Първоначално изпратено от zarco
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗаядливко, на някои места в България на Игнажден му викат още и Полазник
Но и твоите асоциации хич, ама никак даже не са лоши. Виждам, че дори полагаш усилия да се придържаш към изградения от теб образ у форумО
http://www.youtube.com/watch?v=vHJAUuicC0Q&ob=av2e
П.П Сега за магиите:
В моето семейство се спазват определени обичаи - смесица между езичество и християнство.
Рано сутрин, на Гергьовден аз винаги се разхождам боса в росната трева. На Спасовден задължително ходя до един стар кладенец, а в Русалската неделя слагам орехови клонки с листа из цялата къща. Научена съм да разпознавам и бера билки /на Еньовден/,
На днешният ден традицията повелява пепел от огнището или светено жито, се разхвърлят около дома в който живееш ...
Но и аз поназнайвам нещо за милите и нежни създания, които ходят боси във високите треви (вкл. и в мократа ръж...)..., та именно те - с едни ефирни одежди - не са употребявали и никакво бельо..., абе - кВо да ти разправям - освободени от всички предразсъдъци - неща, дето само си ги сънувАла...... (ето сЯ - ще получа нов удар върху моята "първосигналност"..., ама така ми се пада...)...
Айде, чао, приятен ден на всички, че имам разни неща... (включване - евентуално утре вечер) ..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеТая пък - само с паяци и влечуги ли си има работа, че използва такива действия "полази", или има връзка с някои еротично вдигнати дупЕта, дето се вият около пилоните в определен вид заведения...
Еййй - колко съм мислил, докато завъртя отговора си в посоката, за да е възможно да забия отново... пирона на моята "първосигналност"...
(извън отговора - това, с житото - не съм го чувАл..., но си представих, че е близо до действията на персонала в птицекомбинатите... нищо не намеквам, обаче - само някаква отвлечена мисъл, без връзка с поста..., магиите са лошо нещо - и трябва навреме да се стопират... )
Но и твоите асоциации хич, ама никак даже не са лоши. Виждам, че дори полагаш усилия да се придържаш към изградения от теб образ у форумО
http://www.youtube.com/watch?v=vHJAUuicC0Q&ob=av2e
П.П Сега за магиите:
В моето семейство се спазват определени обичаи - смесица между езичество и християнство.
Рано сутрин, на Гергьовден аз винаги се разхождам боса в росната трева. На Спасовден задължително ходя до един стар кладенец, а в Русалската неделя слагам орехови клонки с листа из цялата къща. Научена съм да разпознавам и бера билки /на Еньовден/,
На днешният ден традицията повелява пепел от огнището или светено жито, се разхвърлят около дома в който живееш ...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеЧе сме дъртошии,дъртошии сме.Аз така съм се отнесла,че съм останала с впечатлението,че утре е Коледа, а вечерта преди Коледа по смътни спомени съм поканена на някакъв банкет. Та се засилих да си приготвям тоалет и да звъня на козметичката си...ама добре че се чух и с детето,та дойдох на себе си.Като нищо щях да отида на банкет довечера
Айде,спорен
Но, като се замисля - определено ще влезеш в нови разноски, защото ще ти се наложи за другата вечер нова прическа, че и нов ... тоалет..., това ще е било много практична намеса от страна на детето - що казвам аз, че са ни умни...
И аз - както мислех да те каня - трета вечер, трета прическа... Къде ще му излезе края? Ама за мен (да ти кажа в миг на откровеност) - може и без тоалет, а прическата - и така ще се разроши... (изненада!..., един мъж да не се интересува от тоалети..., самореклама, де...)...
Да бе, ама се пазя...за жената, дето ШЕ ми вика "Скъпи!" или "Съкровище!" ..., а - забравих - и през ден ще чупи по едно огледало...Last edited by zarco; 20.12.2011, 11:57."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобър ден на тайфата!
Момичета и момчета, днес е Игнажден. Фнимавайте кой ще ви полази къщата, защото от това зависи каква ще следващата ви година.
Аз отивам да разхвърлям светено жито около дома и фирмата, че да разваля всички магии
Тая пък - само с паяци и влечуги ли си има работа, че използва такива действия "полази", или има връзка с някои еротично вдигнати дупЕта, дето се вият около пилоните в определен вид заведения...
Еййй - колко съм мислил, докато завъртя отговора си в посоката, за да е възможно да забия отново... пирона на моята "първосигналност"...
(извън отговора - това, с житото - не съм го чувАл..., но си представих, че е близо до действията на персонала в птицекомбинатите... нищо не намеквам, обаче - само някаква отвлечена мисъл, без връзка с поста..., магиите са лошо нещо - и трябва навреме да се стопират... )"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
На първо четене си мисля, дали истерията изобщо има място в човешките отношения, какво точно изразява тя, има ли отражения от миналото в това отношение към друг човек, редно ли е някой да омаловажава такова поведение на партньора и да забрави (примерно) "атаката върху "лошото" огледало", която е най-малкото зло...
Добре де - отчаянА, но пък да е неконтролируема в действията си?... Какво има толкова? ОтчаянА си, изчакваш определено време..., след което намираш следващият обект на твоите чувства..., вероятно и с още по-добри отношения един към друг, много важно - като отчитате какви грешки сте допуснали в поведението си (разбира се, ако сте самокритични и изобщо подлагате поведението си на самоанализ..., защото някои живеят с мисълта, че само те са прави, което пък мисля е в основата на истеричните проблясъци...)...
Така де - лично мнение...
Приятен ден!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Добър ден на тайфата!
Момичета и момчета, днес е Игнажден. Фнимавайте кой ще ви полази къщата, защото от това зависи каква ще следващата ви година.
Аз отивам да разхвърлям светено жито около дома и фирмата, че да разваля всички магииПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Че сме дъртошии,дъртошии сме.Аз така съм се отнесла,че съм останала с впечатлението,че утре е Коледа, а вечерта преди Коледа по смътни спомени съм поканена на някакъв банкет. Та се засилих да си приготвям тоалет и да звъня на козметичката си...ама добре че се чух и с детето,та дойдох на себе си.Като нищо щях да отида на банкет довечера
Айде,спорен
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеПриятни сънища!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеТи знаеш по -добре дали му причернява или изпада в еуфория например мъжът . Аз обаче се оттеглям , лека нощ !"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеКато помисля малко, толкова твърдо изречено "не" - не се среща често, че и повторено... Точно това поражда съмнението у мен... Очевидно има някаква сантиментална струна, която се засяга, а предвид деликатната (изчаквателна) позиция на жената - се отива на "твърдото" НЕ...
Добре де, хайде кажи кога една жена може да каже "твърдото" ДА? Има ли такива екстри в поведението на жената (най-общо)?
Опаааа, ама то нали имаше сентенция - казано от жената - не, означавало може би... и т.н....
... или може би - когато жената (накрая) каже "твърдото" ДА, то на мъжът почва да му причернява...
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеА , не , благодаря за предложението . Моят живот не е толкова екстремен като на Космо , така , че твърдо не .
Добре де, хайде кажи кога една жена може да каже "твърдото" ДА? Има ли такива екстри в поведението на жената (най-общо)?
Опаааа, ама то нали имаше сентенция - казано от жената - не, означавало може би... и т.н....
... или може би - когато жената (накрая) каже "твърдото" ДА, то на мъжът почва да му причернява..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
Коментар