If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моля главния модератор да обърне внимание на модератора на тази тема http://www.investor.bg/forum/showthr...75#p1367183421 който преди 2-3 часа ми изтри мое становище за хотел в който ме изгониха преди 3-4г., хотел който се рекламира в тази тема.
П.П. Някой да обясни на този модератор че това не е сектански форум където всички жители трябва да са с розови очила и всички мнения трябва да са положителни, съобръзени с неговото вътрешно миросъзерцание. В противен случай ще трябва да сътворявам отворено писмо до новите ми съсобственици в Инвестор.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
НЕ- на досадния огромен банер който се показва при първо зареждане на сайта за деня.
Да не говоря че сайта стана тежък и зарежда 30 сек поради останалите шарени и кичозни банери.
Как е възможно да се появява този тъп банер за ДДС-то на 65% от екрана ???
Кво стана, нови собственици - нови глупости ?
Следете ежедневните зареждания на сайта, може би има намаление, доста хора се преместиха другаде.
Пари се правят от съдържание, не от много банери .....
Сега е направо песен, а преди с лековете против хемороидите беше ....
НЕ- на досадния огромен банер който се показва при първо зареждане на сайта за деня.
Да не говоря че сайта стана тежък и зарежда 30 сек поради останалите шарени и кичозни банери.
Как е възможно да се появява този тъп банер за ДДС-то на 65% от екрана ???
Кво стана, нови собственици - нови глупости ?
Следете ежедневните зареждания на сайта, може би има намаление, доста хора се преместиха другаде.
Пари се правят от съдържание, не от много банери .....
Търсих на сайта, но никъде не видят консолидиран годишен финансов отчет на Инвестор БГ, а не им знам ЕИК за да потърся в търговския регистър. Някой може ли да го постне тук?
До господин главния модератор!
Искам да знам защо модератора ми е трил теми от блога?! http://monsantosafetheworld.blog.bg/
Нарушавате ми правата!
Ако продължавате така ще се оплача на БХК и на КЗС!!!
Ще си изтрия профила от тук, даже всичките! И ще останете с един глобален анализатор по-малко!
Черкезов
Искам да знам защо модератора ми е трил теми от блога?! http://monsantosafetheworld.blog.bg/
Нарушавате ми правата!
Ако продължавате така ще се оплача на БХК и на КЗС!!! Ще си изтрия профила от тук, даже всичките! И ще останете с един глобален анализатор по-малко!
Черкезов
Това е за "Бисери и вицове"!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Нарушавате ми правата!
Ако продължавате така ще се оплача на БХК и на КЗС!!!
Ще си изтрия профила от тук, даже всичките! И ще останете с един глобален анализатор по-малко!
Черкезов
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Долу корупцията в Инвестора...!!!
Доколкото разбрах, Мечо, Гигов и Наивника, плащат на модитата за да баннат Соки....
Това си е задушаване на свободното ( бих добавил на хаотично-свободното) слово....
Засрамете се !!!
Искрено се надявам да разбера КОЯ ТЕМА за теб е място за ругатни, обиди или лични нападки???
аз знам една, която не се ползва - "ругатни и псувни" или нещо от рода ))
Сега, очаквам тук да се оплачат и чунчо - анон или Стамболов
Не желая да има такава тема, на една обикновена ирония, сарказъм, подигравка или притворство щом някой откача, не му издържат нервите и почва персонални обиди и квалификации, да не комуникира въобще!
Не може на обобщаващи названия като влогари, кандидаткупувачи и прочее да скочиш като див селски бек и да легитимираш по най-просташкия начин. Все едно аз да напиша нещо за простаците като цяло , след което да скочи Явор и да каже "Защо ме обиждаш?" Ама ти за простак ли се имаш бе джанъм? е резонния въпрос.
По-скоро е нужна нова тема която да се казва "За тези които се припознаха" и да им се цитират постингите заедно с причината за тяхното появяване.
Коментар