IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Дотук, има 3 предложения за смяна на...заглавието/наименованието )....
    Та така )
    "Дребните страсти на едно поколение между мутренизма и попфолка"
    "Подвизите на Космо"
    "Клуб на Търтеите" /по Удхаус/ с почетен председател Космо

Други предложения
    Нали си фен на Вазов :

"Пиянството на един народ - римейк през 21-и век "
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Дотук, има 3 предложения за смяна на...заглавието/наименованието )
      Дали има значение името - амии, има
      Като чуете заведение "Спартакус", знаете какво да очаквате там, а не после да се чудите...к'во става и бля-бля за меките китки
      Или пък, наименование "Министерство на...", "Агенция за защита на..." - очакванията са там да се върши работа, свързана с името....ако не, се търси отговорност
      Или пък, не се търси никакъв смисъл в нищо, прехласваме се по лицемерните приказки на един премиер и това става стил на поведение на цял народ
      Оплюва се даден модел и личности, потъпкват се елементарни правила от същия, не спира да унижава противниците си и всеки несъгласен с него...или просто ги елиминира като спам и продължава с битовизмите си...
      Това ли е съдбата българска - да се възмущаваме от нещо, но да правим абсолютно същото?!

Та така )
      "Подвизите на Космо"
      "Клуб на Търтеите" /по Удхаус/ с почетен председател Космо

Други предложения

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        В понеделник бях на парти - още не мога да "вляза в час". Не стига, че го организираха в първия ден на работната седмица, ами трябваше да отидем чак до Арбанаси / ти знаеш ли къде на м....та си е Арбанаси!?/, защото било по-изискано. Прибрах се в три часа, станах в шест часа и в осем бях на работа - представи си колко съм работила във вторник. На мен сърцето ми спи, те за изпълнение на служебни задачи ми говорят Не работа, а наказание.

Знаем къде е Арбанаси-Тоест знаем къде си била и ти

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          ПС. От сутринта 1 повръщане и две двефекации... Май много съм прекалил... И си мился - що требе да сме на работа като и така и така нема да свършиме грам работа днес...
          В понеделник бях на парти - още не мога да "вляза в час". Не стига, че го организираха в първия ден на работната седмица, ами трябваше да отидем чак до Арбанаси / ти знаеш ли къде на м....та си е Арбанаси!?/, защото било по-изискано. Прибрах се в три часа, станах в шест часа и в осем бях на работа - представи си колко съм работила във вторник. На мен сърцето ми спи, те за изпълнение на служебни задачи ми говорят Не работа, а наказание.

П.П. Навлязох в хабитата на Русото без да му искам позволение. Сега ще има да мрънка
          Last edited by tnm; 21.12.2011, 12:25.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Аз не пия вода Космо,факт.Много рядко чай.Сутрин едно голямо кафе и много плодове през деня.
            Но май трябва да се науча да пия и вода
            Изчезвам вече

Коментар

Нека не бъдем максималисти и да заменим израза "позволи всичко" с израза "позволи почти всичко".
              Аз затова предлагам да го обявим за почетен председател на клуба
              Всъщност от нещата коиот искам не мога да си позволя нито едно... И в клуб с ценни хора като Вас не бих си и помислил за друга длъжност освен да нося вода или да чистя клуба...

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                ТНМ-Космо беше голям спортист и за двадесет години в спорта е натрупал значителни средства Та сега може да си позволи всичко
                Това не го коментирам, не се връщам назад никога... От спорта изключае контактите покрай него ми е останало само разочарование и контузии.. Дори дисциплината която отдавах на него преди, сега си мисля че ми е генетично заложена и няма общо със часовете блъскане по зали, басейни и стадиони... А кто се замислиш колко загуби спорта от това че две поколения на практика излязоха от него и не предадоха опита си на следващите.. Е виж койот и да е спорт на кави топ позиции сме между Тринидад и Бурунди...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  Много таланти алкохола им е.. мамата. На други мизерията. Абе няма спорт в България.. Значи в спортното на Левски завършихме клас 25 човека в момента янма нито един да се занимава със състезателна или треньорска дейност.. А поне 2 ма починаха и поне 5 тима са алкохлици на ниво кварталем смок... Ама аз за тия времена и събития не обичам да говоря.. И за другите след тях не обичам. Някак умствено си разделих живота и помня само събития след 1995... От преди това само детските години.. Радвам се че има хора като теб дето са в час с нещата и разбират че живота не е цветя, рози, подмазване и лицемерие... Обществото се крепи на хората като теб, които решават проблемите, като отричат съществуването им, докато не им опрат на дупето, след това почват да търсят хора като теб...

