Първоначално изпратено от javcho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеОооо Явка здравей. Радвам се че си добре. Мани тия инвестиции, кажи какво ще правиш през почивнитв дни и по празниците....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеОооо Явка здравей. Радвам се че си добре. Мани тия инвестиции, кажи какво ще правиш през почивнитв дни и по празниците....
младите, кат са убичат - да са земат !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнениеТук съм.
Чета ви от време на време, защото сте ми доста смешни.
Аз мисля, че времето прекарано в комуникация с депресирани пенсионери с видими проблеми със социалния живот не е много пълноценно и затова не пиша. Забелязвам също, че вие дори не сте установили, че самотните уикенди и вечери пред компютара са занимание главно за аутсайдери. Друга причина е, странната тенденция, че повечето тук сте служители, а не предприемачи. Служителите са просто друг тип и нормално се интересуват от други теми.
Какво да си пиша със зарко? Човек който си губи времето да гледа разни тъпи сериали, а храната си я готви сам и то в микровълнова например. Забавно ми е също как настървено преследва съфорумките от женски пол с огромен апетит и постоянни намеци, подсказващ определен дефицит при задоволяването на някои потребности.
Ти си ясен още от предишният ти ник.
Единственото ново е, че вече се разбра, че работата ти е много по-близка до автомонтьор, отколкото до банков служител.
Забавни сте с това в какви фантазирания и роли се впускате в борбата със самотата. Както казах и преди не ви завиждам никак на положението.
И не на последно място не забравяйте, че форумът е ИНВЕСТИЦИОННЕН. Почти всички участници от тази тема, няма какво да кажат по този въпрос и не пишат в другите раздели, изобщо не знам какво правите тук, ама както вече отбелязах борбата със самотата е ожесточена и приема ненормални измерения.
Оооо Явка здравей. Радвам се че си добре. Мани тия инвестиции, кажи какво ще правиш през почивнитв дни и по празниците....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеОбаче ми липсва Явчо...
Чета ви от време на време, защото сте ми доста смешни.
Аз мисля, че времето прекарано в комуникация с депресирани пенсионери с видими проблеми със социалния живот не е много пълноценно и затова не пиша. Забелязвам също, че вие дори не сте установили, че самотните уикенди и вечери пред компютара са занимание главно за аутсайдери. Друга причина е, странната тенденция, че повечето тук сте служители, а не предприемачи. Служителите са просто друг тип и нормално се интересуват от други теми.
Какво да си пиша със зарко? Човек който си губи времето да гледа разни тъпи сериали, виси на компютъра вечер, а храната си я готви сам и то в микровълнова например. Забавно ми е също как настървено преследва съфорумките от женски пол с огромен апетит и постоянни намеци, подсказващ определен дефицит при задоволяването на някои потребности.
Ти си ясен още от предишният ти ник.
Единственото ново е, че вече се разбра, че работата ти е много по-близка до автомонтьор, отколкото до банков служител.
Забавни сте с това в какви фантазирания и роли се впускате в борбата със самотата. Както казах и преди, не ви завиждам никак на положението.
И не на последно място не забравяйте, че форумът е ИНВЕСТИЦИОННЕН. Почти всички участници от тази тема, няма какво да кажат по този въпрос и не пишат в другите раздели, изобщо не знам какво правите тук, ама както вече отбелязах борбата със самотата е ожесточена и приема ненормални измерения.Last edited by javcho; 25.11.2011, 11:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеМоето момиче, обръщам се към теб така, защото съм сигурен, че си едно 12-14 годишно (амбициозно!) дете, което се "завира" между батковците и какичките тук, но все още и то самото не знае - какво точно иска...Създателите на сайта, едва ли могат да опазят нивото на сайта, който са създали от такива индивиди от женски пол, които не могат да свържат две изречения в логична мисъл.
А нивото на сайта, наистина е високо (разбирай - не е за теб, но аз имам вяра, че НЯКОГА ти ще станеш една ерудирана дама, равностойна на много от коректните и компетентни дами, които имат шанса да пишат тук).
Поздрави към всички (и към теб)!
Коментар
-
Ха добро утро... Дннеска е петък ден на майстора. Намислил съм да стачкувам и цял ден да дрема в нета, като направя един напоителен обяд към 13.00 часа у некоя яка кръчма и направо да си ходя че утре ми е "зает" ден.... Е за такива моменти живеем - няма по добро от това да знаеш още преди да си закусил какво точно ще изпиеш и изядеш на обед.... Колко малко му трябва на човек да е щастлив...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеНе разбирам гнева ти. Ама ти едно вино не можеш да избистриш.
И какво можеш? Да дрънкаш.
Така е.Създателите на сайта, едва ли могат да опазят нивото на сайта, който са създали от такива индивиди от женски пол, които не могат да свържат две изречения в логична мисъл.
А нивото на сайта, наистина е високо (разбирай - не е за теб, но аз имам вяра, че НЯКОГА ти ще станеш една ерудирана дама, равностойна на много от коректните и компетентни дами, които имат шанса да пишат тук).
