Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМоже ли да ме направите модератор само за една седмица? Половината форумци ще ги банна по IP
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеаз само и предложих неангажиращ орален
а съм сигурен, че жена модераторка не получва много такива предложения в живота.
поради елементарни хигиенни и естетически разминаванияг-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Даа, влезна в затвора и стана човек !
пп Днес най- интересно в тази тема....Размятат се цветя и рози...Соки се влюбил в Дамата от дългата раздяла и гледам среща ѝ предлага...
Браво Соки, дерзай ..!г-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
момчета! няма тук модератор/ка!!
рипайте от креватчетата! да живее деЦката градина!
уууудрии муьоо!!!
https://www.youtube.com/watch?v=sLMx0X8VvD4препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТази тема е най-добрата в инвестора.Такава детска градина като тук няма как да се намери на друго място. Ама другарко пък баткоти ми вика глупак, ама другарко, пък той ми взима играчките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнениеЗдравейте, казвам се Фирдевс и в миналото си имам ЕДНОГОДИШЕН БАН от въпросния модератор. От тогава нещо се пречупи в мен, но правя всичко възможно да си стъпя на краката. Благодаря за вниманието.
а съм сигурен, че жена модераторка не получва много такива предложения в живота.
поради елементарни хигиенни и естетически разминаванияпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнениеЗдравейте, казвам се Фирдевс и в миналото си имам ЕДНОГОДИШЕН БАН от въпросния модератор. От тогава нещо се пречупи в мен, но правя всичко възможно да си стъпя на краката. Благодаря за вниманието.
Даа, влезна в затвора и стана човек !
пп Днес най- интересно в тази тема....Размятат се цветя и рози...Соки се влюбил в Дамата от дългата раздяла и гледам среща ѝ предлага...
Браво Соки, дерзай ..!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеведнъж и аз и/му отправих предложение, разбира се не така романтично ии далеч по-директно... и ми баннаха акаунта завинаги, заради 'брутален" език.г-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеТова предложение ли е?Ами ония синеоките ако разбератLast edited by ratten; 03.12.2015, 20:51.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнениеАмстердам, да ти покажа ли как се слага спел чек на компютъра, ако е възможно ..?..
Днес реших, че си много готина млада госпожица и си строга, но справедлива и това много ми допадна. Много искам да се запознаем за да мога да ти споделя и още неща, освен тези.... ако е възможно, разбира се. Просто за мен ще бъде чест да те познавам, пък и като за начало е все нещо. Това възможно ли е да Ви познаваме, служителите на Инвестора???
И да ти Благодаря, за годините ти работа в ИНВЕСТОРА, мен специално си ме трила най много сигурно или поне един от най тритите .. както и да е. Важното е има такива Българки, това ми харесва!!
Дали не са обърках не знам, но сега като стане по студено и ставате по зли, жените
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеС какво Ви е обидил Маранди? Че не е руски инженер-корабостроител?
Коментар
Коментар