IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    ...че 3-ти път...... няма да има....
    Много компромисно го раздаваш , а това не е добре ....

По Законите на Природата, шанс се дава само веднъж

Който го проиграе - изгаря !

Meine Ehre heißt Treue!

Не забравяй,че учебните двустранни игри на подразделенията са се провеждали с бойни патрони ! Сещаш се доколко компромисите са били на "мода" .

PS : http://www.youtube.com/watch?v=OOaHixYLKm0
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Бе ти изпит по охрана на труда не си ли държал????!!!!!!!!!!!И добре че не си запалил цигара.Можело е да се взриви градата......
      Мани сега ще обяддвам кисело млако с два банана.. Имам чувството че още ми гори в стомаха...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Ей ама вчера вечерта ка се наядох с люто... Поръчах индийска храна и ем знам че там го има тоя трик че това дето те му викат люто е все едно да сис ипеш сода каустик в гърлото ама се подлъгах по патката дето е на телефона... Викам и "Люто лие? Тя: Пикантно, не е чак толкова... И като донесоха 4 яденета (те индийските манджи са едни като нашата каварма, малки порцийки по една купичка) разни оризи, питки.. И жена ми и малкия естествено не ядоха, не им хареса че е много люто и дедо Гого като седна с един бел хлеб (тия техните питки, като бюнери нещо не ме грабнаха) и една бутилка 2 лтра от Кока кола, но пълна с червено вино домашно от един колега дето е родом от някаво село около Мелник, ям и плача, ред сълзи ред сополи, ама почти три яденета изядох... Ама все едно ядеш най лютите чушки дето може да си представиш. През нощта щях да умра - тежко ми, киселини, потя се... Тая сутрин ставам... Нещо корема ми се вълнува.. Викам айде ще чака до офиса, че сложих едни нови тоалетни чинии на Видима миналата седмица (чак и биде турих, ташефовете сега ме гледат с уважение), супер лукс, да ги пробвам и на по тежки натоварвания... Едвам дойдох до офиса, подтичвайки на един крак.. От сутринта два пъти изтръсках кюнците. А от това люто направо все едно са запалили вестник и са ми го нявряли в........ Абе не е за форум... А каква смрад - чак затворих вратата на коридора, отворих моята тоалетан и отворих и външният прозорец, за да не се задуша.... Мамата си джаса с какви ситуации ни сблъсква живота - ем сме подготвени, ем пак ни удря - то нато борсат и недвижимите имоти - ем знаеш че идва криза и пак пуста лакомия купуваш...
        Бе ти изпит по охрана на труда не си ли държал????!!!!!!!!!!!И добре че не си запалил цигара.Можело е да се взриви градата......

Коментар

Кога ли ще се намери един истински държавник да направи понеделниците почивни дни.... Или поне за тези които са имали тежки събота и неделя.

Космо един поздрав и за теб Много ме радваш пич Скоро пак те поздравявах с това парче Но нищо.http://www.youtube.com/watch?v=z33tH..._order&list=UL

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Разумен съвет, ама шефът ми ме изпревари с пускането на отпуската. Сега аз поемам всички удари върху моите крехки женски рамене, включително и фирменото парти. Няма отърване, Космо.
            Така се поставихме... Я ги гледай некои тарикати - от тях нищо не зависи, те все нищо не знаят как се прави, липста им не се усеща.. А ние се поставихме в ролята на незаменимите експерти и сега въпреки че сме някакви смешни мениджъри, пак си гърбим експертна и административна работа та свят да ти се завие...

Коментар

Ами да ти кажа понеже ти си една от малкото дето работите в тая измислена фирма и ти така го мислиш.. Другите и така и така дремят по цял ден и им е все едно.. За тях всички дни са почивни... Ама сега е момента да си пуснеш отпуска го коледа и да го нямаш тоя дерт..
              Разумен съвет, ама шефът ми ме изпревари с пускането на отпуската. Сега аз поемам всички удари върху моите крехки женски рамене, включително и фирменото парти. Няма отърване, Космо.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Космо, довечера съм на фирмено парти. Понеделник, първи ден от седмицата ...
                От сутринта съм се замислила, аз ли не съм в ред или тези умници, които го организират!? Защото ми се струва, че трудно ще ме накарат да работя във вторник, че и в сряда
                Ами да ти кажа понеже ти си една от малкото дето работите в тая измислена фирма и ти така го мислиш.. Другите и така и така дремят по цял ден и им е все едно.. За тях всички дни са почивни... Ама сега е момента да си пуснеш отпуска го коледа и да го нямаш тоя дерт..

