IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    и защо да го махат ?!??!?!?!? ......................... това си е "само бизнес" както се казва

бенча си плаща на инвестора ..................... мисирките си плащат на бенча ................... и накрая какво се получава ...................... мисирките си плащат за да се дразнят после от рекламните банери

я, ми кажи ...................... тези служебни бележки които бенча дава за НАП --->>> дали струва нещо на нещастните мисирки???

аз , ако бях на мястото на бенча, бих таксувал по 10 кинта всяка служебна бележка която се издава ..................... все пак за тази услуга да били ангажирани хора които да изготвят справката, ангажират се и хора да издадат бележките, има и консумативни разходи като хартия, тонер за принтера, ползва се ток, амортизация на принтер и компютър, и т.н, и т.н. ................... разходи много
    Глей ся, да та свртна нещо! Ако бенча си изгонят клиентите, колко приходи и печалби мислиш ще генерират? В тоя ред на мисли ако инвестора си загуби читателите колко пари от рекламодатели ще привлече??? Моето мнение е че мениджмънта на инвестира е крайно некомпетентен и некадърен и рускува да компроментира целия бизнес модел само за да може да прибере еднократно тлъстата съма, която бенча им плаща за тъпия банер, който им гони читателите!

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
      Инвестореее, бъдете криейтив (така ли беше думичката : и махнете криейтив-а на бенча! А пък бенча ако бяха криейтив отдавна да са го махнали че що клиенти си изгониха...
      и защо да го махат ?!??!?!?!? ......................... това си е "само бизнес" както се казва

бенча си плаща на инвестора ..................... мисирките си плащат на бенча ................... и накрая какво се получава ...................... мисирките си плащат за да се дразнят после от рекламните банери

я, ми кажи ...................... тези служебни бележки които бенча дава за НАП --->>> дали струва нещо на нещастните мисирки???

аз , ако бях на мястото на бенча, бих таксувал по 10 кинта всяка служебна бележка която се издава ..................... все пак за тази услуга да били ангажирани хора които да изготвят справката, ангажират се и хора да издадат бележките, има и консумативни разходи като хартия, тонер за принтера, ползва се ток, амортизация на принтер и компютър, и т.н, и т.н. ................... разходи много

Коментар

• Инвестореее, бъдете криейтив (така ли беше думичката ) и махнете криейтив-а на бенча! А пък бенча ако бяха криейтив отдавна да са го махнали че що клиенти си изгониха...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Вместо поредна копи/пейст статия с грешки в транслацията, да вземете да повдигнете въпроса за удържането на данъка върху дохода от лихва по свободни средства пред НАП и ИП ли?
          По-точно ми се струва:
          Дали ако едно лице има доходи само от трудови правоотношения, покупко-продажба на акции на БФБ и лихви по разплащателни сметки/депозити, трябва да подава декларация?
          В момента, който има само заплата не подава, защото там парите се удържат автоматично! Лихвите за 2012 г. са необлагаеми, както и печалбите от БФБ! Ако няма указание на НАП по настоящото законодателство би следвало да се подава декларация, въпреки че няма да се дължи никакъв данък!

Коментар

• Вместо поредна копи/пейст статия с грешки в транслацията, да вземете да повдигнете въпроса за удържането на данъка върху дохода от лихва по свободни средства пред НАП и ИП ли?

Коментар

• Не знам кое ме дразни повече, неспирните реклами отдясно на екрана, изкачащите банери или линковете в подписите на новопоявилите се никове. Оно са врати метални, врати за КОЧИНИ, врати за кенефи... Ееее много елементарно!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
                Ами тъп си бе, прозира във всичките ти писания. Даже и в това че ще ме издириш.
                А това с линчуването си е чиста заплаха, с което ще те подведа под съд!!!
                За разлика от теб на мен не ми трябва помощ от някого за да те намеря, очаквай призовка в съда!
                Аууу, ти си бил много опасен бе! Чудя се само как от инвестора прилагат двойни стандарти, а не са те изтрили досега!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                  Ако не баннете скоро този екземпляр ще го издиря лично и ще го линчувам!
                  А ако е ЧСИ-то Иван Чолаков, лично ще му стопирам всички сделки, докато не го осъдя!

Ами тъп си бе, прозира във всичките ти писания. Даже и в това че ще ме издириш.
                  А това с линчуването си е чиста заплаха, с което ще те подведа под съд!!!
                  За разлика от теб на мен не ми трябва помощ от някого за да те намеря, очаквай призовка в съда!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak
                    уникално тъп си Саше ....
                    Ако не баннете скоро този екземпляр ще го издиря лично и ще го линчувам!
                    А ако е ЧСИ-то Иван Чолаков, лично ще му стопирам всички сделки, докато не го осъдя!

Коментар

• ДОЛУ БАНЕРИТЕ!!!

Искаме МАМУН!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от модератор Разгледай мнение
                        Благодарим за сигнала. Проблемът е отстранен.

Модератор
                        Вече работи! Браво за бързата реакция!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          http://rssnovini.dnes.bg/

Инвесторе, що това сайтче спря да работи? Спирате ли го, що ли?
                          Благодарим за сигнала. Проблемът е отстранен.

Модератор

Коментар

• http://rssnovini.dnes.bg/

Инвесторе, що това сайтче спря да работи? Спирате ли го, що ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
                              Тъп милиционер!
                              Още!

Коментар

• Инвесторе моля Ви изтрийте от лицето Ви този агресивен простак!

Първоначално изпратено от Hunter of fools
                                Това малоумно бръщолевене - може да се формира само с кратуната на един тъп, прост милиционер, като теб!
                                Така си свикнал ти - нали!? Да грабиш и да крадеш!!!

Коментар

Working...
                                X