IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    Ми - какво лошо има в това - за банкета ти довечера (за снощи, а и за довечера)? Дали ще те върнат? Не го вярвам!

Но, като се замисля - определено ще влезеш в нови разноски, защото ще ти се наложи за другата вечер нова прическа, че и нов ... тоалет..., това ще е било много практична намеса от страна на детето - що казвам аз, че са ни умни...

И аз - както мислех да те каня - трета вечер, трета прическа... Къде ще му излезе края? Ама за мен (да ти кажа в миг на откровеност) - може и без тоалет, а прическата - и така ще се разроши... (изненада!..., един мъж да не се интересува от тоалети..., самореклама, де...)...

Да бе, ама се пазя...за жената, дето ШЕ ми вика "Скъпи!" или "Съкровище!" ..., а - забравих - и през ден ще чупи по едно огледало...
    Споко Зарко,ей го ме, звярът се прибра на топло.Току-що си сипах едно пръстче кедровая и ще си почина.Няма да ходя на банкет, паричките дето ги спестих от фризьор и козметик отидоха пак за парцалки и кремчета.Само не ме питай кремчето ми колко струва,щото ще припаднеш

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Заядливко, на някои места в България на Игнажден му викат още и Полазник
      Но и твоите асоциации хич, ама никак даже не са лоши. Виждам, че дори полагаш усилия да се придържаш към изградения от теб образ у форумО
      http://www.youtube.com/watch?v=vHJAUuicC0Q&ob=av2e

П.П Сега за магиите:
      В моето семейство се спазват определени обичаи - смесица между езичество и християнство.
      Рано сутрин, на Гергьовден аз винаги се разхождам боса в росната трева. На Спасовден задължително ходя до един стар кладенец, а в Русалската неделя слагам орехови клонки с листа из цялата къща. Научена съм да разпознавам и бера билки /на Еньовден/,
      На днешният ден традицията повелява пепел от огнището или светено жито, се разхвърлят около дома в който живееш ...
      Ей на - с твоята подробна информация, освен заядливко - и всезнайко ШЕ стана...

Но и аз поназнайвам нещо за милите и нежни създания, които ходят боси във високите треви (вкл. и в мократа ръж...)..., та именно те - с едни ефирни одежди - не са употребявали и никакво бельо..., абе - кВо да ти разправям - освободени от всички предразсъдъци - неща, дето само си ги сънувАла...... (ето сЯ - ще получа нов удар върху моята "първосигналност"..., ама така ми се пада...)...

Айде, чао, приятен ден на всички, че имам разни неща... (включване - евентуално утре вечер) ...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Тая пък - само с паяци и влечуги ли си има работа, че използва такива действия "полази", или има връзка с някои еротично вдигнати дупЕта, дето се вият около пилоните в определен вид заведения...

Еййй - колко съм мислил, докато завъртя отговора си в посоката, за да е възможно да забия отново... пирона на моята "първосигналност"...

(извън отговора - това, с житото - не съм го чувАл..., но си представих, че е близо до действията на персонала в птицекомбинатите... нищо не намеквам, обаче - само някаква отвлечена мисъл, без връзка с поста..., магиите са лошо нещо - и трябва навреме да се стопират... )
        Заядливко, на някои места в България на Игнажден му викат още и Полазник
        Но и твоите асоциации хич, ама никак даже не са лоши. Виждам, че дори полагаш усилия да се придържаш към изградения от теб образ у форумО
        http://www.youtube.com/watch?v=vHJAUuicC0Q&ob=av2e

П.П Сега за магиите:
        В моето семейство се спазват определени обичаи - смесица между езичество и християнство.
        Рано сутрин, на Гергьовден аз винаги се разхождам боса в росната трева. На Спасовден задължително ходя до един стар кладенец, а в Русалската неделя слагам орехови клонки с листа из цялата къща. Научена съм да разпознавам и бера билки /на Еньовден/,
        На днешният ден традицията повелява пепел от огнището или светено жито, се разхвърлят около дома в който живееш ...
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
          Че сме дъртошии,дъртошии сме.Аз така съм се отнесла,че съм останала с впечатлението,че утре е Коледа, а вечерта преди Коледа по смътни спомени съм поканена на някакъв банкет. Та се засилих да си приготвям тоалет и да звъня на козметичката си...ама добре че се чух и с детето,та дойдох на себе си.Като нищо щях да отида на банкет довечера
          Айде,спорен
          Ми - какво лошо има в това - за банкета ти довечера (за снощи, а и за довечера)? Дали ще те върнат? Не го вярвам!

Но, като се замисля - определено ще влезеш в нови разноски, защото ще ти се наложи за другата вечер нова прическа, че и нов ... тоалет..., това ще е било много практична намеса от страна на детето - що казвам аз, че са ни умни...

И аз - както мислех да те каня - трета вечер, трета прическа... Къде ще му излезе края? Ама за мен (да ти кажа в миг на откровеност) - може и без тоалет, а прическата - и така ще се разроши... (изненада!..., един мъж да не се интересува от тоалети..., самореклама, де...)...