Поздрави към всички (и към теб)!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Аа ...,
шъ ви плющя наред - хихи
Светът е голям - мерете си пишките там, а не по форумите
------------------------------------------------------------------
Сипете си по едно винце и да си спомним на този ден за 1 чиляк, който вече го няма от 20 години, но музиката му промени света:
http://www.youtube.com/watch?v=6VDRzlgtL6A
--------------------------------------------------------------------
Чиърс на бебетата сладки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеДа, "видях"... и прогледнах...
Истинска литература, ама - СЪВСЕМ истинска..., че дори и хроники!
Колко СМЕ единодушни само.
НАЛИ ТАКА?
Последен въпрос към теб: знаеш ли, чии са думите "Боже, колко мъка има ПО тоя свят, Боже?"
И какво можеш? Да дрънкаш.
Така е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеВидя ли как две изречения предизвикват анализи и може би хроники.
Истинска литература.
Нали така.
Истинска литература, ама - СЪВСЕМ истинска..., че дори и хроники!
Колко СМЕ единодушни само.
НАЛИ ТАКА?
Последен въпрос към теб: знаеш ли, чии са думите "Боже, колко мъка има ПО тоя свят, Боже?""Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеВик готин си... За пръв път в живота ми някой ме бърка с жена. Явно съм се размекнал...
Как да е - та при мен проблема е че вече не ми стига денонощието. На времето имаше един филм за един дето се опитваше да се научи да не спи за да е по пълноценен... И аз така - просто ми трябва по голямо деннонощие.. Ангажиментите ми (основно като време), надхвърлят чисто математически използваемата част от деня... А повярвай аз съм бога на тайм мениджмънта.... Явно трябва да предприема нещо радикално, защото така ще се взривя някой ден..
Мисля, че си си /си си / жена с момчешки ник.
Така мисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеПич, я се концентрирай върху тезите си и ни ги тълкувай достатъчно разбираемо:
1. Ти знаеш (т.е. - познаваш, ли?) - "едни хора", дето са така всеотдайни и организирани... Кажи КОЛКО са всеотдайни и КАК са организирани? Даваш за пример жена си, ама ние как да се убедим в това, че тя е всеотдайна и организирана? Кои са критериите (ти), за да е една жена всеотдайна и организирана? Секса - да оставим настрана, като доказваме качеството "всеотдайност", нали? Пере ли ти редовно чорапите? Аааа, значи е много организирана, нали? Друго? Да не ми кажеш сЯ, че ти готви редовно - като доказателство, че е организирана? Знаеш ли колко много такива организирани жени има, или ти живееш на друга планета и там жените не са така "организирани"?
2. "Според мен ти си съпруга, майка и домакиня. Това и аз сам не мога да си го обясня. Така е." - тук наистина съм много раздвоен, кВо точно казваш: първото ти изречение, какво е - съждение, до което достигаш при преки наблюдения, логическо съждение на база разсъждения от написаното тук, или друго? Второто изречение е отрицание на първото "и сам не можеш да си го обясниш"..., мистерия за теб, един вид...А третото ти изречение е отрицание на отрицанието: "Така е."
Хайде, започни с качествата, които те впечатляват в твоята съпруга. Идеята е да ни убедиш достатъчно разбираемо, нЪл?
Истинска литература.
Нали така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеЗнам само едни хора дето са така всдеотдайни и организирани.
Всъщност такава е жена ми.
Космо. Според мен ти си съпруга, майка и домакиня.
Това и аз сам не мога да си го обясня.
Така е.
1. Ти знаеш (т.е. - познаваш, ли?) - "едни хора", дето са така всеотдайни и организирани... Кажи КОЛКО са всеотдайни и КАК са организирани? Даваш за пример жена си, ама ние как да се убедим в това, че тя е всеотдайна и организирана? Кои са критериите (ти), за да е една жена всеотдайна и организирана? Секса - да оставим настрана, като доказваме качеството "всеотдайност", нали? Пере ли ти редовно чорапите? Аааа, значи е много организирана, нали? Друго? Да не ми кажеш сЯ, че ти готви редовно - като доказателство, че е организирана? Знаеш ли колко много такива организирани жени има, или ти живееш на друга планета и там жените не са така "организирани"?
2. "Според мен ти си съпруга, майка и домакиня. Това и аз сам не мога да си го обясня. Така е." - тук наистина съм много раздвоен, кВо точно казваш: първото ти изречение, какво е - съждение, до което достигаш при преки наблюдения, логическо съждение на база разсъждения от написаното тук, или друго? Второто изречение е отрицание на първото "и сам не можеш да си го обясниш"..., мистерия за теб, един вид...А третото ти изречение е отрицание на отрицанието: "Така е."
Хайде, започни с качествата, които те впечатляват в твоята съпруга. Идеята е да ни убедиш достатъчно разбираемо, нЪл?"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнениеВикхунтаре,на космо сигурно отговорностите са му много,което изисква сериозна организираност,както женати се грижи за тебе.
Коментар
Коментар