IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    Няма как да ти повярвам..., защото няма човек, чийто живот да не е предлагал различни ситуации, много по-екстремни и сложни от живота на най-големите търсачи на силни усещания...
    Сложни - да , но екстремни - не съм имала и се надявам да нямам . А иначе ми е интересно да чета за магариите на другите , така , че давай...

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
      А , не , благодаря за предложението . Моят живот не е толкова екстремен като на Космо , така , че твърдо не .
      Няма как да ти повярвам..., защото няма човек, чийто живот да не е предлагал различни ситуации, много по-екстремни и сложни от живота на най-големите търсачи на силни усещания...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
        Ринче, ние бихме били доволни и на не толкова майсторски - добре описаните преживявания. Можеш да се престрашиш: опитай с твоето описание и ще видиш, че ще имаш успехи...
        А , не , благодаря за предложението . Моят живот не е толкова екстремен като на Космо , така , че твърдо не .

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
          То не се знае дали няма да има 3 път,погледнеш от Инспекцията по труда са ме изпратили да проверя дали имаш осигурени условия на труд и дали спазваш всички предписания по безопасност на труда. Ъхъ ще те проверим дали държиш метлата правилно
          Доби, нещо не схващам, как така първо те изпращат (единствено число), а после - проверявате (множествено число)?

Кое точно не ми е ясно? Как така от една (проверяваща) ставате няколко (ще те проверим): това вид размножаване ли е (на проверяващи) и къде точно се извършва по пътя до някъде, или на самото място на проверката/проверките?

И накрая - коя е причината, предшествала размножаването (ако има такова) - те тВа нещо не го сФащам, ама по никакъв начин...
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Космо , много нездравословно живееш , във всеки аспект почти . Но толкова изразно описание на дефекация май не бях чела .
            Ринче, ние бихме били доволни и на не толкова майсторски - добре описаните преживявания. Можеш да се престрашиш: опитай с твоето описание и ще видиш, че ще имаш успехи...

Коментар

• Ай от мен нешо, като почти за лека нош ...

http://www.youtube.com/watch?v=pNHao4GtRWs
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                А така , признай си че си набор на Едит Пиаф ...Нема лошо - както казва една моя форумна приятелка на ЛС : " данс , данс ....По-добре питай, вместо да се излагаш като гадаеш ....." ....

Ей нещо за по-малко дрЪтите :

http://www.youtube.com/watch?v=HlALlix_jrQ
                Страхотен филм! Свързан и с времето, когато го гледах - той ми показа еднопосочно, че всяка любов е обречена... Натали Делон беше супер-дамата във въображението ми, а в тоя филм надмина себе си...

Потърсих в нета и попаднах на тая публикация... http://www.temanews.com/img/tema/154/3994/05.pdf..., та за това ми е по-скоро думата: стана ми интересно, как така е имало и подобни на моето настроение..., а подробностите - с остриганите перчеми от директорите (ама що - все за тъпотии - ако обясня, голям смях би паднал..., как сме се опитвали да обясним на директора нецензурният вариант на полов акт, след като някой е събрал бележките ни, изхвърлени в кошчето за боклук..., имаше идна игра с нагъване на листчетата, на които всички играещи трябваше да напишат име на момиче, да прегънат, да предадат на другия, който да впише името на момче, отново прегъват и предават, след което пишат: къде са ходили, какво са правили... и тук - абе секс и цинизми...)... В отговор трябваше да четем на глас пред директора всичко, което сме писали...

Присъдата беше "0" - номер... Голям срам беше това - да нямаш коса на главата си, затова в бръснарницата (така се казваше тогава) - искахме "0"-номер, но с подложка..., но това не минаваше пред директора и той ни връщаше, а това ни удряше повторно по джоба с новите 0,26 лв....(толкова мисля, че плащахме за остригването)...

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  А така , признай си че си набор на Едит Пиаф ...Нема лошо - както казва една моя форумна приятелка на ЛС : " данс , данс ....По-добре питай, вместо да се излагаш като гадаеш ....." ....

е чак пък толкова-днес е рожденият ден на Едит Джована Гасион, завинаги прочута със сценичното си име Едит Пиаф (1915-1963).а -
                  http://www.youtube.com/watch?v=gkzJw...der&playnext=9
                  Last edited by MILOM; 19.12.2011, 17:56.
                  http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                    ...не бях я слушал повече от 30г..

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Поздрав за дамите и кавалерите им във форума
                      http://www.youtube.com/watch?v=A5a-r...eature=related
                      тази песен ми попадна днес случайно,не бях я слушал повече от 30г,имахме плоча от ония малките на 45 оборота-една песен,а колко спомени нахлуха.
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Космо да не се повредиш от купони

Коментар

Космо , много нездравословно живееш , във всеки аспект почти . Но толкова изразно описание на дефекация май не бях чела .
                          Мерси. А като се замислиш че съм пресъздал не повече от 5% от действителността, може да си представиш какво преживях..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                            Мани сега ще обяддвам кисело млако с два банана.. Имам чувството че още ми гори в стомаха...

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                              То не се знае дали няма да има 3 път,погледнеш от Инспекцията по труда са ме изпратили да проверя дали имаш осигурени условия на труд и дали спазваш всички предписания по безопасност на труда. Ъхъ ще те проверим дали държиш метлата правилно
                              И най-вече дали има документ за правоспособност /за фучене с метлата/.
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Та, това, че някой не различава болид от Ф1 и Трабант, не е мой проблем. На Добито казах, че 3-ти път без пари да я каня няма да има. Т.е. като консулт от моето момче, така че тази тема за мен приключи, щот' тя си изчерпа квотата - хихии

Коментар

Working...
                                X