хората. Те обичат да командват и потискат всичко, което имат възможност. А парите са някаква екстра за това, което правят.

Горното го пиша, защото гледам по мен - Някой ден, ако направя голям удар на пазарите и вечерта направо и на котка ще скъсам трътката. Друг път, при загуба - .....ами не е същото като при печеливш ден.

Аз нямам подчинени, както и нямам шеф, та може и да бъркам в разсъжденията си.

Аз превключих от минало на настояще тс. заключенията ми са днешно време.. Иначе си прав за онова време.

Коментар

Гълъбче а добър ти вечер.От кога те дебна да се появиш Та аз се чудя защо по някой път котките около вас вървят с друга походка ,а тя каква била работата.
                Една песничка лично за теб http://www.youtube.com/watch?v=A5C8A...eature=related
                Модърн токинг са ми любими, ама те не са педали. Просто са си артистични, а мелодиите им са уникални..

Коментар

Горното го пиша, защото гледам по мен - Някой ден, ако направя голям удар на пазарите и вечерта направо и на котка ще скъсам трътката. Друг път, при загуба - .....ами не е същото като при печеливш ден.

Химия, най-обикновена биохимия.Със сигурност се знае, че след разрешаването на проблем или напрегната ситуация организмът започва да произвежда ендорфин. , който навлиза в кръвта и от там достига до човешкия мозък и стимулира хипоталамуса. Той пък от своя страна стимулира отделянето на тестостерон ... По-високото количество тестостерон предизвиква отделянето на феромотни, които пък привличат ответния пол ...
                  С две думи, успехът разбутва Менделеевата таблица в човешкото тяло
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Гълъбче а добър ти вечер.От кога те дебна да се появиш Та аз се чудя защо по някой път котките около вас вървят с друга походка ,а тя каква била работата.
                    Остави ти походката, да видиш какви котенца се появиха в махалата. Леле, пък ако пазарите са в тренд - тогава спирка нямам.

П.П. Добър вечер!
                    Last edited by anon6706; 31.08.2011, 21:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                      Как беше оня лаф ....здрав х.й е.е и болен е.е,и стар е.е ,ама кахърлия Не е.е!
                      Баш си е тъй. Карам го на day-fuck.

Коментар

• anon6706-Някой ден, ако направя голям удар на пазарите и вечерта направо и на котка ще скъсам трътката. Друг път, при загуба - .....ами не е същото като при печеливш ден.

Коментар

Не мисля, че разсъждението ти е приложимо за нашата младост по време на Соца. Там нямаше толкова силно изразено разделение по финансови възможности. Имаше няколко категории хора - такива с Трабант и Запорожец, такива с Москвич, такива с Жигули или Лада и имаше една неопределена категория с Вартбург. 1% имаха Волга или западна по-нова кола и те се водеха елит.
                          Та в тази връзка, нямаше как един младеж да се потисне сексуално заради финансовото си състояние. И ако това се случеше, да започне да избива комплекси в печелене на пари. По време на Соца имаше лимит и в жилищна площ, в заплати и в какво ли не.
                          Тогава сваляхме и женихме за момичетата с главата и външния си вид, а не с парите, имотите и колите на мама и тате.

По-скоро е вярно, че мъжете със сексуални проблеми не избиват комплекси в печелене на пари, а във власт над хората. Те обичат да командват и потискат всичко, което имат възможност. А парите са някаква екстра за това, което правят.

Как беше оня лаф ....здрав х.й е.е и болен е.е,и стар е.е ,ама кахърлия Не е.е!
                          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                            Именно. Научно е доказано влиянието на стреса и поведението на индивида породено от многото пари, върху сексуалната му мощ... Та в общият случай сексуалните неуспехи са основният повод за комплекси у индивидите (били те мъже или жени, но в повечето случаи практиката е - богат мъж с красива златотърсачка) и понеже мозъка на човек така е устроен - компенсира и се приспоспбява (това му е уникално свойство, което на практика спасява живота на човека при много болести и травми - сляп с едното око вижда повече с другото и чува по добре, отрязани крайници итн. да не Ви развалям настроението) и индивида търси реализация другаде - тс. като липсва една от трите движещи сили (пари, секс и власт), човек набляга на другите две, като без да осъзнава, вместо да решава проблема, всъщност го задълбочава...

Last edited by anon6706; 31.08.2011, 20:27.

Коментар

• vmankov-Да не би да си на 13 години и събираш отговори за лексикона си
                              vmankov хи хи хи,тия въпроси които поснах в движение ,бяха зададени за да ви провокирам от които ти и Бат Пешо се възползувахте и прехвърлихте топката пак в мен
                              Бат Пешо -А ти би ли си признала коя е първата любов на жената че и последната?И вярно ли е че жените стигат възраст когато дават на всеки ама никой не си иска?
                              На първият ти въпрос при всеки е различно
                              На вторият кво да ти кажа.Все пак за всеки влак си има пътници.Но дори и да не се намери такъв нали ти е ясно ,че вече има атрибути с които жените като приложат фантазия ще си направят кефа

Коментар

• Ъпцелудно
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X