ПС. Дами темата може да си я кръстите както си искате, мен ми е все тая. Важното е да се запази нейната непринуденост и изтънчен стил в който се преплитат по един философски начин нещата от живота - вулгарното и красивото, тъжното и непринуденото, щастието и житейската мъдрост итн. Иначе както и да кръстиш едно цвете например, то ще си остане цвете независимо от това че ти може да си му викаж салам или майонеза...

Доби на теб не мога да се сърдя, щото си много яка. И на Съни не мога, щото е стълб на морала..
                  +1001 Космо

Коментар

• http://vbox7.com/play:d3519770
                    изчезвам да посвърша нещо лично
                    после ще поработя в екип с две баби,дето до сега не са практикували материята,но за съжаление притежават лицензи
                    да ги питам аз за къф чеп се врат в съда,като не го практикуват
                    България

Коментар

ТНМ-Космо беше голям спортист и за двадесет години в спорта е натрупал значителни средства Та сега може да си позволи всичко
                      Нека не бъдем максималисти и да заменим израза "позволи всичко" с израза "позволи почти всичко".
                      Аз затова предлагам да го обявим за почетен председател на клуба
                      Мечо

Коментар

Кока-кола ли е сменила съдържанието на бутилката...с вино
                        Между другото, бутилка бира или което и да е газирано питие има добър ефект след физическо натоварване )

Тънъмъ ) право в десятката

Преди по стадионите винаги на пистата имаше наредени каси с бираТърчиш си вдигнеш ръката и винаги имаше някой от страни къде ще ти отвори една бира(марката зависи кой е спонсора)изпиеш я и след това се спукваш да бягаш даже много пъти се е налагало да ни вдигат плакати с това че състезанието е свършило та да можем да спрем да тичаме.сега няма вече по време на състезанието подобна захранка-та затова са им такива резултатите де.......

Коментар

Космо Това объркване на червено вино с кола е голям проблем за всички където завършихме спортните училищаНаигреш се След което отидеш да се напиеш с кола и вземеш че объркаш шишетата.Ти знаеш кво е да си бягал15-20 километра(за загрявка)за норматив и после да дадът да изпиеш една двулитрова кола(пие се на една-две глътки).При мен това се е случвало 2 или 4 пъти(взема дигна шишето и докато му усетя вкуса Ми останал само късмета на дъното).Ти го знаеш "Тапата" от олимпииски надежди-дни преди важно състезание беше объркал шишетата и той Та не можа да вземе олиписка квота.След това някав адвокат го беше съветвал да съди кока кола за пропуснати ползи Ама не съм го виждал от тогава Та не мога да ти кажа какво е станало с делото.......

Много таланти алкохола им е.. мамата. На други мизерията. Абе няма спорт в България.. Значи в спортното на Левски завършихме клас 25 човека в момента янма нито един да се занимава със състезателна или треньорска дейност.. А поне 2 ма починаха и поне 5 тима са алкохлици на ниво кварталем смок... Ама аз за тия времена и събития не обичам да говоря.. И за другите след тях не обичам. Някак умствено си разделих живота и помня само събития след 1995... От преди това само детските години.. Радвам се че има хора като теб дето са в час с нещата и разбират че живота не е цветя, рози, подмазване и лицемерие... Обществото се крепи на хората като теб, които решават проблемите, като отричат съществуването им, докато не им опрат на дупето, след това почват да търсят хора като теб...

ПС. Дами темата може да си я кръстите както си искате, мен ми е все тая. Важното е да се запази нейната непринуденост и изтънчен стил в който се преплитат по един философски начин нещата от живота - вулгарното и красивото, тъжното и непринуденото, щастието и житейската мъдрост итн. Иначе както и да кръстиш едно цвете например, то ще си остане цвете независимо от това че ти може да си му викаж салам или майонеза...

Доби на теб не мога да се сърдя, щото си много яка. И на Съни не мога, щото е стълб на морала..

Коментар

....След това някав адвокат го беше съветвал да съди кока кола за пропуснати ползи Ама не съм го виждал от тогава Та не мога да ти кажа какво е станало с делото.......
                            Кока-кола ли е сменила съдържанието на бутилката...с вино
                            Между другото, бутилка бира или което и да е газирано питие има добър ефект след физическо натоварване )

Тънъмъ ) право в десятката

Коментар

Съни, какво ще кажеш за "Клуб на Търтеите" /по Удхаус/ с почетен председател Космо!?

Коментар

Здравейте
                                Мисля да прекръстя темата на

Други предложения?
                                Съни, какво ще кажеш за "Клуб на Търтеите" /по Удхаус/ с почетен председател Космо!?
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X