Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнениеИнвестореее, бъдете криейтив (така ли беше думичката : и махнете криейтив-а на бенча! А пък бенча ако бяха криейтив отдавна да са го махнали че що клиенти си изгониха...
бенча си плаща на инвестора ..................... мисирките си плащат на бенча ................... и накрая какво се получава ...................... мисирките си плащат за да се дразнят после от рекламните банери
я, ми кажи ...................... тези служебни бележки които бенча дава за НАП --->>> дали струва нещо на нещастните мисирки???
аз , ако бях на мястото на бенча, бих таксувал по 10 кинта всяка служебна бележка която се издава ..................... все пак за тази услуга да били ангажирани хора които да изготвят справката, ангажират се и хора да издадат бележките, има и консумативни разходи като хартия, тонер за принтера, ползва се ток, амортизация на принтер и компютър, и т.н, и т.н. ................... разходи много
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВместо поредна копи/пейст статия с грешки в транслацията, да вземете да повдигнете въпроса за удържането на данъка върху дохода от лихва по свободни средства пред НАП и ИП ли?
Дали ако едно лице има доходи само от трудови правоотношения, покупко-продажба на акции на БФБ и лихви по разплащателни сметки/депозити, трябва да подава декларация?
В момента, който има само заплата не подава, защото там парите се удържат автоматично! Лихвите за 2012 г. са необлагаеми, както и печалбите от БФБ! Ако няма указание на НАП по настоящото законодателство би следвало да се подава декларация, въпреки че няма да се дължи никакъв данък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениеАми тъп си бе, прозира във всичките ти писания. Даже и в това че ще ме издириш.
А това с линчуването си е чиста заплаха, с което ще те подведа под съд!!!
За разлика от теб на мен не ми трябва помощ от някого за да те намеря, очаквай призовка в съда!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАко не баннете скоро този екземпляр ще го издиря лично и ще го линчувам!
А ако е ЧСИ-то Иван Чолаков, лично ще му стопирам всички сделки, докато не го осъдя!
Ами тъп си бе, прозира във всичките ти писания. Даже и в това че ще ме издириш.
А това с линчуването си е чиста заплаха, с което ще те подведа под съд!!!
За разлика от теб на мен не ми трябва помощ от някого за да те намеря, очаквай призовка в съда!
Коментар
-
Първоначално изпратено от модератор Разгледай мнениеБлагодарим за сигнала. Проблемът е отстранен.
Модератор
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
Модератор
Коментар
Коментар