Първоначално изпратено от Scrooge McDuck
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Цитат:
Първоначално изпратено от mechobikov
Соколов гледам пак се е пробвал да мисли
Кире, ще се коалират. Готови са всеки със всеки да се коалира, само и само да не изтърват управлението в ръцете на гражданите.
Всичкото театро дето го играят е за да не си помисли бай Иван, че са от един червен дол дренки.
Неуспешно.
А ти гледа ли в "NatGeo" за една кокошка дето живяла една година без мозък? Само с вестибуларен апарат. Или беше петел? Явно и соколите могат!
ИНВЕСТОРЕ ТЕЗИ ПОТРЕБИТЕЛИ СА ПОЗОР за Вас.ВИЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ СИ ФОРУМА ВЪОБЩЕ.ИЛИ САМО ЦОЦАТЕ. АХАХА МАЛОУМНА ВИ РАБОТА.
Коментар
-
Получихте предупреждение от модератор на Форум Инвестор.БГ
Уважаеми Scrooge McDuck,
вие получихте предупреждение от модераторите на Форум Инвестор.БГ.
Причина:
-------
Лични нападки или обиди към друг потребител
Съжалявам, заслужавате си го!
-------
Съобщение:
http://www.investor.bg/forum/showthr...p?p=1059430213
Цитат:
Цитат:
Няма да има повторни избори. Ако трябва ГЕРБ и БСП ще се коалират. Ако не им стигнат депутати и Доган ще вземат, барабар със Болен Лидеров.
Да само и само да не пропуснат гражданите вътре, така ли? хахаха
А ти знаеш ли кои партии са политически трупове?Въобще.
Можеш ли да определиш въобще, какво е политически труп, а не от кои дол е. Умник.
Предупрежденията служат за напомняне, че във форумите има правила за коректност и толерантност, които трябва да се спазват от всички.
Поздрави
Форум Инвестор.БГ
ТУКА КЪДЕ И КОГО ОБИДИХ, СЛЕД КАТО МЕ ОБИДИХА МЕН СЪС ТЕЗИ СИ ПОМИИ:НО АЗ ТРЯБВА ДА ВИ ОБЯСНЯВАМ КОИ КАКВО НАПИСАЛ И КОИ КАКВО ОБИДИЛ, ВИЖТЕ СЕГА АМОРТИЗИРАНИТЕ СИ МОДЕРАТОРИ.
Цитат:
Соколов гледам пак се е пробвал да мисли
Кире, ще се коалират. Готови са всеки със всеки да се коалира, само и само да не изтърват управлението в ръцете на гражданите.
Всичкото театро дето го играят е за да не си помисли бай Иван, че са от един червен дол дренки.
Неуспешно.
А ти гледа ли в "NatGeo" за една кокошка дето живяла една година без мозък? Само с вестибуларен апарат. Или беше петел? Явно и соколите могат!
ЗНАЧИ,АЗ НЕ МОГА ДА МИСЛЯ, САМО ТЕ МОГАТ ТАКА ЛИ?
А ВИЕ СТЕ СУПЕР НАРЕДЕНИ, И ТЕЗИ КРИТЕРИИ ДЕТО ГИ ДЕМОНСТРИРАТЕ, СА ПЪЛНА И ПОВСЕМЕСТНА ИЗЛАГАЦИЯ. ЗА ФОРУМА ВИ САЙТ.
СЪЖАЛЯВАМ, НО СЛЕД ТОВА ОТНОВО МЕ ОТКАЗАХТЕ ДА ПИША В ТЕМИ В КОИТО ПИШАТ СУПЕР ПОЛЯРИЗИРАНИ И МАЛОУМНИ ПОТРЕБИТЕЛИ, КОИТО ВИЕ ПОДДЪРЖАТЕ. мАЛОУМНА РАБОТА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GabrielBlagoev Разгледай мнениеЗдравейте казвам се Габриел и искам да отворя малка подиспълнителна строителна фирма и търся съвет.Моля ако някой може да ми помогне или по то4но да ми даде някакъв съвет да ми пише в скайп.Благодаря предварително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеНема ликвидност , купувач-мастъра , продавач-мастъра
Абе ние - хихихи, ама мастъра ни мисли Ф-то...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеНема ликвидност , купувач-мастъра , продавач-мастъра
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗдравейте модита и модераторки !
Защо не сложите котировка на биткойни към долари и евра ?Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗдравейте,
при опит да видя факсимиле на профила на Ironhorse/ платен гербер/ станах негов следовник ,може ли да бъде анулиран като такъв...
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениене може ли да направите някаква лента на която да четем,последните, важни икономически новини.не да ги,четем два дена след,като вече не са НОВИНА.има достатъчно място на сайта.или се пази за рекламки
другото обяснение е ,че толкова си можете..........
п.п
eur/jpy направи три фигури.тая НОВИНА.кога ще я публикувате
Японската централна банка обяви, че ще удължи периода на изкупуване на ценни книжа. От банката повишиха нивото на изкупуване до 7 трлн йени месечно спрямо предишните 3.2 млрд йени. Новината доведе до рязък спад на йената спрямо останалите валути. Банката постави две годишен период за постигане на инфлационното ниво от 2%
Коментар
Коментар