IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
    Правилно се пише "абцелютно".

Ето ти нещо свързано с подписа ти; Висоцки.
    http://www.youtube.com/watch?v=bQmbmfaNe10
    ама баш най-правилно е абсЕлютно
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Спокойно, кво сте се затюхкали за карти. Пак ще има карти. Ей на Пенсионерски почивки, 55+, Болници за рехабилитация))

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        ..абселютно мадерно...
        Правилно се пише "абцелютно".

Ето ти нещо свързано с подписа ти; Висоцки.
        http://www.youtube.com/watch?v=bQmbmfaNe10

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Взимаха се едни "карти" им викаха за по 14 дни (казваше се смяна) и отиваш примерно на Созопол, където те хранят три пъти на ден и спите 4 човека в една стая.... Вярно че това осигурваше почивка на всеки работник, без да се притеснява заради парите....
          Това може би е нещото, което най-много ми лиспва от едно време. Човек можеше да си почине пълноценно, да се отпусне, защото сега повечето хора най-много за седмица да отидат на почивка, като през повечето време поработват по телефона за това и онова ... Навремето нямаше мобилни и щеш-нещеш си почиваше, не че хората вземаха работата чак толкова присърце.
          Сега може да има и 5*-ни хотели за народа, ама почивката не е като едно време.

Коментар

Взимаха се едни "карти" им викаха за по 14 дни (казваше се смяна) и отиваш примерно на Созопол, където те хранят три пъти на ден и спите 4 човека в една стая....
            А още по-рано бяха за три седмици картите, ако си спомням правилно.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Че ти да не мислиш че ся железницата се е забързала В събота ходих на гарата, че племеницата беше на гости. Ебаси мизерията, миризмата същата, която помня от едно време. Кенеф и машинно масло
              С тва съм абселютно съгласен ...
              Централна гара за мене е машина на времето ..
              Както си беше, така си седи... А тия телевизоре по стените само я загрозяват
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

А като се сетя как пътувахме - 8 часа с влак я до Варна я до Буургас.. От там автобуси, абе 9 дена път с камила.... Москвича въобще не можеше да изкара цяло море без сериозен ремонт та не го и тормозехме... Беше гот - сега сме като роботи - газ насам газ натам.
                Ние нямахме кола,но пък понякога се уреждахме с билети за самолет
                Ех,като млад и със самолет,и с влак,и с автобус,та и на стоп съм пътувал,а сега и до кенефа без кола не ходя
                Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

А като се сетя как пътувахме - 8 часа с влак я до Варна я до Буургас.. От там автобуси, абе 9 дена път с камила.... Москвича въобще не можеше да изкара цяло море без сериозен ремонт та не го и тормозехме... Беше гот - сега сме като роботи - газ насам газ натам.
                  Че ти да не мислиш че ся железницата се е забързала В събота ходих на гарата, че племеницата беше на гости. Ебаси мизерията, миризмата същата, която помня от едно време. Кенеф и машинно масло

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    Туканка ша вмъкна само, че съшо толко нАучно е доказано че ногото парици в жоба и властта са едни от най-ефикасните афродизиаци ...
                    А тва, че момите гонат кешовицата, го намирам за нормално ...
                    Ного ясно, че ше иска да се вози на Алди, вместо на некоя строшена двойка ЖиТиАй...
                    Ного ясно, че ше предпочете мадерният пърцал пред сергията на пазара ...
                    На мен ми чупи главата това, което са готови да понесат, за да получат въпросните блага... Чупи ми главата тоталната липса на достоинство и самолюбие, зарад чифт чохли да кажем ...
                    Така е било винаги, и винаги така ще бъде, ама ми се струва че сега е некак по крещящо, явно и абселютно мадерно да са държиш така ...
                    Не че нема подобни индивиди и сред притежателите на пишоци налЕ...
                    Скоро една колежка се хвалеше, как брат и го издържа некаква кака срещу е.ане ...
                    което видиш ле било върха на сладоледа за момъка ... - Е.ат си го, хранат и пуят, парцали му купуват, да не ге излага пред чужденците ... Чиста ралта ...

