Първоначално изпратено от vmankov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение..абселютно мадерно...
Ето ти нещо свързано с подписа ти; Висоцки.
http://www.youtube.com/watch?v=bQmbmfaNe10
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеВзимаха се едни "карти" им викаха за по 14 дни (казваше се смяна) и отиваш примерно на Созопол, където те хранят три пъти на ден и спите 4 човека в една стая.... Вярно че това осигурваше почивка на всеки работник, без да се притеснява заради парите....
Сега може да има и 5*-ни хотели за народа, ама почивката не е като едно време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеВзимаха се едни "карти" им викаха за по 14 дни (казваше се смяна) и отиваш примерно на Созопол, където те хранят три пъти на ден и спите 4 човека в една стая....
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЧе ти да не мислиш че ся железницата се е забързалаВ събота ходих на гарата, че племеницата беше на гости. Ебаси мизерията, миризмата същата, която помня от едно време. Кенеф и машинно масло
Централна гара за мене е машина на времето ..
Както си беше, така си седи... А тия телевизоре по стените само я загрозяватХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеА като се сетя как пътувахме - 8 часа с влак я до Варна я до Буургас.. От там автобуси, абе 9 дена път с камила.... Москвича въобще не можеше да изкара цяло море без сериозен ремонт та не го и тормозехме... Беше гот - сега сме като роботи - газ насам газ натам.
Ех,като млад и със самолет,и с влак,и с автобус,та и на стоп съм пътувал,а сега и до кенефа без кола не ходяВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеА като се сетя как пътувахме - 8 часа с влак я до Варна я до Буургас.. От там автобуси, абе 9 дена път с камила.... Москвича въобще не можеше да изкара цяло море без сериозен ремонт та не го и тормозехме... Беше гот - сега сме като роботи - газ насам газ натам.В събота ходих на гарата, че племеницата беше на гости. Ебаси мизерията, миризмата същата, която помня от едно време. Кенеф и машинно масло
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТуканка ша вмъкна само, че съшо толко нАучно е доказано че ногото парици в жоба и властта са едни от най-ефикасните афродизиаци ...
А тва, че момите гонат кешовицата, го намирам за нормално ...
Ного ясно, че ше иска да се вози на Алди, вместо на некоя строшена двойка ЖиТиАй...
Ного ясно, че ше предпочете мадерният пърцал пред сергията на пазара ...
На мен ми чупи главата това, което са готови да понесат, за да получат въпросните блага... Чупи ми главата тоталната липса на достоинство и самолюбие, зарад чифт чохли да кажем ...
Така е било винаги, и винаги така ще бъде, ама ми се струва че сега е некак по крещящо, явно и абселютно мадерно да са държиш така ...
Не че нема подобни индивиди и сред притежателите на пишоци налЕ...
Скоро една колежка се хвалеше, как брат и го издържа некаква кака срещу е.ане ...
което видиш ле било върха на сладоледа за момъка ... - Е.ат си го, хранат и пуят, парцали му купуват, да не ге излага пред чужденците ... Чиста ралта ...
Както и да е ...
малко оффтопик вече отива поста...
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеКакво говориш - 2 седмици на морето са бяха това!Кой ти гледа легла и прочее глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеВярно, ама па беше гот. Много деца от цяла България... Играем, целуваме се по скалите, разхождаме се. Имаше екстри като маси за тенис със истински мрежи, което на фона на железните тупузи на които играехме по училищата си беше лукс....Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеИменно. Научно е доказано влиянието на стреса и поведението на индивида породено от многото пари, върху сексуалната му мощ... ...
А тва, че момите гонат кешовицата, го намирам за нормално ...
Ного ясно, че ше иска да се вози на Алди, вместо на некоя строшена двойка ЖиТиАй...
Ного ясно, че ше предпочете мадерният пърцал пред сергията на пазара ...
На мен ми чупи главата това, което са готови да понесат, за да получат въпросните блага... Чупи ми главата тоталната липса на достоинство и самолюбие, зарад чифт чохли да кажем ...
Така е било винаги, и винаги така ще бъде, ама ми се струва че сега е некак по крещящо, явно и абселютно мадерно да са държиш така ...
Не че нема подобни индивиди и сред притежателите на пишоци налЕ...
Скоро една колежка се хвалеше, как брат и го издържа некаква кака срещу е.ане ...
което видиш ле било върха на сладоледа за момъка ... - Е.ат си го, хранат и пуят, парцали му купуват, да не ге излага пред чужденците ... Чиста ралта ...
Както и да е ...
малко оффтопик вече отива поста...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеИ четвъртото легло в повечето случаи беше походно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеХа ха вярно че може да се тълкува и като орбитална станция МИР... За тези които са по млади - тогава всяко ведомство или министерство, поддържаха ведомствени станции за почивка на служителите си.. Всъщност това беше и най разпространената форма на почивка.. Взимаха се едни "карти" им викаха за по 14 дни (казваше се смяна) и отиваш примерно на Созопол, където те хранят три пъти на ден и спите 4 човека в една стая.... Вярно че това осигурваше почивка на всеки работник, без да се притеснява заради парите....Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение... Космонавт, тука четат и млади.
В тази връзка ми се струва удачно да направиш уточнение каква е тази "станция". Защото с оглед на твоя НИК и нашумялия Аватар, думата може да приеме и друго значение за тях
Прощавай!! Просто видях повод за закачка.
Коментар
Коментар