Защо дори и за логнати потребители, от известно време (месец) борсовите котировки вървят с 15 мин. закъснение??? Ще го оправяте ли или не?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеДо господин главния модератор!
Искам да знам защо модератора ми е трил теми от блога?! http://monsantosafetheworld.blog.bg/
Нарушавате ми правата!
Ако продължавате така ще се оплача на БХК и на КЗС!!!
Ще си изтрия профила от тук, даже всичките! И ще останете с един глобален анализатор по-малко!
Черкезов
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеДо господин главния модератор!
Искам да знам защо модератора ми е трил теми от блога?! http://monsantosafetheworld.blog.bg/
Нарушавате ми правата!
Ще си изтрия профила от тук, даже всичките! И ще останете с един глобален анализатор по-малко!
ЧеркезовНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеИ ще останете с един глобален анализатор по-малко!
Черкезов
Голямо ПХаХаХаХаХаХаХа на този титан и ювелир на мисълтаМнението ми води до фалит !
Коментар
-
До господин главния модератор!
Нарушавате ми правата!
ЧеркезовДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДолу корупцията в Инвестора...!!!
Доколкото разбрах, Мечо, Гигов и Наивника, плащат на модитата за да баннат Соки....
Това си е задушаване на свободното ( бих добавил на хаотично-свободното) слово....
Засрамете се !!!
Долу ръцете от Соки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИскрено се надявам да разбера КОЯ ТЕМА за теб е място за ругатни, обиди или лични нападки???
аз знам една, която не се ползва - "ругатни и псувни" или нещо от рода ))
Сега, очаквам тук да се оплачат и чунчо - анон или Стамболов
Не може на обобщаващи названия като влогари, кандидаткупувачи и прочее да скочиш като див селски бек и да легитимираш по най-просташкия начин. Все едно аз да напиша нещо за простаците като цяло , след което да скочи Явор и да каже "Защо ме обиждаш?" Ама ти за простак ли се имаш бе джанъм? е резонния въпрос.
По-скоро е нужна нова тема която да се казва "За тези които се припознаха" и да им се цитират постингите заедно с причината за тяхното появяване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИскрено се надявам да разбера КОЯ ТЕМА за теб е място за ругатни, обиди или лични нападки???
Сега, очаквам тук да се оплачат и чунчо - анон или СтамболовНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЗа своевременната корекция на постингите. Все пак темата за очакваното поскъпване на недвижимите имоти не е тема за ругатни, обиди или лични нападки. ....
Сега, очаквам тук да се оплачат и чунчо - анон или Стамболов
Коментар
-
ЕЙ ВИЕ НА РАБОТА ЛИ СТЕ БРЕ, ТЕЗИ МНЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ВИ GIGOW,mechobikov.Защо, са на във темата ви Политика.Все още
А заради тях получавам предупреждение.
Цитат:
Първоначално изпратено от mechobikov
Соколов гледам пак се е пробвал да мисли
Всичкото театро дето го играят е за да не си помисли бай Иван, че са от един червен дол дренки.
Неуспешно.
А ти гледа ли в "NatGeo" за една кокошка дето живяла една година без мозък? Само с вестибуларен апарат. Или беше петел? Явно и соколите могат!
ИНВЕСТОРЕ, КАКВИ СТЕ ВИЕ?????????????????????????
Значи такива мнения ще се толерират от вас, а когато им се отговори и стават веднага агресивни нападки. хахахахаха
Малоумната ви работа.Пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scrooge McDuck Разгледай мнениеИНВЕСТОРЕ. СЛЕД КАТО ИМА ВСЕ ОЩЕ ТАКИВА МНЕНИЯ ВЪВ ФОРУМА И НЕ СА НАДЛЕЖНО ИЗТРИТИ ОТ МОДЕРАТОРА ВИ, АЗ ЗАПОЧНАХ ДА ПОЛУЧАВАМ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ, ЗАЩО? ИМАТЕ ЛИ НЯКАКВА ПРЕДСТАВА СЛЕД, КАТО ЗАПОЧНАХ ДА СЕ ЗАЯЖДАМ С ПОМИЯРИТЕ КОИТО ИМАТЕ КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ?
ИНВЕСТОРЕ ТЕЗИ ПОТРЕБИТЕЛИ СА ПОЗОР за Вас.ВИЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ СИ ФОРУМА ВЪОБЩЕ.ИЛИ САМО ЦОЦАТЕ. АХАХА МАЛОУМНА ВИ РАБОТА.
Коментар
-
Цитат:
Първоначално изпратено от mechobikov
Соколов гледам пак се е пробвал да мисли
Кире, ще се коалират. Готови са всеки със всеки да се коалира, само и само да не изтърват управлението в ръцете на гражданите.
Всичкото театро дето го играят е за да не си помисли бай Иван, че са от един червен дол дренки.
Неуспешно.
А ти гледа ли в "NatGeo" за една кокошка дето живяла една година без мозък? Само с вестибуларен апарат. Или беше петел? Явно и соколите могат!
ИНВЕСТОРЕ ТЕЗИ ПОТРЕБИТЕЛИ СА ПОЗОР за Вас.ВИЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ СИ ФОРУМА ВЪОБЩЕ.ИЛИ САМО ЦОЦАТЕ. АХАХА МАЛОУМНА ВИ РАБОТА.
Коментар
Коментар