IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    ................

1. Супа не може да бъде приготвяна в микровълнова фурна (например ).
    2. Моите супи стават изключително вкусни (например ).
    3. Печена риба на фурна не може да се приготви в микровълнова фурна (например ).
    ..........

--------------------------------------------------------------------
    Днес ми дойдоха племенниците на гости, хапнаха, сръбнаха и им викам "Ай, на кръчма?"

Заведох ги на 1 френд в кръчмето, плюскаха, пиха и накрая той им вика "20 кинта сметка и ми смига". Моите тиквеници взеха да бучат, че У Варна т'ва щяло да е най-малко 50-60 кинта.

Викам теб не те познават, само дет' чичо ти познават - хихи
    -----------------------------------------------------------------------

Пфууу ....
    Last edited by Beti; 26.11.2011, 13:31.

Коментар

• Тази сутрин от дамската си чанта извадих лозарска ножица ,колко ли време съм я разнасяла със себе си

Коментар

• Не ми харесва да отварям нови теми, но, ако бих се навил да инициирам нещо ново, темата щеше да е за образоване на хората, които биха искали да почерпят някаква информация, разбира се - в кръга на моите компетенции... Защото няма човек, който знае всичко на тоя свят - лично мнение... Все пак, колко може да знае един човек за краткият отрязък, през който е в съзнанието да разбира нещо и да изразява съждения и логически издържани мисли? Но, много хора могат да са компетентни в безброй области...

По горната причина, тема няма да отварям, но прочетох мнение на човек, който цитира друг и ще направя опит да дам някаква информация - нека тя бъде осмислена от хората, които се интересуват от нея:

1. Супа не може да бъде приготвяна в микровълнова фурна (например ).
        2. Моите супи стават изключително вкусни (например ).
        3. Печена риба на фурна не може да се приготви в микровълнова фурна (например ).
        4. Моите печени ястия стават изключително вкусни (тук съм пускал снимки - например ).
        5. "Преследвайки" съфорумки от женски пол (не бих преследвал съфорумки от мъжки пол...), не мисля, че "вадя" нечии очи, напротив: показвам интерес към представители на противоположен пол, но смятам, че именно затова "съфорумките от женски пол" влизат тук, за да получат известно внимание. Не коментирам, дали им липсва, или не мъжкото внимание... Важно е, че диалозите се получават, а това (донякъде) ни разтоварва от ежедневните проблеми...
        6. Не съм крил никога апетитът си и - във връзка с това: винаги съм бил убеден, че добрият апетит е признак за добро здраве. Но - "огромният ми апетит" не (МИ) подсказва никакъв дефицит. Няколко националности имат поговорката: "Апетитът идва с яденето..." Всеки може да си продължи сентенцията както желае...
        7, След като съм достатъчно зает, не бих си позволил да използвам сложната компилация от професии и квалификации: аутсайдер, служител, предприемач и други подобни, но - дори и да бях по-свободен - не бих ги раздавал на непознати ми хора.
        8. Една съфорумка (която НЕ преследвам с огромен апетит и постоянни намеци... ), беше попитала, какво искам да докажа с едно пропаднало състезание на 40 метра гладко бягане... Вероятно тя СЪЩО е имала определени амбиции в живота, но е забравила вече за тях. Не мога да разбера такива хора....
        9. При мен ползването на ПС е свързано И с извличане на необходимата информация. Като например - защо съм тук в момента - занимавам се с новото си хоби, което може да хвърли в тъч някои от хората тук: новото ми хоби, може да е смехотворно за някои. Не съм забелязал никой, освен мен тук - да се интересува от грижите за овощните дървета и по-специално - извършването на резитбата им. А аз утре ще "режа"...

Това ще правя утре. Между другото реших да разкажа тук някои отвлечени неща, а именно - да осветля интересуващите се относно дефицита при задоволяването на някои МОИ потребности...

Ега ти виртуалното задоволяване... Ако изобщо това може да се определи като задоволяване на нещо... Може би се задоволява потребността ни от контакти с непознати и неангажирани във всекидневието ни хора... Това е една потребност... Други хора (тук) имат потребност да следят диалозите на непознати хора "зад кадър"..., трети... и т.н....

Приятна вечер (че чета на коя пъпка се извършват отрезите на плодните дръвчета и под какъв ъгъл, за да се оформи короната и как се предпазват същите от измръзване - много интересно... )!
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          ...
          четенето на книга, как ти се вижда в тоа рет на мисли ?
          +++1111

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
            Явчо,не си отскоро във форума,така,че ти е ясно,че пишеш ли в някоя тема с компаниите примерно винаги има някой трол да ти каже колко си глупав,че си дал парите си.Не дай Боже пък кажеш ,че напускаш дадена позиция реакцията е още по -ожесточена.Аз затова съм се зарекъл повече в такива теми да не пиша,не ми трябват допълнителни негативни емоции.
            А хубавото на тази тема е,че е от типа'ловджийски лакардии'
            Младежта е 'ноу забавна в наши дни. При нас го наричаме, че е пропита с т.нар. "абитуриентски" манталит.

