IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    напротив, уместно е .
    клъвна те с намека , че ако не онодиш жената рано сутринта , някой друг ще те замести по-късно. клъвна със скоростта на кобра и после ни лук яла ни лук мирисала
    То пък щото ние мъжете през целия ден все онодени кобри виждаме.

П.П. Рууки, по скоро те искат да ги онодим сутринта, та поне до следобяда да не мислим много за други. При нас е физиология, при тях е друго.

П.П. 2
    Сетих се за един виц, където един евреин искал да си купува обувки и избрал да са от еди-каква си кожа, защото нямала скъсване.
    Last edited by anon6706; 01.09.2011, 17:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
      Аз затова мисля, че отъждествяване със змия не е уместно.
      Както е известно, най-добрия брак е между глух мъж и няма жена.
      напротив, уместно е .
      клъвна те с намека , че ако не онодиш жената рано сутринта , някой друг ще те замести по-късно. клъвна със скоростта на кобра и после ни лук яла ни лук мирисала
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Аз само визирах, че змиите са глухи и няма как да "чуят" разговор. Те усещат вибрации.

Не ни се получават с теб диалозите.
        Аз затова мисля, че отъждествяване със змия не е уместно.
        Както е известно, най-добрия брак е между глух мъж и няма жена.
        И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          Гълъбче визираният от теб начин на разговор, по -скоро е характерен когато двамата са стигнали нивото до несъвместимост .А защо не и на изконсумирано съжителство или брак
          Аз само визирах, че змиите са глухи и няма как да "чуят" разговор. Те усещат вибрации.

Не ни се получават с теб диалозите.

Коментар

- Добрата дума и змията от дупката изкарва.''
            Ти леж на това ухо, пък после су чуди, защо животът те бил изненадал така лошо.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Притчата е хубава, но аз като инженер, не мога да не отбележа, че разговорът между съпрузите трябва да се е водил чрез Морзовата азбука.
              Гълъбче визираният от теб начин на разговор, по -скоро е характерен когато двамата са стигнали нивото до несъвместимост .А защо не и на изконсумирано съжителство или брак
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

И както да ни отъждесвавате вие мъжете погледнато от друга гледна точка същата тая змия с добрата дума от дупката можеш да я изкараш.По тоя повод една арабска поговорка не е зле да ти припомня
                ,,Един мъж живеел заедно с жена си и сина си в стара къщ ,в едната стена на къщата от дълго време една змия си направила дупка. Мъжът го било страх за сина му от змията и един ден я видял как се вмъква в дупката си, побързал да я убие, но змията успяла да се измъкне. Oт този момент змията решила да си отмъсти на мъжа и семейството му . Една сутрин жената приготвяла закуска и сипала мляко в купички и отишла да занесе останалата храна, от отcъствието й се възплзвала змията,която, без никой да я забележи, пуснала отрова във всяка купичка, след това се прибрала в дупката си.
                Мъжът се събудил и змията чула как жена му му говорила:
                - Мъжо нямаш право да мразиш змията, тя от много време живее с нас и аз я приемам като член на семейството. Мъжът се съгласил с думите й. Змията чула разговора между двамата и съжалила за отровата, излязла от дупката си и отишла до огнището, оваляла се цялата в пепел и се потопила във всяка купичка мляко, така млякото покрито с пепел не ставало за ядене.
                Жената разбрала какво е станало и разказвайки на съседите си казала:
                - Добрата дума и змията от дупката изкарва.''>>http://arabwives.wordpress.com/2010/...0%D0%BA%D0%B8/.
                Притчата е хубава, но аз като инженер, не мога да не отбележа, че разговорът между съпрузите трябва да се е водил чрез Морзовата азбука.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                  неслучайно ви отъждествяват със змиите