Както и да е ...
                    малко оффтопик вече отива поста...
                    Колко бой е е....е могат да отнесат само.И то за малко време.После идва следващата кифла и получава отнетото от предишната и така до края на света.Както съм казвал много пъти простотията по тези земи е неизтребима и непобедима

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                      Какво говориш - 2 седмици на морето са бяха това!Кой ти гледа легла и прочее глупости.

Коментар

Вярно, ама па беше гот. Много деца от цяла България... Играем, целуваме се по скалите, разхождаме се. Имаше екстри като маси за тенис със истински мрежи, което на фона на железните тупузи на които играехме по училищата си беше лукс....
                        Какво говориш - 2 седмици на морето са бяха това!Кой ти гледа легла и прочее глупости.

Коментар

Именно. Научно е доказано влиянието на стреса и поведението на индивида породено от многото пари, върху сексуалната му мощ... ...
                          Туканка ша вмъкна само, че съшо толко нАучно е доказано че ногото парици в жоба и властта са едни от най-ефикасните афродизиаци ...
                          А тва, че момите гонат кешовицата, го намирам за нормално ...
                          Ного ясно, че ше иска да се вози на Алди, вместо на некоя строшена двойка ЖиТиАй...
                          Ного ясно, че ше предпочете мадерният пърцал пред сергията на пазара ...
                          На мен ми чупи главата това, което са готови да понесат, за да получат въпросните блага... Чупи ми главата тоталната липса на достоинство и самолюбие, зарад чифт чохли да кажем ...
                          Така е било винаги, и винаги така ще бъде, ама ми се струва че сега е некак по крещящо, явно и абселютно мадерно да са държиш така ...
                          Не че нема подобни индивиди и сред притежателите на пишоци налЕ...
                          Скоро една колежка се хвалеше, как брат и го издържа некаква кака срещу е.ане ...
                          което видиш ле било върха на сладоледа за момъка ... - Е.ат си го, хранат и пуят, парцали му купуват, да не ге излага пред чужденците ... Чиста ралта ...

Както и да е ...
                          малко оффтопик вече отива поста...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                            И четвъртото легло в повечето случаи беше походно
                            Вярно, ама па беше гот. Много деца от цяла България... Играем, целуваме се по скалите, разхождаме се. Имаше екстри като маси за тенис със истински мрежи, което на фона на железните тупузи на които играехме по училищата си беше лукс....

Коментар

Ха ха вярно че може да се тълкува и като орбитална станция МИР... За тези които са по млади - тогава всяко ведомство или министерство, поддържаха ведомствени станции за почивка на служителите си.. Всъщност това беше и най разпространената форма на почивка.. Взимаха се едни "карти" им викаха за по 14 дни (казваше се смяна) и отиваш примерно на Созопол, където те хранят три пъти на ден и спите 4 човека в една стая.... Вярно че това осигурваше почивка на всеки работник, без да се притеснява заради парите....
                              И четвъртото легло в повечето случаи беше походно

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                                ... Космонавт, тука четат и млади.
                                В тази връзка ми се струва удачно да направиш уточнение каква е тази "станция". Защото с оглед на твоя НИК и нашумялия Аватар, думата може да приеме и друго значение за тях

Прощавай!! Просто видях повод за закачка.
                                Ха ха вярно че може да се тълкува и като орбитална станция МИР... За тези които са по млади - тогава всяко ведомство или министерство, поддържаха ведомствени станции за почивка на служителите си.. Всъщност това беше и най разпространената форма на почивка.. Взимаха се едни "карти" им викаха за по 14 дни (казваше се смяна) и отиваш примерно на Созопол, където те хранят три пъти на ден и спите 4 човека в една стая.... Вярно че това осигурваше почивка на всеки работник, без да се притеснява заради парите....

Коментар

Working...
                                X