Коментар

• Ей ама вчера вечерта ка се наядох с люто... Поръчах индийска храна и ем знам че там го има тоя трик че това дето те му викат люто е все едно да сис ипеш сода каустик в гърлото ама се подлъгах по патката дето е на телефона... Викам и "Люто лие? Тя: Пикантно, не е чак толкова... И като донесоха 4 яденета (те индийските манджи са едни като нашата каварма, малки порцийки по една купичка) разни оризи, питки.. И жена ми и малкия естествено не ядоха, не им хареса че е много люто и дедо Гого като седна с един бел хлеб (тия техните питки, като бюнери нещо не ме грабнаха) и една бутилка 2 лтра от Кока кола, но пълна с червено вино домашно от един колега дето е родом от някаво село около Мелник, ям и плача, ред сълзи ред сополи, ама почти три яденета изядох... Ама все едно ядеш най лютите чушки дето може да си представиш. През нощта щях да умра - тежко ми, киселини, потя се... Тая сутрин ставам... Нещо корема ми се вълнува.. Викам айде ще чака до офиса, че сложих едни нови тоалетни чинии на Видима миналата седмица (чак и биде турих, ташефовете сега ме гледат с уважение), супер лукс, да ги пробвам и на по тежки натоварвания... Едвам дойдох до офиса, подтичвайки на един крак.. От сутринта два пъти изтръсках кюнците. А от това люто направо все едно са запалили вестник и са ми го нявряли в........ Абе не е за форум... А каква смрад - чак затворих вратата на коридора, отворих моята тоалетан и отворих и външният прозорец, за да не се задуша.... Мамата си джаса с какви ситуации ни сблъсква живота - ем сме подготвени, ем пак ни удря - то нато борсат и недвижимите имоти - ем знаеш че идва криза и пак пуста лакомия купуваш...

Коментар

Кога ли ще се намери един истински държавник да направи понеделниците почивни дни.... Или поне за тези които са имали тежки събота и неделя.
                    Космо, довечера съм на фирмено парти. Понеделник, първи ден от седмицата ...
                    От сутринта съм се замислила, аз ли не съм в ред или тези умници, които го организират!? Защото ми се струва, че трудно ще ме накарат да работя във вторник, че и в сряда
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                      10х от плей листа ми хареса Чай вдвоем
                      http://www.youtube.com/watch?v=XY3W5...der&playnext=1

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                        Не ме взимай присърце,при мен нещата са много сложни. Иначе винаги си имам под ръка физиотерапевт от спортния диспансер,много готин мъж. Но проблемът ми е много по-сложен
                        Лека нощ на всички
                        Един поздрав Доби! http://www.youtube.com/watch?v=zcACw..._order&list=UL

Коментар

Ми кво ни пречи да си го направим сами.Аз почти съм го постигнал

Коментар

... Eее Космо,
                            нема баце, неделята вече е безалкохолна (е ако не броим неколко ладни бирета.. )
                            Събота преди и след мача, стаа напрао експлозия...
                            Ама неделята - нъцки ...
                            Старос, кво да праиш...
                            Убав ден и седмица, Дъртошиии !!!
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Кога ли ще се намери един истински държавник да направи понеделниците почивни дни.... Или поне за тези които са имали тежки събота и неделя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                                Не ме взимай присърце,при мен нещата са много сложни. Иначе винаги си имам под ръка физиотерапевт от спортния диспансер,много готин мъж. Но проблемът ми е много по-сложен
                                Лека нощ на всички
                                Разбрах и млъквам

Физиотерапефтките и те не са лоши - едни бамбини наслагали тук-таме, та чак се чуди чиляк как нарочно да се потроши, че да иде при тях - хихи

Ама, викам да си говорим за плетки, ко шъ кайш? Знаеш ли оризовата, дето е една лице-една опаки и после ги обръщаш? Ърммм ...?

Шегувам се, лека и спокойна и от мен, аз ще фуча с метлата и не знам и дали ще се ляга
                                Last edited by marandi; 19.12.2011, 01:20.

Коментар

Working...
                                X