IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Аз така редовно се нахаквам на червено вино вместо кола.... Колегите де бехме вчера още не са дошли на работа... И аз нещо мисля да дремна, ама е малко тегаво в офиса, че нали знаете тия паразити дето нищо не работят по принцип, как се разработват между празници или в петък следобед...

Космо Това объркване на червено вино с кола е голям проблем за всички където завършихме спортните училищаНаигреш се След което отидеш да се напиеш с кола и вземеш че объркаш шишетата.Ти знаеш кво е да си бягал15-20 километра(за загрявка)за норматив и после да дадът да изпиеш една двулитрова кола(пие се на една-две глътки).При мен това се е случвало 2 или 4 пъти(взема дигна шишето и докато му усетя вкуса Ми останал само късмета на дъното).Ти го знаеш "Тапата" от олимпииски надежди-дни преди важно състезание беше объркал шишетата и той Та не можа да вземе олиписка квота.След това някав адвокат го беше съветвал да съди кока кола за пропуснати ползи Ама не съм го виждал от тогава Та не мога да ти кажа какво е станало с делото.......

Коментар

• Не ,не, по-добре да я кръстим "Подвизите на Космо"
      Космо,да не се засегнеш,нищо лично
      Приятен ден от мен,че пак ме подгониха със задачки

Коментар

• Здравейте
        Мисля да прекръстя темата на
        "Дребните страсти на едно поколение между мутренизма и попфолка"

Други предложения?
        Last edited by съни(тя); 21.12.2011, 11:48.

Коментар

• ПС. От сутринта 1 повръщане и две двефекации... Май много съм прекалил... И си мился - що требе да сме на работа като и така и така нема да свършиме грам работа днес...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Даааам, водката обикновинно си я гася с вода. И е доста гаден момента, в който гасящата чаша и тя се окаже пълна с водка
            Аз така редовно се нахаквам на червено вино вместо кола.... Колегите де бехме вчера още не са дошли на работа... И аз нещо мисля да дремна, ама е малко тегаво в офиса, че нали знаете тия паразити дето нищо не работят по принцип, как се разработват между празници или в петък следобед...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Даааам, водката обикновинно си я гася с вода. И е доста гаден момента, в който гасящата чаша и тя се окаже пълна с водка
              ...
              има едно златно твърдение ..
              - Водката без бира, е като лодка без весла !!!
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Мама му стара по едно време се хванах че пия водка във водна чаша, а в глават ми е че пия бира (що точно бира не знам)... И така си и пия - на едни едри глътки..
                .

Коментар

Ха добро утро приятели.

Аз снощи пак бях на един банкет на една конкурентна компания.. Ей омазах се от ядене и пиене... Днес като Ринчето би казала, ще се утрепам от киселини и дефекации... Мама му стара по едно време се хванах че пия водка във водна чаша, а в глават ми е че пия бира (що точно бира не знам)... И така си и пия - на едни едри глътки..

Ама много яко се бяха подготвили хората. Те са няколко жени в офиса - все яки гаджета, едни тоалети, едни едни екстри... Бяха поръчали някакъв елитен кетъринг, щото имаше скариди, хайвери, пушени сьомги, едни салати дето немаш идея какво има в тях, запазили бяха цял ресторант. Ди джея беше номер едно, дорде мойте простаци (колеги) не почнаха да му дават 50 лв. банкноти да им пуска турбо фолк хитове, аз ги дръпнах ама видях че явно и на домакините това им се иска и се концентрирах да свалям някаква финансова дирекрорка с много големи цици.... Момичето готино но с някакъв дефект в говора и аз като се напих и тя като се напи и дъни Цеца Величкович и грам не и разбирам... И по едно време я дръпнах на вънка - направо си я питах каквото имах да я питам, Отказа ми (не е срам да ти откажат, срам е да не си поискаш) и загубих интрес... Реших да ходим на платено, но се хванах че съм много пиян и ми се повръща и се качих на едно такси и се прибрах... Тая сутрин минах да си прибера колата че как бях спрял, бях блокирал половината център на София....
                  Koсмонавта не се притеснявай на мен ако знаеш колко по грозни са ми отказвали

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Ай, ставайте, бря дърти "разпоретини" такива - хихи
                    ---------------------------------------
                    Вчера у магазинЯ се засичам набързо с една позната, дет' са у поп-фолк бизнеса от години, ама тя същата шматка кат' мИня.

И се засякохме на касата и аз й смигам и викам: "Как си, бря? Има ли хумор при вас, че ми изглеждаш уморена нЯщу? ( демек у поп-фолка ).

И тя ми отговоря: "Аааа ...., бря. Как да няма? Има и Хуй, има и Мор. Ко ти тряя ..?" - хихии

Че се смяхме кат' идиоти, а па продавачката се чуди ко' ста'а ...
                    -------------------------------------------------

П.П. Лелей, къв ден се очертава не е истина просто. Днес ще вадя Русата метла за фучане, а па тя е за специални поводи само

Бат Маранди това е жената за теб. Много си падам по фолк мадами с чувство за хумор... Ем са целите страст, ем ти е гот да си общувате. Още сега и звънвай с конкретна оферта - връзка, брак, толкова на брой деца, толова почивки годишно итн...

Коментар

• Ха добро утро приятели.

