If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За своевременната корекция на постингите. Все пак темата за очакваното поскъпване на недвижимите имоти не е тема за ругатни, обиди или лични нападки. ....
Искрено се надявам да разбера КОЯ ТЕМА за теб е място за ругатни, обиди или лични нападки???
аз знам една, която не се ползва - "ругатни и псувни" или нещо от рода ))
Сега, очаквам тук да се оплачат и чунчо - анон или Стамболов
За своевременната корекция на постингите. Все пак темата за очакваното поскъпване на недвижимите имоти не е тема за ругатни, обиди или лични нападки. Тя просто отразява нормалната тенденция за поскъпване на реален актив какъвто представляват недвижимите имоти.
Долу корупцията в Инвестора...!!!
Доколкото разбрах, Мечо, Гигов и Наивника, плащат на модитата за да баннат Соки....
Това си е задушаване на свободното ( бих добавил на хаотично-свободното) слово....
Засрамете се !!!
ЕЙ ВИЕ НА РАБОТА ЛИ СТЕ БРЕ, ТЕЗИ МНЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ВИ GIGOW,mechobikov.Защо, са на във темата ви Политика.Все още
А заради тях получавам предупреждение.
Цитат:
Първоначално изпратено от mechobikov
Соколов гледам пак се е пробвал да мисли
Всичкото театро дето го играят е за да не си помисли бай Иван, че са от един червен дол дренки.
Неуспешно.
А ти гледа ли в "NatGeo" за една кокошка дето живяла една година без мозък? Само с вестибуларен апарат. Или беше петел? Явно и соколите могат!
ИНВЕСТОРЕ, КАКВИ СТЕ ВИЕ?????????????????????????
Значи такива мнения ще се толерират от вас, а когато им се отговори и стават веднага агресивни нападки. хахахахаха
ИНВЕСТОРЕ. СЛЕД КАТО ИМА ВСЕ ОЩЕ ТАКИВА МНЕНИЯ ВЪВ ФОРУМА И НЕ СА НАДЛЕЖНО ИЗТРИТИ ОТ МОДЕРАТОРА ВИ, АЗ ЗАПОЧНАХ ДА ПОЛУЧАВАМ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ, ЗАЩО? ИМАТЕ ЛИ НЯКАКВА ПРЕДСТАВА СЛЕД, КАТО ЗАПОЧНАХ ДА СЕ ЗАЯЖДАМ С ПОМИЯРИТЕ КОИТО ИМАТЕ КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ?
ИНВЕСТОРЕ ТЕЗИ ПОТРЕБИТЕЛИ СА ПОЗОР за Вас.ВИЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ СИ ФОРУМА ВЪОБЩЕ.ИЛИ САМО ЦОЦАТЕ. АХАХА МАЛОУМНА ВИ РАБОТА.
Защото викаш бе Соколченце, викаш бе пиуе шарено.... Спри да викаш!!!
Цитат:
Соколов гледам пак се е пробвал да мисли
Кире, ще се коалират. Готови са всеки със всеки да се коалира, само и само да не изтърват управлението в ръцете на гражданите.
Всичкото театро дето го играят е за да не си помисли бай Иван, че са от един червен дол дренки.
Неуспешно.
А ти гледа ли в "NatGeo" за една кокошка дето живяла една година без мозък? Само с вестибуларен апарат. Или беше петел? Явно и соколите могат!
ИНВЕСТОРЕ. СЛЕД КАТО ИМА ВСЕ ОЩЕ ТАКИВА МНЕНИЯ ВЪВ ФОРУМА И НЕ СА НАДЛЕЖНО ИЗТРИТИ ОТ МОДЕРАТОРА ВИ, АЗ ЗАПОЧНАХ ДА ПОЛУЧАВАМ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ, ЗАЩО? ИМАТЕ ЛИ НЯКАКВА ПРЕДСТАВА СЛЕД, КАТО ЗАПОЧНАХ ДА СЕ ЗАЯЖДАМ С ПОМИЯРИТЕ КОИТО ИМАТЕ КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ?
ИНВЕСТОРЕ ТЕЗИ ПОТРЕБИТЕЛИ СА ПОЗОР за Вас.ВИЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ СИ ФОРУМА ВЪОБЩЕ.ИЛИ САМО ЦОЦАТЕ. АХАХА МАЛОУМНА ВИ РАБОТА.
Получихте предупреждение от модератор на Форум Инвестор.БГ
Уважаеми Scrooge McDuck,
вие получихте предупреждение от модераторите на Форум Инвестор.БГ.
Причина:
-------
Лични нападки или обиди към друг потребител
Съжалявам, заслужавате си го!
-------
Съобщение: http://www.investor.bg/forum/showthr...p?p=1059430213
Цитат:
Цитат:
Няма да има повторни избори. Ако трябва ГЕРБ и БСП ще се коалират. Ако не им стигнат депутати и Доган ще вземат, барабар със Болен Лидеров.
Да само и само да не пропуснат гражданите вътре, така ли? хахаха
А ти знаеш ли кои партии са политически трупове?Въобще.
Можеш ли да определиш въобще, какво е политически труп, а не от кои дол е. Умник.
Предупрежденията служат за напомняне, че във форумите има правила за коректност и толерантност, които трябва да се спазват от всички.
Поздрави
Форум Инвестор.БГ
ТУКА КЪДЕ И КОГО ОБИДИХ, СЛЕД КАТО МЕ ОБИДИХА МЕН СЪС ТЕЗИ СИ ПОМИИ:НО АЗ ТРЯБВА ДА ВИ ОБЯСНЯВАМ КОИ КАКВО НАПИСАЛ И КОИ КАКВО ОБИДИЛ, ВИЖТЕ СЕГА АМОРТИЗИРАНИТЕ СИ МОДЕРАТОРИ.
Цитат:
Първоначално изпратено от mechobikov Соколов гледам пак се е пробвал да мисли
Кире, ще се коалират. Готови са всеки със всеки да се коалира, само и само да не изтърват управлението в ръцете на гражданите.
Неуспешно.
ЗНАЧИ,АЗ НЕ МОГА ДА МИСЛЯ, САМО ТЕ МОГАТ ТАКА ЛИ?
А ВИЕ СТЕ СУПЕР НАРЕДЕНИ, И ТЕЗИ КРИТЕРИИ ДЕТО ГИ ДЕМОНСТРИРАТЕ, СА ПЪЛНА И ПОВСЕМЕСТНА ИЗЛАГАЦИЯ. ЗА ФОРУМА ВИ САЙТ.
СЪЖАЛЯВАМ, НО СЛЕД ТОВА ОТНОВО МЕ ОТКАЗАХТЕ ДА ПИША В ТЕМИ В КОИТО ПИШАТ СУПЕР ПОЛЯРИЗИРАНИ И МАЛОУМНИ ПОТРЕБИТЕЛИ, КОИТО ВИЕ ПОДДЪРЖАТЕ. мАЛОУМНА РАБОТА.
Здравейте казвам се Габриел и искам да отворя малка подиспълнителна строителна фирма и търся съвет.Моля ако някой може да ми помогне или по то4но да ми даде някакъв съвет да ми пише в скайп.Благодаря предварително.
Здравейте казвам се Габриел и искам да отворя малка подиспълнителна строителна фирма и търся съвет.Моля ако някой може да ми помогне или по то4но да ми даде някакъв съвет да ми пише в скайп.Благодаря предварително.
Коментар