Първоначално изпратено от Zdravko74
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениег-н Попов, на всеки един отговор на мой коментар или лайк от някой съфорумец получавам мейл. Моля оправете го това, че е много неприятно !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
Здравейте, това е оправено - към профила на компаниите (вдясно) има директен линк към темата им във форума. Поздрави
Коментар
-
Здравейте, това е оправено - към профила на компаниите (вдясно) има директен линк към темата им във форума. Поздрави
прочетените теми се маркират като такива след 2-3 презареждания на десктоп
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от man40 Разгледай мнениеКога ще свържете профила на компаниите със съответната тема от форума и обратното-темата от форума с профила на компанията,както беше преди?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеЗащо товарите с излишна работа и без това отрудената модерация?
По-лесно е (полу)автоматично да възпирате създаването на такива юзери, от колкото да карате модератора да трие множество коментариLast edited by Pyramid; 12.10.2022, 14:20.
Коментар
-
Защо товарите с излишна работа и без това отрудената модерация?
По-лесно е (полу)автоматично да възпирате създаването на такива юзери, от колкото да карате модератора да трие множество коментари
- Днес, 16:44
Този коментар от фани ма за шнорхела е изтрит от aleks262
Причина: Неприемливо име на юзер
- 1 like
Коментар
- Днес, 16:44
-
Здравейте,
По време на работа с форума от мобилно устройство, забелязах следните несъответствия:
1) Не мога да харесам коментар, защото "не съм логнат". Логвам се отново и пак ми дава същата грешка. Според сайта обаче съм логнат и прочетените теми са отбелязани акуратно като такива.
2) Пускам коментар и изсъхвам от чакане на жълт попъп "Working...". След няколко минути виждам през Chrome на лаптоп Mac, че е бил публикуван, но на iPhone още не е. Вместо това коментарът стои непубликуван и с въпросния жълт попъп "Working...". Оставям по-долу тестовия коментар за референция.
Гореописаните проблеми се репродуцират с последната версия на Safari върху последната версия на iOS върху iPhone 12 Pro Max 512G
Предварително Ви благодаря за грижите и положените усилия по своевременното отстраняване на посочените несъответствия!
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеПроба
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dante_Aliegheroff Разгледай мнение
Моля,изпратете ми нов код за верификация,защото старият вече е невалиден....Може и да греша,но доколкото си спомням,при регистрацията не ми изкочи съобщение,че трябва на получа линк за потвърждение на регистрацията...И също като Здравко съм получил куп съобщения от Инвестора на някакъв извънземен език,по моята логика,при всеки мой пост или дори лайкване получавам имейли ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dante_Aliegheroff Разгледай мнение
Здравко,влез в Контролен панел,Уведомления и махни нежеланите отметки...Би трябвало да се реши проблема
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Препратих ви последните няколко, които получих днес. Всеки ден получавам такива мейли от вас, но нито един не се чете.
Коментар
-
Вероятно и Вие не сте верифицирал профила си от получения мейл.
Коментар
Коментар