Първоначално изпратено от Shar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеОсвен че е спряна обявата ми, 2/3 от нея е отразяна. Надявам се да имате софтуерен проблем, защото това е подиграфка със свободното ми време!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеГигов , това коректно ли беше?!
Само загдето сме от различни политически сили ли така се изсили?
Утре ще искате коалиция с нас АТАКА, ама на Серго и Пламен ще припомня твоите думи от "езика"% на омразата. После ще искате коалиция с НАС!
Ако поискате, ще ви правят еротични... неща всякакви, нооо само докато има мющерия, така че внимавайте с тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigowЧе то това му е нормалното състояние. Ще обърнат внимание ако е трезвен.
Само загдето сме от различни политически сили ли така се изсили?
Утре ще искате коалиция с нас АТАКА, ама на Серго и Пламен ще припомня твоите думи от "езика"% на омразата. После ще искате коалиция с НАС!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнениеМного слабо с работата днеска, та си чеша езика с трола, то тоя форум вече за друго не става, толко падна нивото, ма като да убия някой друг час.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеСбогом, Инвесторе!
Омръзнахте ми!
От повече от 5 години съм редовен участник във форума на инвестора, но вече чашата преля.
Пуснах тема за баннатите и реабилитирани никове, която хем е интересна, хем няма обиди или нещо не според правилата на самия ионвестор. Темата изчезна след 2 минути - без обяснение.
Надявам се някой от отговорните лица в инвестора да прочетат това и да вземат мерки за налазилите модератори с още жълто край устата си.
От мен - всичко хубаво и отивам в конкурентен форум!
П.П. Баннатите никове са баннати не от мен, от петкан или драган, а от инвестора, който явно се срамува от своите действия щом трие темата - или модераторът действа не от името на инвестора?
Любо, и аз навремето си мислех че финанс 5 е конкурентен форум, ама не е така!
Пиши до Омбудсмана и до КСЗ най-добре.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеСбогом, Инвесторе!
Омръзнахте ми!
От повече от 5 години съм редовен участник във форума на инвестора, но вече чашата преля.
Пуснах тема за баннатите и реабилитирани никове, която хем е интересна, хем няма обиди или нещо не според правилата на самия ионвестор. Темата изчезна след 2 минути - без обяснение.
Надявам се някой от отговорните лица в инвестора да прочетат това и да вземат мерки за налазилите модератори с още жълто край устата си.
Аз те харесвам, въпреки, че сме имали уникални словесни престрелки с теб. Моля те остани!
Коментар
-
Сбогом, Инвесторе!
Омръзнахте ми!
П.П. Баннатите никове са баннати не от мен, от петкан или драган, а от инвестора, който явно се срамува от своите действия щом трие темата - или модераторът действа не от името на инвестора?Last edited by luboil; 09.05.2013, 22:15.
Коментар
-
Коментар
-
Моля главния модератор да обърне внимание на модератора на тази тема http://www.investor.bg/forum/showthr...75#p1367183421 който преди 2-3 часа ми изтри мое становище за хотел в който ме изгониха преди 3-4г., хотел който се рекламира в тази тема.
П.П. Някой да обясни на този модератор че това не е сектански форум където всички жители трябва да са с розови очила и всички мнения трябва да са положителни, съобръзени с неговото вътрешно миросъзерцание. В противен случай ще трябва да сътворявам отворено писмо до новите ми съсобственици в Инвестор.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
Коментар