Първоначално изпратено от Hunter of fools
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marmalad Разгледай мнениеНевъзможнотта за цял един ден да не успееш да коригираш два или три сгрешени линка от ненатоварен форум говори за "уникален професионализъм".
Според мен е време да се произнесат докторите или фелдшерите или най-добре агрономите.
Черкезов буден ли си?
Не е непрофесионализъм,а определена насока на желание,а наистинали Наивника вече го няма,баннат ли е,какво ли е?„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеInvestor-e и аз това питам.....ЗАЩО?
Според мен е време да се произнесат докторите или фелдшерите или най-добре агрономите.
Черкезов буден ли си?Last edited by marmalad; 15.03.2013, 22:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marmalad Разгледай мнениеНе мога да си обясня защо кликайки върху темата за Наивник пусната от мен днес, се отваря темата за Енергони АД.
Investor-e и аз това питам.....ЗАЩО?„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКолеги, на моя лап топец няма подобни проблеми!
Да не би проблема да е във вашия компютър?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеКолко потребителя още трябва да ви напишат за банера, че да им обърнете внимание?
Залепете го някъде да не се мърда и да не пречи на четенето!
Какъв по-голям проблем от затрудено разчитане на съдържанието искате за функционалността? Все още банера не е спрял извеждането на съдържанието, но означава ли това, че затрудненото му представяне е една нормална функционалност?
Да не би проблема да е във вашия компютър?!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marmalad Разгледай мнениеНе мога да си обясня защо кликайки върху темата за Наивник пусната от мен днес, се отваря темата за Енергони АД.
Коментар
-
Колко потребителя още трябва да ви напишат за банера, че да им обърнете внимание?
Залепете го някъде да не се мърда и да не пречи на четенето!
Какъв по-голям проблем от затрудено разчитане на съдържанието искате за функционалността? Все още банера не е спрял извеждането на съдържанието, но означава ли това, че затрудненото му представяне е една нормална функционалност?Last edited by FxProST; 14.03.2013, 17:06.Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Защо не направите една статийка по темата за договорите за разлика (CFD)?
http://www.fsc.bg/ESMA-i-EBA-predupr...s-news-3496-bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Леонид Разгледай мнениеИнвестораааааа,махнете шибания банер ще си изгоните потребителите и тогава ще паднат цените на рекламата ви.!!!!!!!!!!
Но може да се спасиш като кажеш на браузъра "Ctrl" със "-", неколко пъти.Last edited by X_Y; 12.03.2013, 22:10.
Коментар
Коментар