IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
    Не,
    аз, от уважение към бизнеса им, бех ги оставил рекламите да ми се появяват (не им обръщам внимание въобще), но като зеха да ми висят на половината екран и да не мога да ги махна, зех мерки.

Са нещо не виждам никакви
    Бизнеса имне страда от това, заявката е изпратена, кинтите зети, но ти не плащаш за това с времето си.

Коментар

• Не,
      аз, от уважение към бизнеса им, бех ги оставил рекламите да ми се появяват (не им обръщам внимание въобще), но като зеха да ми висят на половината екран и да не мога да ги махна, зех мерки.

Са нещо не виждам никакви

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Рекламните ви банери са много досадни, защо не вземете да го направите саита на две нива.

- Безплатен достъп гледат реклами.
        - Платен достъп без реклами , примерно едно СМС на месец
        Ама това с рекламите е невероятно лесно - ако си с виндовс, в хост файла слагаш всички адреси с реклами, и воала! Понеже е доста досадно писане, може да потърсиш в нета хост фаил, има хора които ненавиждат рекламите и добавят подобни сайтове постоянно.
        Копираш готовия файл на мястото на hosts и никога повече няма да видиш реклама.
        Ако не знаеш как или не си сигурен, пусни едно на лични, и си готов!

Коментар

• Рекламните ви банери са много досадни, защо не вземете да го направите саита на две нива.

- Безплатен достъп гледат реклами.
          - Платен достъп без реклами , примерно едно СМС на месец
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Ама какво стана с оная весела тема за форума дато го продават за сто и педесе хиляди евро?
            Ей, модераторите, ималкото весели теми съпикясвате.

Коментар

• защо не се виждат европейските и американските индекси

Коментар

• Ама наивник, не пускай линкове на конкурентни сайтове

Коментар

• Упс, то имало избор
                  http://www.dnes.bg/za-da-se-razbiram...ri-2014.216122
                  http://www.dnes.bg/mish-mash/2014/02...istvoto.216103
                  http://www.dnes.bg/za-da-se-razbiram...oslovna.215914

Това са ви банерите в момента. Има ли някакъв начин да го карате малко по сериозно???
                  И пак да си попитам за онлайн котировките?????

Коментар

• Мастурбацията е интимен акт, в който и мъже, и жени опознават телата си. Тя е много повече от достигане на някакво удоволствие. Вижте защо.

Помага да имате хубав и пълноценен сън

Ако късно вечер сте решили да се усамотите и да опознаете за пореден път тялото си, това ще ви помогне да имате хубав сън. Ефектът от мастурбацията действа положително върху кръвното налягане, като го намалява, а също така помага на тялото да произведе повече ендорфини. Ендорфините са химикали, които облекчават нивата на стрес и действат релаксиращо.

Предпазва от рак на простата

Мастурбацията може да помогне за премахването на токсините, които се натрупват в урогениталния тракт, което води до заболяване. Когато мъжът еякулира повече от пет пъти седмично, рискът да развие рак на простата е три пъти по-малък.

Повишава настроението

По време на мастурбация тялото ви отделя неврохимикали като допамин и окситоцин, които повдигат духа ви, повишават вашето удовлетворение. Оргазмът е най-добрият стимулатор на положителните емоции.

Мастурбацията облекчава инфекции на пикочните пътища

Червената боровинка има доказани ползи за здравето на пикочните пътища. Но мастурбацията е друг здравословен лек, благодарение на който се отделят бактериите от шийката на матката. От инфекции на пикочните пътища най-често страдат жените с вагинални инфекции, недостатъчна или прекалена хигиена и други.

Намалява неразположенията на предменструалния синдром.

http://www.dnes.bg/za-da-se-razbiram...oslovna.215914

Поздрав за избиращия рекламни банери!!! Една чекия преди работа

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                      Значи радост
                      Значи съм ошамарил съкровище !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        Съгласен съм.

А подписа ти долу какво значи? Нещо китайско ми се чини?
                        Значи радост

Коментар

• Благодаря за професионалното модериране в темата за Евразийски хегемон!
                          Добре се отсява семето от плявата- мнения подплатени с аргументи и смислени анализи от спаменето, чрез постване на линкове без ни най-малка пряка връзка с темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
                            След няколко предупреждения, предприех мерки- бан за 1 месец.
                            Недопустимо е във Форум за Инвеститори да толерирам постинги свързани с насилие над животни, тяхното коментиране, развиване и подкрепа.

Предубедеността ми е колкото на всеки нормален и психически здрав човек.
                            Дадох срок до 09.02.2014 23.59 да се осъзнаете и махнете бана. Виждам, че няма ефект.
                            Форома това сме ние и затова аз съм до тук с него, поради силно непрофесионалните модератори (amsterdam, yx,..), които пречат на добрия изказ. Отделно си позволяват лични пристрастия по темите и към участниците, избирайки селективно кой да е с бан и кои не при еднакъв изказ. Това е недопустимо! Не е трудно да бъдат назначавани на тази престижна длъжност, мечта за всички, малко по-съобразителни хора без комплекси примерно с тест, показване на личен PnL от последните години също става да се установи, че не страдат от борсово разтройство. Нивото на форома е много ниско и някакви цензори няма да го вдигнат. Ако поне това последно мнение не бъде обработено ще бъде чудесно.
                            Last edited by martingale1; 11.02.2014, 15:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                              Моля ви да обсъждате кучетата в другата тема.
                              Съгласен съм.

А подписа ти долу какво значи? Нещо китайско ми се чини?

Коментар

• Моля ви да обсъждате кучетата в другата тема.
                                रादोस्त

Коментар

Working...
                                X