Първоначално изпратено от Boicho Popov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнение
Вие имате поне пет, малко ли са ви?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Пандемия е. Възможно е и Инвестор да е лепнал някой коронавирус.
Дано си оправят сайта, че направо си е трудно за ориентиране в този му вид.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Бойчо върнете си ми ника не се правете че не забелязвате.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
Здравейте, работим над проблема и се надявам скоро да го решим и върнем в нормалния му вид. Поздрави!
Коментар
-
Помислих, че само аз съм нефелен.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
Здравейте, работим над проблема и се надявам скоро да го решим и върнем в нормалния му вид. Поздрави!
Поздрави!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big Brother 666 Разгледай мнение
Така ли трябва да бъде . Преди беше по добре. И темите не излизат както трябва
Дано си оправят сайта, че направо си е трудно за ориентиране в този му вид.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
А аз, като гледам, че котировките на горива, метали и суровини не са мръднали вече с дни, сериозно се замислям, дали изобщо да влизам вече тук - нито са единствени, нито са от добрите вече, камо ли от най-добрите, нито си заслужават напъна от всички вас да им посещавате сайта, все едно са "The One and Only"!
Коментар
-
А аз, снощи, Инвесторе, и до тази сутрин, в продължение на няколко часа, не можех да си вляза в акаунта, под предлога, „Грешно потребителско име или парола” . Не си греша нито ника, нито паролата (познайте, защо) и, съответно, основателно предполагам, че това е наказателна мярка за мои по-пиперливи постове. Поне пишете, пусто, „наложена временна забрана поради...” ѝ посочете там. Да се знае. Този форум се срина и стана за смях и на хлебарките, а мненията, различни от „генералната линия” на работодателя ви, просто, се бастисват. АКО това би могло да помогне на икономиката, тогава - ОК но, не виждам тук някой да си дава сметка, колко дълбоко сме стъпили в ла*ната от самозалъгвания и едномерно, стереотипно „мислене”. С такова, не ни мърда по-нататъшен, дълбок и с неясен изход, ПРОВАЛ. Включително, и на и за Вашия работодател. Проумейте го: ВСИЧКИ сме в една лодка, а процесите са толкова могъщи, че сам (или дори с няколко, фанатично предани служители), никой не може да противостои, нито да се измъкне.
Дано сте схванали, какво ви казвам.Last edited by Pyramid; 15.03.2020, 14:25.
Коментар
Коментар