Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНяма ли алтернативен форум ? Време е някой да заеме тази пазарна ниша.
Липсата на конкуренция води до сегашното осиране.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНяма ли алтернативен форум ? Време е някой да заеме тази пазарна ниша.
Липсата на конкуренция води до сегашното осиране.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеедин месец мина, не можете да оправите да се маркират прочетените теми
Направо са безнадеждни.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеИнвесторе, как да разбера с кой имейл съм се регистрирал? Не мога да си вляза в профила? Сега влизам от РС на което е запомнена паролата, която не помня, но за ресет не си спомня с кой имей съм се регистрирал. Нов ник ли ще трябва да правя?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеИнвалидна парола, инвалиден имейл, сигурно 5-6 пъти смених паролата. Как влизам сега и аз не знам. Всичко това е откакто смениха облика на форума, уж го правят за по добро, ама резултата е майка плаче
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНов и доста коварен бъг
Отваряш сайта и гледаш,че не си логнат.При опит за логване се появява това и няма и няма влизане
Може би най-бъгавия форум който съм виждал.
Първоначално изпратено от Тошко Африкански Разгледай мнениеКато реша да изляза от акаунта ми изписва
Invalid Page URL. If this is an error and the page should exist, please contact the system administrator and tell them how you got this message.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНов и доста коварен бъг
Отваряш сайта и гледаш,че не си логнат.При опит за логване се появява това и няма и няма влизане
Може би най-бъгавия форум който съм виждал.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИнвесторе, темата за Оптимизма на БФБ нещо е бъгнала.. не се влиза..!
Коментар
Коментар