Демек, то не може да ти дефинира какво разбира под "инвеститорски" форум, ама иначе дава оценки вече и лепи етикети

П.П. Аз понеже съм прост и не мо'а вдяна от ипотекар до Уорън Буфет, през стрина Пена дет' рентва хапартаментЯ, та по цялата верига да ги питаш - всички ще ти кажат, че са инвеститори - хихи

Та, т.нар. "абитуриентски" манталитет дет' му шпрехаме = млад съм, готин съм и всички са длъжни да ми дават наготово, щот' така "трябвало". Поне да се научат да задават правилни въпроси, шъ им се помогне.

Ама, от позицията "длъжни" сте .... - трудничко шъ стане ми се чини ( не визирам тоя симпатяга, даже ме кефи )

Чиърс на бебетата!
            Last edited by marandi; 25.11.2011, 17:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
              Па мож и някой гоблен да избродираш.Бе я слагай кубинките и иди някъде да си починеш
              А може и да онанира... Също убива време и прави мъжа самостоятелен... С тоя характер му е рано още за жени... Освен ако не намери някоя голяма филантропка или много грозна... Или някоя платена.. Нееее това не е инвестирорско. Като казахме грозна - няай големите е..чи спят с грозни жени... Там е истината на качествената чисто физическа връзка...

Коментар

...
                Казвал ли съм ти Коле за вилата на един познат точно преди Балчик по пътя в Посока златни пясъци.. Пда се от ляво на пътя. Има един склон много нагоре, сигурно едно 200 - 300 метра, може и повече... Къщата му е точно на ръба на пропъста (незаконно е строено малко бунгалце) но гледката която се открива граничи с гледките на Монте Карло например... И бяхме там преди две години за няколко дни.. Аз поне не мога да заспя, стана рано, ида купя закуски от града, взема си вестник или книжка, като седна на края на двора, още рано сутрин цялото море пред теб четеш си някаква книжка, вдигнеш поглед, отпиеш от биричката, замислиш се коя закуска върви с бира между баница, тутманик, сиренка и кренвиршка... Не намериш отговора и пак отпиеш... Почувстваш се като Хемингуей.. Пак четеш... Е това е кеф....

Коментар

• Па мож и някой гоблен да избродираш.Бе я слагай кубинките и иди някъде да си починеш

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                    Да.
                    Отговорих ти просто, защо смятам, че прекарването на уикендите и вечерите пред компютъра е пропиляно време.
                    ...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

С което съм съгласен ...
                      в края на краищАта обаче, секи има право да решава с какво да се занимава ...
                      налЕ ?
                      Да.
                      Отговорих ти просто, защо смятам, че прекарването на уикендите и вечерите пред компютъра е пропиляно време.

Коментар

Когато се използва по работа е много полезен.
                        Когато се ползва за забавление пак става, макар че за това го ползват основно хора без финансови възможности.
                        Когато обаче се използва като заместител за социалните контакти, а участниците фантазират криещи се зад анонилността, процесът на асоциализация, за съжаление, вече е започнал.
                        Лошото е, че началните стадии на патологичната социопатия са близо.
                        С което съм съгласен ...
                        в края на краищАта обаче, секи има право да решава с какво да се занимава ...
                        налЕ ?
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Чи коко му е на кумпютера бре Яфчо .. ???
                          чудо машинка .. !!!
                          Когато се използва по работа е много полезен.
                          Когато се ползва за забавление пак става, макар че за това го ползват основно хора без финансови възможности.
                          Когато обаче се използва като заместител за социалните контакти, а участниците фантазират криещи се зад анонилността, процесът на асоциализация, за съжаление, вече е започнал.
                          Лошото е, че началните стадии на патологичната социопатия са близо.
                          Last edited by javcho; 25.11.2011, 13:01.

Коментар

• И не на последно място не забравяйте, че форумът е ИНВЕСТИЦИОННЕН. Почти всички участници от тази тема, няма какво да кажат по този въпрос и не пишат в другите раздели, изобщо не знам какво правите тук, ама както вече отбелязах борбата със самотата е ожесточена и приема ненормални измерения.
                            Явчо,не си отскоро във форума,така,че ти е ясно,че пишеш ли в някоя тема с компаниите примерно винаги има някой трол да ти каже колко си глупав,че си дал парите си.Не дай Боже пък кажеш ,че напускаш дадена позиция реакцията е още по -ожесточена.Аз затова съм се зарекъл повече в такива теми да не пиша,не ми трябват допълнителни негативни емоции.
                            А хубавото на тази тема е,че е от типа'ловджийски лакардии'
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

Няма да съм пред компютъра в никакъв случай.
                              Чи коко му е на кумпютера бре Яфчо .. ???
                              чудо машинка .. !!!

Коментар

Айдеее ... Палавници ...
                                младите, кат са убичат - да са земат !!!
                                Другата неделя съм на сватба... Един приятел дет беше в графата стар ерген се жени за една 22 годишна военна... Голяма двойка са...

Коментар

Working...
                                X