Аз снощи пак бях на един банкет на една конкурентна компания.. Ей омазах се от ядене и пиене... Днес като Ринчето би казала, ще се утрепам от киселини и дефекации... Мама му стара по едно време се хванах че пия водка във водна чаша, а в глават ми е че пия бира (що точно бира не знам)... И така си и пия - на едни едри глътки..

Ама много яко се бяха подготвили хората. Те са няколко жени в офиса - все яки гаджета, едни тоалети, едни едни екстри... Бяха поръчали някакъв елитен кетъринг, щото имаше скариди, хайвери, пушени сьомги, едни салати дето немаш идея какво има в тях, запазили бяха цял ресторант. Ди джея беше номер едно, дорде мойте простаци (колеги) не почнаха да му дават 50 лв. банкноти да им пуска турбо фолк хитове, аз ги дръпнах ама видях че явно и на домакините това им се иска и се концентрирах да свалям някаква финансова дирекрорка с много големи цици.... Момичето готино но с някакъв дефект в говора и аз като се напих и тя като се напи и дъни Цеца Величкович и грам не и разбирам... И по едно време я дръпнах на вънка - направо си я питах каквото имах да я питам, Отказа ми (не е срам да ти откажат, срам е да не си поискаш) и загубих интрес... Реших да ходим на платено, но се хванах че съм много пиян и ми се повръща и се качих на едно такси и се прибрах... Тая сутрин минах да си прибера колата че как бях спрял, бях блокирал половината център на София....

Коментар

• Ай, ставайте, бря дърти "разпоретини" такива - хихи
                        ---------------------------------------
                        Вчера у магазинЯ се засичам набързо с една позната, дет' са у поп-фолк бизнеса от години, ама тя същата шматка кат' мИня.

И се засякохме на касата и аз й смигам и викам: "Как си, бря? Има ли хумор при вас, че ми изглеждаш уморена нЯщу? ( демек у поп-фолка ).

И тя ми отговоря: "Аааа ...., бря. Как да няма? Има и Хуй, има и Мор. Ко ти тряя ..?" - хихии

Че се смяхме кат' идиоти, а па продавачката се чуди ко' ста'а ...
                        -------------------------------------------------

П.П. Лелей, къв ден се очертава не е истина просто. Днес ще вадя Русата метла за фучане, а па тя е за специални поводи само
                        Last edited by marandi; 21.12.2011, 08:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          Големи глупости - ня'ам думи

A някои сатанински обичаи не уважавате ли - смесица между езичество и либерал-канибализъм ? Примерно ядене на сурово месо, пиене на леко преварена кръв или дране на сурово от по-безболезнени места на тялото ...

Бедни ми, бедни Македонски - защо не умря при Гредетин ?

Ей ти един поздрав да не си капо :

http://www.youtube.com/watch?v=1niTE...eature=related
                          Почти във всеки голям християнски празник има вплетени езически ритуали, SPART.
                          Виж например Спасовден /християнски празник, почиташ мъртвите/ и самодивите, които идват през този ден. Мъртвите се почитат сутрин на гробът им, а самодивите се почитат до някой извор или кладенец, преди да залезе слънцето. Има и много други примери, да не те отегчавам

П.П. Сатанинските обичаи ги практикувам само в определени дни от месеца. Зависи от фазата на луната
                          Но за твое добро те съветвам, когато ми изпращаш постове, да си сложиш един червен конец със синьо мънисто на ръката, да се завъртиш дава пъти от ляво на дясно, да си плюеш през рамото и за по-сигурно да сложиш и една връзка пресен чесън до монитора
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            ...
                            П.П Сега за магиите:
                            В моето семейство се спазват определени обичаи - смесица между езичество и християнство....
                            Големи глупости - ня'ам думи

A някои сатанински обичаи не уважавате ли - смесица между езичество и либерал-канибализъм ? Примерно ядене на сурово месо, пиене на леко преварена кръв или дране на сурово от по-безболезнени места на тялото ...

Бедни ми, бедни Македонски - защо не умря при Гредетин ?

Ей ти един поздрав да не си капо :

http://www.youtube.com/watch?v=1niTE...eature=related
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                              ... паричките дето ги спестих от фризьор и козметик отидоха пак за парцалки и кремчета....
                              Разумна инвестиция - с гарантиран дивидент при привилегированите .

http://www.youtube.com/watch?v=LGPbv...eature=related

PS : Важно е как пазарът ще реагира на обратните изкупувания . Практиката показва ,че 99.9 % са губещи за мажоритаря в дългосрочен план защото са срещу тренда - за справка -> вж. интервенциите по валутните пазари
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Зарко, поведенческите модели са копи/пейст. Когато се презентира истерично женско поведение..съответно Ти като се радразнена смяташ, че е нормално да джаснеш дрехите и каквото там има.. през прозореца.
                                Ако се презентира поведение тип: ОК ние сега се скарахме, но..децата спят, има един шоколад неизяден, а и една бутилка вино..дай да си поговорим без да се прекъсваме, а и списък на дразнещи/положителни качества/ действия ...също няма да е излишен. И ..както казах без да се водят нескончавми монолози с дразнещ тембър и волуме, и без да се прекъсва този който е взел дума. Може и да си определите време за изказване.на всеки един (че някои са по-напористи)...не е лошо. Действа.
                                Всеки си казва трите желания...и ..така..

Коментар

Working...
                                X