И както да ни отъждесвавате вие мъжете погледнато от друга гледна точка същата тая змия с добрата дума от дупката можеш да я изкараш.По тоя повод една арабска поговорка не е зле да ти припомня
                  ,,Един мъж живеел заедно с жена си и сина си в стара къщ ,в едната стена на къщата от дълго време една змия си направила дупка. Мъжът го било страх за сина му от змията и един ден я видял как се вмъква в дупката си, побързал да я убие, но змията успяла да се измъкне. Oт този момент змията решила да си отмъсти на мъжа и семейството му . Една сутрин жената приготвяла закуска и сипала мляко в купички и отишла да занесе останалата храна, от отcъствието й се възплзвала змията,която, без никой да я забележи, пуснала отрова във всяка купичка, след това се прибрала в дупката си.
                  Мъжът се събудил и змията чула как жена му му говорила:
                  - Мъжо нямаш право да мразиш змията, тя от много време живее с нас и аз я приемам като член на семейството. Мъжът се съгласил с думите й. Змията чула разговора между двамата и съжалила за отровата, излязла от дупката си и отишла до огнището, оваляла се цялата в пепел и се потопила във всяка купичка мляко, така млякото покрито с пепел не ставало за ядене.
                  Жената разбрала какво е станало и разказвайки на съседите си казала:
                  - Добрата дума и змията от дупката изкарва.''>>http://arabwives.wordpress.com/2010/...0%D0%BA%D0%B8/.

Коментар

• Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнение
                    Ето тези левове познати ли ви са? От няколко дена като се отвори въпроса за корекома все се чудя че имам спомен за едни други левове, ама все не можех да се сетя, все пак тогава бях още малко дете, дори не съм можел да чета
                    ......
                    викахме им бонове.даваха ги на работилите в чужбина срещу доларите в сметките им.
                    официалният им курс беше 0.97лв за 1 $
                    с твърда валута само чужденците можеха да пазаруват в цорецома
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Ето тези левове познати ли ви са? От няколко дена като се отвори въпроса за корекома все се чудя че имам спомен за едни други левове, ама все не можех да се сетя, все пак тогава бях още малко дете, дори не съм можел да чета

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Ние не сме за мислене, ами вие. С този кекав екипаж, като станете на нашите години и Трибестана няма да ви е от полза.
                        относно: вдигането на самолета

Това е болест в следствие на така наречената сексуална революция.
                        Не може всичко наоколо да ти се чекне пред очите (ТВ, колежки и случайни) и това да не ти се отрази. Окото се насища и еротичните елементи губят силата на дразнител. Вълнуващо е да мернеш бельото на колежката през небрежно разкопчаните й копчета на ризката (харесвам черни гладки сутиени), но това омръзва, дори става и нахално при честа експонация и липса на ясно послание.
                        От мой преподавател знам следното, че нашите баби когато си покажели гол глезен на дядовците ни, това за тях е било празник. Ей в такова перманентно състояние на "загорялост" да ли ще му трябва на човека Трибестан и колко булки наведнъж е можел да натръшка в сеното .... питам аз.
                        Last edited by ChichoMancho; 01.09.2011, 15:49.

Коментар

Вълчо обаче като се отчиташ чат пат на Кума Лиса ,гледай да го правиш сутрин ,че да си първи.
                          неслучайно ви отъждествяват със змиите

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                            Тънъм, че то и дедо ти Вълчо чат пат се отчете, е, не е Боинг 747 с 4 мотора, ама като за едномоторна Чесна бива...
                            Вълчо обаче като се отчиташ чат пат на Кума Лиса ,гледай да го правиш сутрин ,че да си първи.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Ама много ни мислите вие 35 годишните, нас 40 + годишните. Такива сте едни състрадателни и все за вдигането на самолета се притеснявате. На един такъв загрижен му написах преди няколко дни да не се коси - екипажът ни е печен, командирът на полета е опитен, а и до него има добре подготвена стюардеса. Самолета ще се вдигне.
                              Ние не сме за мислене, ами вие. С този кекав екипаж, като станете на нашите години и Трибестана няма да ви е от полза.
                              Тънъм, че то и дедо ти Вълчо чат пат се отчете, е, не е Боинг 747 с 4 мотора, ама като за едномоторна Чесна бива...
                              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                ей банда като ви чета някои юнаци тук... Огнян Донев да вземе да плати на инвестора малко реклама на Трибестана да излиза в тази тема

тука май масово сте за 40+ ама айде от нас 35 годишните да мине пишете си
                                Ама много ни мислите вие 35 годишните, нас 40 + годишните. Такива сте едни състрадателни и все за вдигането на самолета се притеснявате. На един такъв загрижен му написах преди няколко дни да не се коси - екипажът ни е печен, командирът на полета е опитен, а и до него има добре подготвена стюардеса. Самолета ще се вдигне.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X