Да бе, ама се пазя...за жената, дето ШЕ ми вика "Скъпи!" или "Съкровище!" ..., а - забравих - и през ден ще чупи по едно огледало...
          Last edited by zarco; 20.12.2011, 11:57.
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Добър ден на тайфата!
            Момичета и момчета, днес е Игнажден. Фнимавайте кой ще ви полази къщата, защото от това зависи каква ще следващата ви година.
            Аз отивам да разхвърлям светено жито около дома и фирмата, че да разваля всички магии

Тая пък - само с паяци и влечуги ли си има работа, че използва такива действия "полази", или има връзка с някои еротично вдигнати дупЕта, дето се вият около пилоните в определен вид заведения...

Еййй - колко съм мислил, докато завъртя отговора си в посоката, за да е възможно да забия отново... пирона на моята "първосигналност"...

(извън отговора - това, с житото - не съм го чувАл..., но си представих, че е близо до действията на персонала в птицекомбинатите... нищо не намеквам, обаче - само някаква отвлечена мисъл, без връзка с поста..., магиите са лошо нещо - и трябва навреме да се стопират... )

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Видях клипчето, а вързано и с пожеланието ми за лека нощ - направо си "плаче" за коментар......, но не зная откъде да почна - вероятно грешно ще се изразя, грешно ще ме възприемат, няма идентични ситуации в живота, а клиповете са режисирани някак и няма общо с живота и т.н...

На първо четене си мисля, дали истерията изобщо има място в човешките отношения, какво точно изразява тя, има ли отражения от миналото в това отношение към друг човек, редно ли е някой да омаловажава такова поведение на партньора и да забрави (примерно) "атаката върху "лошото" огледало", която е най-малкото зло...

Добре де - отчаянА, но пък да е неконтролируема в действията си?... Какво има толкова? ОтчаянА си, изчакваш определено време..., след което намираш следващият обект на твоите чувства..., вероятно и с още по-добри отношения един към друг, много важно - като отчитате какви грешки сте допуснали в поведението си (разбира се, ако сте самокритични и изобщо подлагате поведението си на самоанализ..., защото някои живеят с мисълта, че само те са прави, което пък мисля е в основата на истеричните проблясъци...)...

Така де - лично мнение...

Приятен ден!

Коментар

• човек е на толкова, на колкото се чувства ...

Айде ся, дъртошии, няма такова нещо. Аз като играя със сина си ми идва отвътре, така че вътре пак съм си същия пакостник
                Трудът е песен, ама друг да я пее.

Коментар

• Добър ден на тайфата!
                  Момичета и момчета, днес е Игнажден. Фнимавайте кой ще ви полази къщата, защото от това зависи каква ще следващата ви година.
                  Аз отивам да разхвърлям светено жито около дома и фирмата, че да разваля всички магии
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Че сме дъртошии,дъртошии сме.Аз така съм се отнесла,че съм останала с впечатлението,че утре е Коледа, а вечерта преди Коледа по смътни спомени съм поканена на някакъв банкет. Та се засилих да си приготвям тоалет и да звъня на козметичката си...ама добре че се чух и с детето,та дойдох на себе си.Като нищо щях да отида на банкет довечера
                    Айде,спорен

Коментар

• e,

А добро утро и от мен Време е да поработим малко ))))))))

Коментар

• Ставайте Дъртошиии !!!
                        вънка вие вук... Вий ми дремете тука ...
                        Ставайте на търговия !!!
                        Хубав и профитен вторник всичким !!!
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Приятни сънища!
                          http://www.youtube.com/watch?v=gQRPnakgOaE

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                            Ти знаеш по -добре дали му причернява или изпада в еуфория например мъжът . Аз обаче се оттеглям , лека нощ !
                            Приятни сънища!

Коментар

Като помисля малко, толкова твърдо изречено "не" - не се среща често, че и повторено... Точно това поражда съмнението у мен... Очевидно има някаква сантиментална струна, която се засяга, а предвид деликатната (изчаквателна) позиция на жената - се отива на "твърдото" НЕ...

Добре де, хайде кажи кога една жена може да каже "твърдото" ДА? Има ли такива екстри в поведението на жената (най-общо)?

Опаааа, ама то нали имаше сентенция - казано от жената - не, означавало може би... и т.н....

... или може би - когато жената (накрая) каже "твърдото" ДА, то на мъжът почва да му причернява...
                              Ти знаеш по -добре дали му причернява или изпада в еуфория например мъжът . Аз обаче се оттеглям , лека нощ !

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                                А , не , благодаря за предложението . Моят живот не е толкова екстремен като на Космо , така , че твърдо не .
                                Като помисля малко, толкова твърдо изречено "не" - не се среща често, че и повторено... Точно това поражда съмнението у мен... Очевидно има някаква сантиментална струна, която се засяга, а предвид деликатната (изчаквателна) позиция на жената - се отива на "твърдото" НЕ...

Добре де, хайде кажи кога една жена може да каже "твърдото" ДА? Има ли такива екстри в поведението на жената (най-общо)?

Опаааа, ама то нали имаше сентенция - казано от жената - не, означавало може би... и т.н....

... или може би - когато жената (накрая) каже "твърдото" ДА, то на мъжът почва да му причернява...

Коментар

Working...
                                X